Antitrust: balkon balustrades, tuin hekken en relingen

Antitrust: balkon balustrades, tuin hekken en relingen

New rust bescherming voor oud ijzer: Anti-aging voor metalen

Een roestige Balkonhekwerk ziet er niet mooi en kan evolueren in de tijd om veiligheidsrisico. Wat roest-inhibitoren zijn geschikt voor het type metaal en hoe ze effectief worden toegepast, verraadt de doe-het-Academy. Roest ontstaat wanneer het metaal in contact met lucht zuurstof en vocht komt. Vaak begint onopvallend, maar van een kleine site is snel meer. Alleen een intact afdichting het oppervlak kan het materiaal uit het afbraakproces te beschermen. Kritiek voor het uiterlijk en de duurzaamheid van smeedijzer tuinhek, is zo dat ze weer zo snel worden behandeld als mogelijk en in het geval van zichtbare gebreken.

Inhoud: bescherming tegen roest: leuningen balkon, tuin hekken en relingen

  • De roest heeft te gaan
  • stuff Rust gaten
  • Ferro en non-ferro?
  • Hammerite Homepage

Antitrust: balkon balustrades, tuin hekken en relingen

De roest heeft te gaan

Toch kan een anti-roest behandeling alleen effectief zijn als ze worden aangevallen oppervlakken vooraf grondig gereinigd en volledig vrij van roest. Anders corrosie voortgezet onder de nieuwe beschermende laag blijft. "Grof fragmenten en vuil goed met een staalborstel hand of met roterend gereedschap met schuurpapier en Einhandwinkelschleifer verwijderen. De fine-tuning op het oppervlak en bij de hoeken, bochten en hoeken accepteert na schuurpapier of een elektrische schuurmachine. ", Legt Uwe Sontacki van de doe-het-Academy. Om jezelf te beschermen tegen rondvliegend puin, de doe-het-coach adviseert met klem resistent leer of textiel handschoenen, veiligheidsbril en adembescherming voor dit werk.

stuff Rust gaten

Na schuren het hele gebied moet steeds droog gereinigd. Vul dan eventueel kleine holten of verdiepingen met een geschikt vulmiddel en zand weer. "In het algemeen is het beter om beschadigde gebieden te herstellen." Adviseert Sontacki. "Een roestomvormer helpt wel om de corrosie te stoppen, maar kan een zwak punt in het materiaal niet meer herstellen. Hoe groter de schade, hoe meer zin maakt een grondige restauratie. "

Ferro en non-ferro?

Een primer kan aansprakelijk indien het oppervlak glad, schoon en vetvrij. Voor een eventuele langdurige en effectieve bescherming in buitenruimte ingericht moet tweemaal worden gevuld. Het type primer onderscheidt zich door ferro- en non-ferrometalen. Aangezien conventionele bekledingen van zink of koper slecht hechten, verdient het aanbeveling het oppervlak voordat een metalen reinigingsmiddel gereinigd en vervolgens te schilderen met een primerlaag. Als laatste laag verf gevolgd door water of kunsthars. "Het is belangrijk om nooit in water oplosbare primers met hars-gebaseerde verven, of vice versa, anders is het resultaat zal worden beïnvloed mengen." Is de laatste tip van doe-het-coach Sontacki.