Auto Työkalu: Tärkeimpiä keinoja autoosi

Kompakti työkalusarja

Jokaiseen kotitalouteen löydät valikoiman väline, jota käytetään kodin ja puutarhan. Mutta entä kun käytännön työn jonoon tai autossa työkalua tarvitaan Häiriötilanteessa? 

Olemme tiivistää tärkeimmistä työkaluista ja Lisähätänumerot auttajia seuraaviin ryhmiin.

Jokaisessa luokassa ne saavat tarkempia selityksiä kunkin työkaluja.

Oikea työkalu kokoelma

Työkalut ja välineet, jotka on lueteltu on valikoima mikä tietysti voit muokata. Joissakin tapaa pyöränmutteriavain renkaiden vaihto, sekä joitakin vahinkoja astiat, toiset haluavat olla valmis ja kuljettaa täydellinen työkalusarja autossa joka tapauksessa. Siten se pysyy jopa onko sinulla ladattu työkalun itse pussiin, tai käännetty asetettu ostaa. Kuitenkin jälkimmäinen on niin kompakti suunniteltu, että lisäravinteet ovat vaikea toteuttaa useimmiten.

Ratchet / Ratchet

Räikkä laatikko paperit

 

Ajoneuvon lukuisia ruuviliitokset, jotka on ratkaistava, kun työ ajoneuvon löytynyt. se on ihanteellinen, jonka avulla ruuvi vaivattomasti ja ilman työkalua ratkaista Ratchet / Ratchet integroidulla salpa.

Yhteyteen hallittavissa valikoima työlaitteita järkevää, että saavutetaan jatkeeksi mukavasti ja piiloruuveilla.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 "17861, '');

Auto Työkalu: Tärkeimpiä keinoja autoosi

Ruuvinväännin bitti

Ruuvimeisseli yhteensopivat insertit

 

Ruuvimeisseli kuuluu jokaiseen työkalusarja, mutta kannattaa varmistaa auton mahdollisimman hyödyntää tilaa säästäviä työkaluja.

Ruuvimeisselillä joka on yhteensopiva vähän esseitä, he ratkaisemaan uritettu, Phillips tai Torx helposti!

Tässäkin suosittelee laajennus vaikeasti saavutettavissa ruuveja.

Kuusiokoloavain no

L-Key Set

 

Koloavaimella ole, myös puhekielessä kutsutaan "kuusiokoloavain"Ratkaisemiseksi tarvitaan yleisesti käytetty kuusiokoloruuvien. Onko työssä sisätilassa tai ajoneuvon ulkopuolelle hän on ainainen.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 "16464, '');

Auto Työkalu: Tärkeimpiä keinoja autoosi

Pihdit ja lanka leikkureita

Universaali: yhdistelmä pihdit

 

Toinen tärkeä väline niiden laitteiden pitäisi olla pihdeillä. Täällä, universaali pihdit, joilla he voivat suorittaa erilaisia ​​työtä on suositeltavaa. 

Elektroniikkateollisuuden alaa, pitkä nenä pihdit tarjoaa esimerkiksi päästä vaikea saada linjat, sekä reunaleikkuri, jota voidaan käyttää yleisesti mutta myös leikata ja leikata.

Kiintoavaimella / avaimella

 

Haarukka ja avain ovat välineitä ratkaista muttereita ja pultteja. Jolloin avoin pää avaimella on avoin ja siinä on kaksi rinnakkaista avain pintoja. Tämä ominaisuus on eduksi, jos työasema ei riitä suorittaa täyden kierroksen ja olet Avainten useammin.

Jos rengas avain on varustettu rengasmaisella kuusikulmainen tai kaksinkertainen kuusikulmio, joka takaa paremman voimansiirto ja luistaa ruuvin estetty.

Valinnainen on olemassa yhdistelmät haarukka ja silmukka-avaimet, sekä ergonomisesti kulmassa (kampi), painikkeet, joiden työ halutaan helpottaa.

Tämä työkalu on pääasiassa käytetty, kun suurten vääntömomenttien on sovellettava.

ruuviavainsarja

Osta Autotyökalut verkossa