Anjers (Dianthus)

genieten van schoonheid en geur zelfs binnenshuis - de Zeus Flower

anjer

Bij het snijden, sier- en tuinplanten, kruidnagel en Dianthus bekend zijn, erg populair. Naast rozen, lelies en tulpen deze planten behoren tot de tien best verkochte snijbloemen in de internationale bloemenhandel.

Naast haar sieraad heeft de Kruidnagel heeft ook een belangrijke betekenis voor de mens. Het wordt gebruikt als specerij en als medicinale plant: In de geneeskunde wordt het gebruikt als hulpmiddel voor de spijsvertering, tegen tandheelkundige klachten en als een smeersel - als specerij die speciale smaak vooral bekend is door peperkoek en rode kool.

Echter, de kruidnagel is een speciaal type en behoort niet tot deze botanische geslacht, want het groeit in de tropische kruidnagelboom, dat is ongeveer 10 meter hoog. Kruidnagel, echter, zijn vooral te vinden in Europa.

Het volgende legt wetenswaardigheden Care Tips voor anjer als snijbloem.

Inhoud op kruidnagels

  • Ideale locatie voor kruidnagel in de woonkamer
  • cultiveren anjers als potplant
  • cut Carnation
  • Plant kruidnagel in de tuin en te onderhouden

Ideale locatie voor kruidnagel in de woonkamer

Kruidnagel zijn over het algemeen nogal veeleisend planten die veel bloemen op de ideale locatie te ontwikkelen. de volhardende sierplanten de voorkeur aan een kalkhoudende grond in gematigde zonlicht. Naast licht en warmte, ze moeten nog steeds genoeg lucht.

Teentjes moeten veel ruimte in de grond. Daarom moet het niet zaaien strak, maar op een afstand van 20-25 cm ze in bloei staan. In de pot mag slechts één installatie worden gehouden, zodat de wortels niet te lijden van de concurrentie.

cultiveren anjers als potplant

anjerKruidnagel vormen kleurrijke bloemen.

Kruidnagels zijn vrij gemakkelijk te verzorgen als bloeirijk sierplanten. Ze doen niet veel water nodig, maar liever de voorkeur droge ondergrond. In extreme droogte, kan in de grond worden geleverd met wat water in de ochtend. Gelieve te voorkomen dat water de bloemblaadjes, omdat zelfs door het glas van de ramen, kunnen de bloemen worden beschadigd.

In het algemeen, wateroverlast, de bodem en de vochtigheid van de anjer niet krijgen. Ze bevorderen een rotten van de wortels en het bevorderen van besmet met schimmelsporen en ziekteverwekkers die kunnen verblijven in het appartement - schimmelsporen verspreid via de lucht en door open ramen of balkondeuren in de woonkamer. Op natte bladeren, de sporen blijven vast te zitten en uiteindelijk infecteren de gehele plant.

Voer potplanten dus altijd een drainage laag geëxpandeerde klei, kleine steentjes of geplet potscherven onderin het substraat een gezonde waterafvoer te bevorderen. Daarnaast moet de plant niet op een met water gevulde schotel.

anjerRoze anjers staan ​​voor ware liefde.

cut Carnation

Kruidnagel passen bij hun elegante en intens gekleurde bloemen bijzonder goed in een stijlvolle bloemstukken. De planten moeten worden geselecteerd op basis van hun belangrijkheid: Gele anjers staan ​​voor minachting, terwijl wit kopieën benadrukken de hechte vriendschap. Een diepe liefde symbolisiseren roze anjers en rode bloemen onderbouwen de geleefde erotiek.

Het is daarom bijzonder belangrijk voor het kopen van kruidnagel bewust te zijn van verschillende kleur betekenissen.

door de manier waaropNiet alleen indrukwekkend dankzij de snijbloem anjer. Ze zijn ook van een intense maar aangename geur aan hun omgeving dat de zomer de natuur in uw eigen huis brengt.


anjer

Plant kruidnagel in de tuin en te onderhouden

Kruidnagel zijn erg mooi om er niet alleen in de pot, zelfs in de bloem bed, de bescheiden sierbloemen goed groeien. Wat te zoeken in de buitenruimte voor de aanplant en verzorging van kruidnagel, verwijzen wij u naar onze bijdrage aan het behoud van anjers in de tuin.

kopen anjers bij Amazon