Autoaufbereitung og forberedelse køretøj

Autoaufbereitung og forberedelse køretøj

Autoaufbereitung kan give dig penge: Den, der byder på et beskidt, arret og scruffy bil, behøver ikke at blive overrasket, hvis han forløser betydeligt mindre end salget af en lignende, velholdt model.

Derfor bør du overveje, før brugt bil salg din bil med et kritisk blik: Er pelsen kedelig og beskidt, interiør nusset og det "mieft" inde i bilen? Så er der action! Vi viser dig, hvordan du gør det.

I afsnittet "Tips til køretøjer og bilpleje" finder du:

 • bil polish
 • Bil indvendig rengøring
 • Genbrug Bil: Tips og tricks

Hvordan kan jeg ermittel den rigtige pris for mine biler?

Før bilen skal sælges, er det vigtigt at få en realistisk overblik pris. Nogle gange er lavere end forventet væsentligt højere eller, og det er bedre at holde den velkendte bil endnu. Der er flere internetportaler, hvor kan gøre præcise auditions for at finde næsten identiske modeller. Det kan også være en god idé at konsultere en bilforhandler. udligner sit tilbud til dem i andre sale annoncer er muligvis et øjeblikkeligt salg "som set" muligt, og det kan spare en stor indsats. Ellers er altid forventes, at en bilforhandler har mindre end en privat køber. Den bilforhandler skal i sidste ende styre bilen, vente, giver en brugt bil garanti og bare ønsker at tjene penge.

For flere tips om bilsalg Hvor jeg tilbyder min brugte bil?

Autoaufbereitung og forberedelse køretøj

Polering Machine Test: Right polish

Polering maskine test: kan polere biler i hånden, især hvis du gør det oftere, være virkelig udmattende. Vi viser dig, hvad poler din bil kan gøres for at skinne ordentligt igen. Vi skille dig ud fra Blender Glänzern - i vores polermaskine test. 


Autoaufbereitung og forberedelse køretøj

Bil polsk: Right polish med bil voks

Biler kan polere en maskine eller i hånden; sidstnævnte er dog en noget besværlig forretning. Vi viser dig, hvordan du kan bringe din maling til bunden og hvad man skal overveje, når polering for optimal glans resultat. Alt andet du lære polsk under bilen.


Autoaufbereitung og forberedelse køretøj

Bil indvendig rengøring: Rengør bilsæder, ren tæppe og polstring rengøring

Ingen chance for krummer, støv, snavs, Muff og nikotin rester. Vi viser dig hvordan man laver det indvendige af din bil igen duftende, ren og præsentabel. Læs mere på: Bil indvendig rengøring. 


Autoaufbereitung og forberedelse køretøj

Bil genbrug: Små tips og tricks

Vi har ledt efter dig i pose tricks og indsamlet en lille samling af råd om bilpleje. Uanset om klassiske ligesom dæk og fælge farve sølv, sort kofangere eller bil antenne reparation: Genbrug bil. 

Hvor jeg tilbyde min brugte bil?

Hvis prisforlangende følger afgørelsen af, hvordan og hvor bilerne vil blive tilbudt. Her afgør den personlige præferencer og ofte dette ændrer ikke det vellykkede salg eller prisen opnået. Under regulerer en langt bedre online, andre foretrækker den typiske avisannonce. Selv Auktioner tilbyder nu muligheden for at fastsætte en minimumspris forhindrer en brugt bil er solgt under dens værdi.

Mulighederne for bilsalg:

 • Annonce i avisen eller regionale reklame papirer
 • Internet annonce
 • Internet auktion
 • Brugt bilforhandlere

Hver variant har sine fordele og ulemper. Internettet giver mulighed for gunstige at offentliggøre mange billeder og detaljeret beskrivelse. men giver også beskyttelse af anonymitet og sjov køber kan være den tilsigtede salg briste. Det sker sjældent i brugt bil forhandler, hvor der dog forventes en lavere salgspris. Internetauktioner uden mindstepris kan være en risiko, men også en meget positiv effekt på flere perspektiver. En generel anbefaling derfor ikke eksisterer.

Hvad skal jeg overveje, når de sælger min brugte bil?

A bilsalg blandt venner er en kontrakt, og bør altid behandles som sådan. En kontrakt, der er nævnt, hvad der bliver solgt, sikrer senere klager og er primært et bevis på, der nu er ansvarlig for køretøjet. Derfor altid en reel aftale køb Erstat. Disse er tilgængelige fra enten forsikringsselskabet eller som skabelon hentet fra internettet.

Hverken køber eller sælger vil komme senere en brat opvågnen. Derfor bør absolut påpegede fejl være. En fortielse kan tegne senere skænderier og retstvister, hvor placeret. Meget vigtigt er forbi skader ulykke. Disse bør bemærkes nødvendigvis i købsaftalen.

Hvis et salg indgået, skal køber passere alle de vigtige dokumenter, og alle nøglerne er afleveret. Det gælder:

 • registrering Bil og registrering af motorkøretøjer
 • TÜV-certificering
 • alle nøgler køretøjer
 • Kopi af købsaftalen eller dobbelt design
 • inspektion log
 • Dokumentation for reparationer og knyttet særlige dele

Vigtigt: Registreringsdokumentet er det endelige bevis for ejerskab. Denne aflevering indtil betaling.

Efter salget

Afhængigt af, hvordan den brugte bil blev solgt, er der forskellige trin. Hvis køretøjet er registreret og forsikret solgt, skal køberen omregistrere sin nye bil så hurtigt som muligt. Som sælger skal du sende en kopi af købekontrakten til DMV og deres forsikring. Herved de er informeret om, at der ikke længere de er ansvarlige for køretøjet. Ikke desto mindre pligt påhviler køberen at rapportere køretøjet i sit eget navn på DMV.

Mens tilsluttet en lidt mere omkostningseffektiv, men er det lettere at logge ud af køretøjet før. DMV informerede skattekontoret og forsikring. Overskydende skat vil blive refunderet automatisk. Bilen forsikringsselskab bør kontaktes endnu, så alt andet er ryddet for forsikringsdækning.