bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskage

bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskage

Den hjemmebagt fødselsdagskage

En rigtig barns fødselsdag omfatter en bagt med kærlighed fødselsdagskage. Det er almindeligt, at stearinlys er fastgjort på fødselsdagskage, som svarer til antallet af leveår med fødselsdagsbarnet. Hvis fødselaren, men allerede har nået myndighedsalderen, giver det mening at kun en enkelt " liv stearinlys" at bruge.

Mange af os har brugt år tradition har valgt for deres særlige fødselsdagskage en kage til deres favorit kage eller en kage. Uanset om man er en af ​​modtageren eller giveren, hjemmebag er sjovt. Vi har samlet mange flotte opskrifter på fødselsdag kager og opskrifter til andre kager på barnets fødselsdag for dig.

For uerfarne kokke er nu også simple håndværk kits, der fremtrylle den lykønskning kage på ingen tid.

Indhold: Fødselsdag porte og - bage kage med lys

 • Fødselsdag stearinlys på børnenes fødselsdag
 • Tillykke med fødselsdagen! - fødselsdag ønsker i stearinlysets skær
 • Heart Candle fyrfadslys som fødselsdagslys
 • Fødselsdagskage Craft Kit - bage en kage til selv uden!
 • Bag chokoladekage selv
 • Marmor kage / chokolade og vanilje bundt kage
 • Bag Malakoff fødselsdagskage selv: opskrift på sandkage

Fødselsdag stearinlys på børnenes fødselsdag

I næsten alle børn fødselsdagsfester der er fødselsdagslys. Skikken kræver, at de brændende stearinlys er blæst ud fra fødselaren selv - således at en anmodning kan opfyldes. 

Men afbrænding af levende lys også bærer en dybere mening i, hvordan afslører Instituttet stearinlys godhed: første udstilling i ned brændende stearinlys symbolsk det sidste år; på den anden side, at det element af brand, i urheidnischen forstand, beskytte fødselsdag dæmoner og onde ånder.

Lyset af livet i fødselsdag krans

En tradition, der stadig holdes i live i nogle familier, er det liv stearinlys - også kendt som livet lys. Ofte er det givet til barnet allerede at blive døbt og til at holde op til en alder af flertal. 

På livet lys en skala med leveår anvendes som et ornament ofte. På hver fødselsdag, vi tændte lyset af liv og forbrændinger op til mærket for det næste år. 

Ofte disse liv stearinlys er placeret i en fødselsdagskage eller en krans med andre stearinlys. Disse andre stearinlys tælles, og derefter svarer til de år af livet.

Tillykke med fødselsdagen! - fødselsdag ønsker i stearinlysets skær

bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskage

Der er mange måder, fødselsdag - kaldet i nogle regioner i Tyskland også "Burzeltag" - for at fejre: Uanset om i en lille cirkel, som en overraskelse part med venner eller en overdådig fest for 18-års fødselsdag!

For de små fødselsdag, betyder en hel del, især da de er fra år til år ældre og føler sig meget snart til den "store" at tilhøre det. Selvfølgelig kan godt gaver og en lækker fødselsdagskage det tilsvarende antal årene fødselsdagslys ikke mangler.

Fødselsdagen tradition er stadig relativt ung, især da de sjældent blev fejret i højere sociale klasser indtil det 19. århundrede. Mens højtidelighed stadig mere almindeligt omkring fødselsdag i protestantiske husstande, katolikker fejrede primært navnet dag indtil fødselsdagen til sidst helt håndhæves og navnet-trådte ind i baggrunden.

bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskage

Heart Candle fyrfadslys som fødselsdagslys

 

Fødselsdagskage med en forskel: i stedet for Fødselsdag stearinlys rosé hjerte stearinlys med RAL-etiketter er placeret rundt om kagen rundt.

En smuk buket skal selvfølgelig ikke gå glip af at give fødselsdag dekoration resultat.

Fødselsdagskage Craft Kit - bage en kage til selv uden!

bage fødselsdagskage med sig selv stearinlys

En reel overraskelse fødselsdag er forberedt uden husholdning færdigheder med en "Fødselsdagskage Craft Kit". Den marmelade fabrik Appelboom tilbyder i hendes butik en kage i glas, herunder håndværk kit.

Dette sæt indeholder alt hvad du behøver til en perfekt fødselsdagskage Nødvendigt: En velsmagende kage, til glasur, indretning, en stearinlys og selvfølgelig det-selv instruktioner. For en bred vifte af designs og glasurer kan være en individuelle sæt opgøres. Modtageren modtager derefter en personlig kage. Efter fødselsdagsbarnet så har indrettet sin egen kage, som gnaske på den samme bane gør dobbelt glæde.

Hver kunde får en så for ham personligt bagte kager ingen kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler, som i glas holder flere uger frisk. En kage i glasset gør blikfang og fremragende frisk mad emballage i ét.

Den "Birthday Cake Craft Kit" er den perfekte gave, og ikke kun en perfekt gave. Du kan ikke personligt lykønske fødselsdagsbarnet, så er en personlig fødselsdagskage, sendt i en pakke, en særlig opmærksomhed.

Bag chokoladekage selv

bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskage

Næsten alle børn elsker en chokoladekage, så denne opskrift er især godt for fødselsdag kager. Hvis denne kage, men faktisk skulle være for et barns fødselsdag, lade alkoholiske ingredienser bedre stillet.

ingredienser

For basen:

 • 430 g marcipan
 • 260 g sukker
 • 210 g æggeblomme
 • 150 g æg
 • 250 g æggehvide
 • 100 g Mehl (glat)
 • 50 g kakaopulver
 • 100 g Manner couverture
 • 100g smør

Til fyldet:

 • 250 ml mælk
 • 65 g sukker
 • 2 stk æggeblomme
 • 5 ark gelatine
 • 80 ml eggnog
 • Manner svamp fingre (om dokumenter)
 • 250 ml fløde (slået)
 • 1 kop stempel glasur
 • Smør (og rasp på form)
 • 1 kop chokolade glasur
 • 100 g hindbær

forberedelse

til pie crust Mel og kakaopulver versieben. Smelt chokoladen med smør måde. Den marcipan med halvdelen af ​​sukkeret, hele æg og æggeblommen processen glat med en stavblender og derefter ramte med en husstand blender. slå æggehvider med den resterende sukker indtil stiv og blandes en lille del af smør chokolade blandingen til opnåelse af en glat, let tekstur. Marcipan blanding tilføje, fold i mel og kakao blandes med de resterende æggehvider.

drysses i en forhandlet buttered, med krummer tartring pour og bages i en forvarmet ovn ved 145 ° C i omkring 45 minutter. Lad afkøle kagen base og opdele vandret i to eller tre dele. For den overflod af mælk med sukker og æggeblommer til damp for Rose billede (rør indtil massen binder). Soak gelatine, squeeze, opløse den og lad den køle af god. Med en blender aufmixen, mens indsnævre eggnog og fold i flødeskum. Endelig de smalle hindbær.

Sæt et gulv, spredes med fløde, linje det med svamp fingre og placere den anden sal. Gentag denne procedure. Sæt på øverste etage først med den tempererede chokolade glasur, lad at indstille og derefter anvende glasuren punch. Pynt med dame fingre og den resterende creme.

Tip et udvalg af chokolade: http://www.manner.com/

Chokolade er en vigtig ingrediens i mange retter bearbejdet ud på den måde af kakaobønnen. Så selv ved ristning af kakaobønner, lægges der særlig vægt på den særlige smag. Efterfølgende kakaobønner skrællet, knust, steriliseret, findelt og concheret sidste timer, hvilket bidrager til cremethed. Den således opnåede fine kakaomasse er grundlaget for alle mænd chokolader!

Traditionel vis madlavning chokolade, med sin kakaoindhold på mindst 40%, er den mest populære madlavning chokolade i Østrig. Den måde overtrækschokolade nyde mange Epikuræerne som en belægning til kager, tærter og kager. Mændene chokoladeovertræk er tilgængelige i sorter af mørk og lys chokolade med kakao aktier 51 og 36 procent, den hvide chokolade med ægte kakaosmør.

Marmor kage / chokolade og vanilje bundt kage

bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskageMarmor kage (Foto: Aurora Mehl)

Den klassiske af fødselsdagskage, at næsten alle børn kan lide: marmor kage  - i sydlige områder også kendt som Chokolade og vanille bundt kage. Denne kage ligesom næsten alle børn, hvilket er hvorfor det er næsten altid klistret på fødselsdagsfest med det samme. 

På trods af den spektakulære udseende er det nemt forberedt og bagt hurtigt. Denne kage must for enhver børnefødselsdag. Det kræver en springform pan, for hvilket der er også særlige ring kage skær.

ingredienser

dej

 • 150g smør, blødgjort
 • 130 g sukker
 • 1 pakke vaniljesukker
 • 1 vanille pod (Mark)
 • 3 æg
 • 200 g AURORA Sun Star mel Type 405
 • 1/2 pakke af bagepulver
 • 2 spiseskefulde kakaopulver
 • 2-3 spiseskefulde mælk

også

 • Fedt og mel til formen
 • 1 pakke chokolade glasur

forberedelse

Pisk smør til det er luftigt og gradvist tilsæt sukker, vaniljesukker og æg. Bland mel med bagepulver, rør det i smør blandingen. 2/3 af den færdige dejblanding med vanilje og i en smurt, melet ring kage (Ø 22 cm) position. Rør kakao med mælk indtil glat. blandes med de resterende dej, placere på Vanilleteig og træk en gaffel spiral gennem begge lagkager. Bages 50 minutter til bundskinnen. Ovn indstilling: se nedenfor.
frakke efter afkøling med glasur.

Komfur indstilling (forvarmet):

Elektrisk ovn: 180 ° C
Varmluftovn: 160 ° C
Gaskomfur: Trin 2

forberedelsestid
Arbejdstid: ca 30 minutter
Bagetid: 45-50 minutter

masse
giver 10-12 stykker

Bag Malakoff fødselsdagskage selv: opskrift på sandkage

bage fødselsdagskage med stearinlys: opskrifter til fødselsdagskage

den Malakoff kage er en klassiker blandt fødselsdag kager og er enkel at tilberede. Opskriften er særlig populær i Østrig, men findes også i den "Piefkes" flere og flere tilhængere. De vigtigste ingredienser er Bisquitstangen (kendt i Østrig dame fingre) og overtrækschokolade chokolade. Dem, der gerne bosiddende ville få begge ingredienser fra østrigsk producent måde.

Manner Lady Fingers er lavet uden aromastoffer, farver eller konserveringsmidler og æg fra fritgående. Traditionel vis madlavning chokolade, med sin kakaoindhold på mindst 40%, er den mest populære madlavning chokolade i Østrig. Den måde overtrækschokolade nyde mange Epikuræerne som en belægning til kager, tærter og kager. Mændene chokoladeovertræk er tilgængelige i sorter af mørk og lys chokolade med kakao aktier 51 og 36 procent, den hvide chokolade med ægte kakaosmør.

ingredienser

 • 150 g Manner chokolade
 • 4,1 kg smør
 • 3 æg
 • 200 g flormelis
 • 2-3 tsk kakao
 • 60 stk. Manner Lady Fingers (kiks sticks)

forberedelse

Slå smør, blødgjort ved opvarmning Manner chokolade, 10 dag Zucker og æggeblommer godt indtil skummende, tilsæt kakao, i slutningen sne fra æggehvider og fold 10 dag Zucker omhyggeligt.

Sættetid Manner svamp fingre i fortyndet mælk med rom. Beklæd en tærteform med papir, derefter indstille halv Manner svamp fingre på kanten. Manner svamp fingre kortvarigt dykke ned i rom-vandtrug og lagene stramt i bageformen.

Et lag Manner Lady Fingers kommer fløde, derefter Manner svamp fingre og så videre, indtil kagen pan er fuld. Top er dækket med Manner ladyfingers.

Et par timer chill (fortrinsvis natten over). Pynt med flødeskum og Manner ladyfingers.

Køb fødselsdag stearinlys og livets lys online