Advent buket i rød-grøn

Advent buket i rød-grøn

Ideer til Advent buketter i julegave farverne rød og grøn

I løbet af juletiden domineret af røde og grønne farver, som også kan findes i julen blomsterarrangementer. Når du vælger blomster og indretning elementer, der er en bred vifte af røde blomster, ligesom hortensiaer, tusindfryd, anemoner eller klassiske roser. Nedenfor giver vi forskellige ideer for rød-grøn Advent buketter, der kan være let værk.

For eksempel, i denne bunke formular røde anemoner, hortensiaer og lyserøde anthuriums, også kaldet Anthurium og orange roser en elegant sammensætning med kristtjørn blade og små bold blomsterdekorationer.

 

 

Indhold: Advent buket i rød-grøn

  • Kristne symbol farver: rød og grøn
  • Advent buket med roser, bellis og dekorative æbler
  • Advent buket røde margueritter og roser
  • Flere ideer til Advent Buketter

Kristne symbol farver: rød og grøn

I den kristne tro symboliserer grøn håbet om at opretholde liv i mørke vinter. Dette refererer til gamle dage, når den kolde årstid folk og dyr sat på en alvorlig prøve for at overleve. Det håb viser stadig op i form af stedsegrønne planter såsom kristtorn, mistelten, gran, gran, fyr eller vedbend. Desuden denne farve repræsenterer en naturlig friskhed og vækst, mens rød minder om Kristi blod, der blev udgydt til at indløse verden. Følgelig er det Kombination af rød og grøn som et symbol på håbet om forløsning.

Desuden er disse traditionelle farver anvendes ofte i äthetischen grunde til jul blomsterdekorationer, buketter Advent og jul kranse.

Advent buket med roser, bellis og dekorative æbler

Advent buket i rød-grønAdvent buket med roser, hvide margueritter og dekorative æbler

En duftende sammensætning resulterer i denne Advent Strauss: To røde roser er en seng af små hvide tusindfryd blomster og få en grøn krans af fyrretræ grøn eller andre grønne tilbehør. Røde dekorative æbler runde ud denne Advent buket, der vil dække et smukt bord dekorationer eller forbereder en person som en gave i løbet af Advent en glæde.

Skulle han overleve i lang tid, kan det Strauss gøre holdbare, ved at blive suspenderet i et mørkt og tørt sted at tørre og derefter overtrukket med et lag af hårspray eller klarlak.

Advent buket røde margueritter og roser

Advent buket i rød-grønJulen buket med røde margueritter og roser

De, der foretrækker at have en buket kun med røde blomster, dekoreret det med rød Margeristen og åbne røde roser. Serveres med en krave af grønne planter, såsom fyr grøn, vedbend eller Ilex. Forskellige dekorative elementer, i vores eksempel, kogler, som indsættes mellem blomsterne, giver det en jul føler. Derudover kan man også anvende Snemand prop eller anden Blumenstecker med engle eller julemænd. Endelig er en stor sløjfe bundet rundt om jul buket med et rødt bånd.

Advent buket i rød-grønFigur 1: advent buket roser, anemoner og anthuriums.Advent buket i rød-grønFigur 2: advent buket Amaryllis, Heliconia og tulipaner.

Flere ideer til Advent Buketter

Som vist på billedet til venstre er en anden god idé en sammensætning af røde anemoner, lyserød Anthurium og røde roser, lavendel eller Erika er bundet. For mindre, subtile varianter Amaryllis, er Heliconia og tulipaner bundet med et rødt bånd til en buket (figur 2).

Jul Buketter online