asentamalla lasiovi lasiovet kuin ovet turvalasia

Näkökohdat ja eri malleja

asentamalla lasiovi lasiovet kuin ovet turvalasiaKipsilevyä vahvike lasiovi

Lasiovi voidaan aina asennettu normaaliin oven karmiin - jos se on riittävän vakaa. Tätä ammatillinen olisi kuultava, jos olet epävarma. katso Stripped kalastus paitsi ruma, mutta ne ovat myös erittäin vaarallisia. Runko voidaan toteuttaa, läpi pitkä oven painon antaa periksi, ja pahimmillaan tauko.

Seinää, johon lasioven vahvistettava, myös vaatimukset on oltava "hienostunut" tyydyttää ovilevyyn; Kevyt kipsilevyä riittämätön tietyissä olosuhteissa. Täällä vakauttaminen toimenpiteet on suoritettava, esimerkiksi sisällyttämällä lisäraudoitukset kuten palkit oven alueella.

Lasiovet: Sisältö

  • Lasipaneelit oleskelutilassa
  • Lasiovet: tyyppiä ja rakennetta
  • Asennus ja lasiovet
  • Proof lasi lasi sisäovissakin
  • Joustava lasi sisäovien
  • Yhden lasiruutu tai laminoitu turvalasi?
  • Murtosuojaus oven mukana
  • Mitään turvallisuuteen lasiovien sisätilojen oven

Lasipaneelit oleskelutilassa

Selvästi suuntaus sisätilojen menee lasia. Yksi syy on jatkuvasti parantavia tekniikoita lasin valmistus, joka mahdollistaa helpon käsittelyn tulee esteettisesti onnistunut esineitä - jos puhdasta lasia tai seksikäs materiaaleja teräs, puuta tai betonia. Toinen syy on monenlaisia ​​lasit, jotka ideoita voidaan toteuttaa.

Nykyään sisäkäyttöön melkein mitä lasista: Sisäovet, väliseinät ja tapetit, lattiat, laatat, suihkut, ovet ja katot, huonekalut, portaat, peilit ja jopa lämmitys lasin on saatavilla eri malleja.

Lasiovet: tyyppiä ja rakennetta

Lasiovi todella eroavat toisistaan ​​vain hauras, läpinäkyvästä materiaalista ja sen suurempi paino tavanomaisen puisia tai muovisia ovi.

Laatuerot ovat vähemmän lasi, vaan pikemminkin helojen merkittävä: Leuat jotka pitävät lasioven tulee olla korkealaatuisia, koska ovi voi muuten sujauttaa sen. Lukitusmekanismi pitäisi toimia kunnolla. Karmi on myös täysin suojattu eristävällä profiilin kovaa paiskautuvista oven. Kalastuslupa on erittäin vakaa ja helppo siirtää - lasiovi ole kevyt. 

Asennus ja lasiovet

Asennuksen lasiovi tehdään periaatteessa sama kuin normaalin ovet sisällyttämään lisätietoja meidän artikkeli ovenkarmit.

Ennen ovea voidaan asentaa, varusteet on liitettävä oveen. Tämä on tehtävä huolella ja varoen korkeita kiristysmomentteihin sietää lasiovi. On myös huomattava, että lasiovi on hyvin raskas. Koukkaaminen vähintään yksi auttaja tarpeen minimoimiseksi lasin rikkoutumisen.

Varsinainen Einhängvorgang ei poikkea normaalista ovia. Yksi etu lasiovet että myöhemmät ovi säätö on pysyvä, lasia ei reagoi sään ja lämpötilan vaihtelut. Koska ovi on asetettu sijaitsee artikkelissa ovi on kuvattu yksityiskohtaisesti.

Proof lasi lasi sisäovissakin

Turvalasi! - oviin

"Onnea ja lasi pian tauko," kuten sanonta kuuluu. Mutta ainakin lasi ei hyväksy, että: Tietyt linssit ovat erittäin kestävä rikkoutumista ja pitää paljon. Suojalasit voi suojella sinua ja perhettäsi tapaturmilta - ja jotkut jopa vastaan ​​murtoja!

Joustava lasi sisäovien

asentamalla lasiovi lasiovet kuin ovet turvalasia

Lasi on oleskelutilassa suosittuja paitsi ikkunan: suihkukaapit, sisäovet tai lasiseinät antaa asunnon tyyli ja helppous. Mutta sen on myös kiinnitettävä huomiota turvallisuuteen: ovenpuoliskosta normaalista lasista voi olla vaarallista, jos lapsi pelaa terhakka sitä vastaan ​​ja se hajoaa. Suuret lasipinnat ladataan kun tuuli hinaajat kovaa niitä tai lentävät pallo sitä vastaan.

Ratkaisu tällaisissa tapauksissa on karkaistua turvalasia, ESG. Tällaiset levyt näyttävät normaalia lasia, mutta ne ovat välttämättömiä "taivutus murtumaton"Miten asiantuntijat sanovat: Pidä taipumat siinä määrin, josta normaali lasi kauan sitten luovutti ja taukoja - ja ne ovat erittäin kestäviä iskuille.

Tämä sietokyky ESG usein osoitettu kokeilu: ESG-ruudun tuetaan reunoiltaan kahteen sawhorses ja mies nousee keskellä. Sitten levy taipuu huolenaihe alas, on odotettavissa, että ne hajoavat joka hetki - mutta he kantavat oli! Samoin se myös pitää tuulenpuuskien ja vaikutus seisovan henkilön. Hän on myös pallo kestävä (testattu DIN 18032): Jopa jääkiekko pallo ei edes jättänyt tyhjästä.

Yhden lasiruutu tai laminoitu turvalasi?

Tällaiset ominaisuudet eivät ole taika mutta seuraus tietyn viimeistely: Levy kuumennetaan melkein sulamispisteeseen ja jäähdytetään nopeasti ja asetetaan paineen alaiseksi. Tämä jännite aiheuttaa suuri vastus levyn.

Se on myös toinen positiivinen seuraus: Jos liian suuren rasituksen aikana rikkomatta karkaistua turvalasia paneeli - mutta ei teräviä sirpaleiksi: ne puhkeavat pieniksi, tylppä murusia, jossa ei voi niin helposti satuttaa. Erityisen vakavia vammoja ovat käytännössä eliminoitu.

Lasi suikale säilyttäminen

ESG on erityisesti käsitelty yhden levyn - tästä nimi. Loogisesti, joten on olemassa myös toinen tyyppi turvalasin, nimittäin "Laminoitu turvalasi"Juuri VSG. Kaksi lasit on kytketty toisiinsa kirkas, läpinäkyvä ja erittäin repäisylujasta kalvosta kiinteäksi. Nyt rikkoo yksi lasit, se jää kiinni elokuva: tämä ei ole sirpaleita tai fragmentteja voidaan ratkaista - lasi pysyy koko kehyksessä.

Tämän ominaisuuden vuoksi se on VSG että yläpuoliselle alueelle, niin suuremmissa kattoikkunat, konservatorioissa tai läpinäkyvänä talon sisäänkäynti katos. Tietenkin VSG sopii myös ovipaneelit, kaiteet tai kaiteiden: Koska lasi pysyy koossa koko, se suojaa kulkua murskaus ja kaatuu.

Murtosuojaus oven mukana

Vielä enemmän levyjä ja väliarkit liitetty yhteen, suojaava vaikutus kasvaa edelleen: Tämä luo murto- kestävästä lasista, joka tarjoaa luotettavan suojan heitetään esineitä tai läpimurto. "Impact hidastavia" Nimittäin, lasit pidä kolme kertaa vaikutus on 4 kg terästä pallo oli, että se vähentää syöksyy korkeus 9 m. at "sunburst hidastavia" Lasit tarvitset jopa 70 lyöntiä raskas kirves luoda reikä vain 40 senttimetriä. Voitteko kuvitella murtovaras, joka koskee yhtä paljon aikaa ja energiaa?

Mitään turvallisuuteen lasiovien sisätilojen oven

 Toisin ulkona turvalasin ei aina lakisääteinen yksityisellä sektorilla - ei esimerkiksi huoneen ovet kokonaan lasia tai lasi paneeli. Erityisesti lapsiperheissä valinta turvalasin on kuitenkin suositeltavaa, koska yksinkertainen lasi ei kestä "Bobbycar hyökkäyksiä". Ajaa tai kävellä lasten näitä lasiovet, he voivat täysin särkyä ja aiheuttaa tuloksena terävä lasinsirut hengenvaarallisia vammoja.

Lasiovet Securit ® lasi estää lasin rikkoutumisen lähes täysin käyttää normaalissa käytössä. Sama koskee Lasikatto tai talvipuutarhat, jossa on myös huomattava aiheuttamia vammoja lasinsirpaleet, jollei niitä ole valmistettu turvalasia. Karkaistua turvalasia ei murru yhtä nopeasti kuin tavallinen lasi ja selviytymään muuttuviin lämpötiloihin hyvin. Ja jos se kerran, mutta "kolisee", tämä lasi särkyy pieniksi murusia tylpällä reunat voi satuttaa vähemmän.

Vinkkejä turvalasin oleskelutilassa antaa Secu-RIT kumppani tietoa soittamalla 0241 516-2757 tai käy: www.securit-partner.de.

valokuvan
Kuiva Gain: © heimwerker.de
Lasiovi: lasiovi © -Bundesverband

ostaa lasiovet Amazon