anvende Grout

Instruktioner: Seal med mineralsk forsegling slam vægge og gulve

anvende Grout

Med tætningsprodukter opslæmninger, også kaldet Abdichtschlämmen være overflader af bygninger, såsom kældre, vægge og gulve, forseglet mod vandindtrængning, kan dette gøres proaktivt eller med tilbagevirkende kraft.

Denne slammet anvendes i lag på det angrebne område. Det beløb, der kræves, afhænger af fugten i hvert værelse.

Fugtige områder, specielt i kælderen er normalt på grund af vandindtrængen. De synlige konsekvenser er meldug, svampe, våde vægge og stillestående vand i kælderen. Den varige fugt fører til permanent strukturelle skader og skadeligt klima.

Årsagen er som regel i en utilstrækkelig forsegling af murværk mod jorden fugt, nedsivning, hældning lag og dæmninger, grundvand og oversvømmelse. Imidlertid kan skade også være forårsaget af en høj fugtighed inde, som i svømmebassiner og under fugtige forhold. At undgå permanent beskadigelse skal murværket være tilstrækkeligt forseglet i at akkumulere og ikke-akkumulerende vand.

Indhold: Anvend Grout

  • Mineral forsegling slam som et åndbart vandbarriere
  • Forberedelse af jorden
  • Anvend vandtætte belægninger på vægge og gulve
  • Baupfusch med tætningsprodukter opslæmninger

Mineral forsegling slam som et åndbart vandbarriere

Mineral forsegling opslæmninger er både indendørs og udendørs brug og er egnede til Beton, cement gips og flush-ende murværk.

De er hydraulisk indstilling, dvs. ved kontakt med vand, de vil være efter påføring på et vandafvisende (men permeabel for vanddamp) og åndbart lag. De består af forskellige cement, mineraler og andre tilsætningsstoffer. Fordi de besidder en høj vedhæftning og styrke, men er nemme at bearbejde.

Af en særlig plastbelægning materialet i satte tilstand forbliver permanent fleksibel og frost i forøgede dimensioner og vejrbestandig. Endelig Dichtschlämme være både forebyggende til beskyttelse mod fugt og efterfølgende anvendes til rehabilitering af murværk.

Forberedelse af jorden

At forsegle gulvet eller væggen sikker, skal substratet fremstilles først. Derfor skal malinger og gamle gips fjernes og revner og andre skader, der skal repareres i murværket.
En grundig mekanisk rensning kan udføres ved hjælp af et stålbørste, en børste eller et højt tryk eller sandblæsning enhed.

Eksisterende huller eller revner skal fyldes med reparation mørtel og segl. Det samme gælder for sprøde murværk leddene. Tørre og meget sugende underlag skal være fugtet før forsegling.

anvende GroutTrin 1: Påfør Dichtschlämme med loft børste mod murenanvende GroutTrin 2: glat lag med en murskeanvende Groutspredt slam på jorden: Trin 3anvende GroutTrin 4: glat med en murske

Anvend vandtætte belægninger på vægge og gulve

Efter forbehandling af substratet, kan forseglingen begynde. For dette arbejde skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

  • Abdichtungsschlämme i pulverform
  • Boremaskine med blandeventil
  • En spand vand
  • loft børste
  • murske

Først omrøres pulveret - ifølge emballage-specifikationer - i vand, og bland det så længe med en mixer forsats til bore indtil en klumpfri, glat masse opnås: den faktiske forsegling mudderet. Dette er i mindst to eller tre tynde og ensartede lag ansøgte. B. med et loft børste, en væg pensel eller en murske.

skal forsegles, hele rummet, begynder på væggene og bære slammet i slutningen på gulvet (billede nr. 3). Så den flad med murske (billede nr. 4).

Overgangene mellem væg og gulv, skal du være i en filet fremhæve d. h. de bærer gylle i kanten og tromle dem ud rundt. På den måde forhindrer du fugt i at trænge til denne vanskelige sted.

Efter påføring skal tætningsmassen beskyttes i omkring tre dage væk fra direkte sollys, veksler, regn og frost. Hvis materialet er fuldt hærdet i det ydre område til den fuldstændige isolation af en bituminøs tætningsmasse kan anvendes.

vigtigt: Kvalitet Dichtschlämme er relativt dyre, bør man derfor være klogt, før de køber. Især med mineralske tætning opslæmninger, skal de enkelte lag meget tynd anvendes, de er for tykke, forsegling mudder opløses efter et par måneder eller år ned igen.

Baupfusch med tætningsprodukter opslæmninger

anvende GroutUngründlich anvendt og dermed ineffektiv: Dichtschlämme som beskyttelse mod sprøjt udendørs

Som det er nu, hvis Dichtschlämme blev anvendt ungründlich eller rive, disse billeder illustrerer. Utæt Dichtschlämme er ineffektive og fugt kan trænge uhindret ind i facaden. Kapillærkræfter anvendte byggematerialer og den hygroskopiske virkning af salte til stede i murværket spille en rolle.

I splash zone af facaden basen mindst en højde på 15 til 30 cm bør altid perifert beskyttet med forsegling opslæmninger. I områder med høj nedbør byrde kan signifikant højere beskyttende lag være nyttig. Hvis der efter kraftigt snefald anvender tø, er også områder over højde på mindst 15 til 30 cm ofte udsat for fugt.

anvende Groutanvende Grout

Køb Dichtschlämme Amazon