badeforhæng

Hvilket badeforhæng er den rigtige?

Et badeforhæng er i de fleste tilfælde den nemmeste at installere og omkostningseffektiv form for stænkskærm med personlig hygiejne i badeværelset. Badeforhæng er fleksible, ren sted og meget nemt i mange udformninger, da de ofte er egnet til vaskemaskine og kan gøres så ubesværet rene. Har været dannet Stock- eller andre genstridige pletter, den gamle badeforhæng kan også nemt bortskaffes og erstattes med en ny. Den kasserede kan muligvis stadig bruges som et regnslag til cykel eller motorcykel.

indhold

  • Vælg badeforhæng
  • Dekoration til badeværelset
  • Badeforhæng til badet
  • Hvorfor holde sig til bruseforhænget
  • Badeforhæng: Installation og vedligeholdelse
  • Tekstil badeforhæng
  • Crazy designs og typer

Vælg badeforhæng

Badeforhæng er der i dag i en tilsyneladende endeløs række af motiver, materialer, størrelser og former. De er lige så pladsbesparende, da det er dekorativt. Afhængig af din smag og matche de eksisterende badeværelse udstyr badeforhæng caribiske følelser kan give anledning til eller forsynet med lommer fungere som en hængende hylde. Fantasien kender ingen grænser. Et væld af producenter, der tilbyder forslag til enhver smag og budget.

Dekoration til badeværelset

Badeforhæng bringe feriestemning på toilettet, når de er forsynet med påtryk såsom strande, palmer, hav surf og solnedgange. Hvem elsker den enkelte kan printe sin egen ferie motiv på shower curtain. Enhver, der ønsker at forskønne sit bad uden større besvær, er lige så bekvemt som dekorativt redskab i bruseforhænget. Badeforhæng kan være særlig hensigtsmæssige, når der som her badekarret for daglige brusere bruges i billedet. 

Badeforhæng til badet

Hvis badet med kun én langsgående side til væggen, de simple opløsning gardin falls, da desuden en af ​​de to korte sider, som ikke anvendes i dette tilfælde på en væg kræver en stænkskærm. Selvom buede bruser stænger er kommercielt tilgængelige: normalt er en kontinuerlig runde hjørne bruser rod lavet af plastik og tilsvarende let. Men erfaringen viser, at badeforhæng endnu vigtigere, det er nogensinde vådere det er, og derfor stærke trækker på beslaget. Over tid, at den buede bruser stang, der er fastgjort på kun to punkter på væggen vippe gradvist mod jorden under denne vægt begynder.

I mange badeværelser kan du se interimistiske ledninger eller reb fastgjort til loftet, efterfølgende knyttet til det faktum, at for at holde labile buet stykke ovenfor. Løsningen er faktisk holdbart, men i dette tilfælde bruseforhænget ikke helt kan trækkes. Konstruktionen kan normalt ønskede visuelt starter. Et alternativ er en såkaldt Duschiglu eller en såkaldt bruser edderkop kendt som Spirella. Men man kan ikke hjælpe med denne løsning er, at bruseforhænget i brusebadet pind til kroppen. Men den stænkskærm fungerer perfekt med denne løsning.

Hvorfor holde sig til bruseforhænget

Brusere kan være så smuk, men den søgte Erlabung er væk, når den kolde badeforhæng magnetisk bogstaveligt limet til kroppen og der også ender igen og igen, hvor ofte du måske ryste ham.

Grunden ligger i termik, også kaldet Bernoulli effekt. Han gør op på vingerne af fly for det nødvendige løft. Også i bruser resultatet er et løft fra den opvarmede luft, der stiger og trækker kold luft nedefra med den. Denne sugeeffekt giver en fleksibel ydervæg af et bruseforhæng så mærkbar: han er trukket indad og holder sig til den våde hud. Imidlertid kan den klæbende virkning anvendes på forhånd at klæbe tæppet på flisebelagt væg. Så bruserne er fortsat en fornøjelse.

I den følgende video ("Kend før otte") Forklarer Ranga Yogeshwar effekten i detaljer:

Badeforhæng: Installation og vedligeholdelse

Hvis der anvendes karret til daglige brusere, shower curtain opfylder mange behov på en gang. Det er tilrådeligt at installere bruseforhænget så højt som muligt under dække og vinkelret på den yderste kant af badekarret. Under alle omstændigheder bør bruseforhænget afkortes således, at dens nederste ende ikke hviler på bunden af ​​tanken. Der er risiko for at træde på ham til at glide og rive ned stænkskærm. Ikke mindst den hvilende skade materialet. 

Efter brusebad du skal hænge bruseforhænget over kanten, så den frit kan dryppe hængende og udtørring. For at undgå at fugte sig selv meget badeværelsesgulvet, kan et håndklæde muligvis skal placeres. Badeforhæng kan maskinvaskes generelt og kan være på 30 grader på fode igen bringe.

Tekstil badeforhæng

Desuden badeforhæng lavet af gennemsigtigt og uigennemsigtigt plast eller PVC og tekstilstof anvendes som en stænkskærm. De har den fordel at være lettere at tørre hurtigere efter et brusebad og at tolerere en maskine vaske op til 60 grader Celsius.

Tekstil badeforhæng har en mere raffineret look, er vandafvisende imprægneret, tynget ned og er for det meste fremstillet af 100% polyester. At opretholde de vandafvisende egenskaber, kan de stryges på lav varme efter vask.

Crazy designs og typer

Badeforhæng - hvad enten plast eller tekstiler - Der er også skøre motiver: fluorescerende, glødende natten, badeforhæng med leopard pels look. Hvem kender ikke det berømte scene fra Hitchcocks film klassiker "Psycho"I hvor kvinden er stukket i bruser: et bruseforhæng motiv, der vil overraske gæsterne, og hver bestemmes nogensinde set har!

Badeforhæng er også tilgængelige som badeforhæng eller glidende gardin. Og hvis du har gjort det job, når foxing bred, kan du fjerne det med natriumhypochloritopløsning: Simpelthen det berørte område 15-20 varmt vand min i en blanding af en halv liter syv procent natriumhypochlorit og ti liter gryde, derefter skylles med koldt vand og en maskine udføre eller håndvask.