BAUR Online Shop Test

BAUR Online Shop Test

den Otto Group er en af ​​giganterne i online handel og introduceret i 2011, tre af de ti største online butikker. Dette omfatter den ene Baur Versand, da den 1999 er gået ind i online handel. Siden da har den onlinebutik støt øget og forbedret. I 2012 det tyske institut for servicekvalitet testet (DISQ) på vegne af nyhedskanal n-tv-tjeneste kvaliteten af ​​online butikker diverse universel mail og Baur blev navngivet vinderen.

En del af den omfattende sortiment er også Artikel inden for DIY og havearbejde. Kan det tilbud, som har specialiseret sig i kvinders tøj, sko og møbler online butikker med andre konkurrenter i den tyske byggemarked industri holde op?

Indhold om BAUR online shop

 • Hjemmeside og navigation
 • Moderne webside og professionelt indtryk
 • Nem navigation og voice kategorier
 • Produktprogram og prisfastsættelse
 • Stort udvalg og gennemsnitspriser
 • Produkt og udseende
 • upræcis søgning
 • Shopping, forsendelse og betaling
 • Nyttig notesblok og komfortabel vogn
 • Nem Shopping
 • Høje omkostninger forsendelse og tilstrækkelige betalingsmetoder
 • tilfredsstillende levering
 • Concise produktpræsentation
 • Retur og service
 • Besværligt afkast og moderat tjeneste
 • Sociale medier og mobile enheder
 • I sociale medier
 • På min vej til mobile version
 • samlet bedømmelse

Online butik er kendetegnet ved en overskueligt design og logisk navigation fra. Den relevante for vores testområde sortiment "du & have" har desværre ikke fået særlig pris og er under den kategori "andre intervaller" skjule. Søgefunktionen er på trods af muligheden for at sætte visse filtre i forvejen, desværre upræcis. Produktet præsentation falder meget kort. Den største styrke BAUR er derfor den Range størrelse i udvalget af varer til hjemmet og håndværkere. Med boligtilbehør, -Tekstil og møbler udgør større andel.

Indkøb er enkel, men dyrt. De Værktøj Huskeseddel og Shopping er behagelig at bruge. De antal kort er tilstrækkelige. Afkastet kan gøres nemt og samle op på stedet endnu mere komfortabel tak returnere etiket. Mindre vi gerne, at Retur i forhold til andre konkurrenter for høje, og de beskyttelsesforanstaltninger for varerne er for lave.

Tjenesten kunde var venlig i vores testopkald. Men vi var nødt til at kalde to præmie hotlines til at modtage et tilfredsstillende svar på alle vores spørgsmål. Kategorien service & Selv om støtten giver en masse information, men ikke engang svare på spørgsmålet om, hvor længe du skal vente normalt på en pakke.

Sociale medier spiller en vigtig rolle for BAUR. kan især skinne BAUR men med dets anvendelse i mobile enheder. til mobil version til smartphones kendetegnet ved en tydelig design og nem navigation. De kan betragtes som en tilstrækkelig erstatning for den klassiske hjemmeside. Desværre er der ingen tilsvarende version til tabletter.

Hjemmeside og navigation

Moderne webside og professionelt indtryk

BAUR Online Shop TestBAUR Online Shop Test

Hjemmesiden BAUR forsendelse er hvid, grå og gul afholdt, hvor hvide dominerer. Hjemmesiden byder først og fremmest ved en horisontal struktur i et antal zoner. De to navigationsområder - på toppen og under overskriften - efter en stor billedlig område med aktuelle emner. Den underliggende region er også illustreret og er at føre til udvælgelsen Kategorier Kjoler, pumper og boligtekstiler på den ene side, og på den anden giver forskellige incitamenter til at købe. Endelig hver efterfulgt af en række af brand logoer og ikoner for nummertyperne. Efter en grå kontrast striber med samlinger af links på de emner Udmærkelser, Om Os, Services, Værktøj, shopping toppe og anbefalinger fra onlinebutikken beskrivelser og kategorier Beklædning, fodtøj og møbler til sidst følge.

Den klare struktur giver et moderne og velrenommeret indtryk, bekræftes af forskellige priser. Således Stiftung Warentest i 2011 onlinebutikken noten "god" den tildeles af 13 onlinebutikker til tøj og fodtøj test. Henvisningerne til TÜV Saarland-reviderede bestillingsprocessen og brugen af ​​SSL-kryptering er beregnet til at stille sikkerhed. Og endelig taler for BAUR at postordrefirma en del af Otto Group er.

Nem navigation og voice kategorier

BAUR Online Shop Test

Øverst på siden er et navigationssystem, der skal gøre det muligt og lettere kunde shopping i online butikken. Derfor finder man kategorierne nyhedsbrev Min butik Sign, Min Konto, service & Indtast bistand og bestille direkte. Vognen øverste højre klart fremhævet i modsætning til de ovennævnte kategorier. Nedenfor toppen navigation finder endelig søgefunktionen.

den Top Navigation er fuldt reserveret til området og i ti kategorier opdelt: mænd, kvinder, børn, Vaskeri & Badetøj, sko, smykker, møbler, boligtekstiler, Andre sortimenter og Specials & Sale. Hvis du flytter musen hen over hver kategori, så hver åbner en menu med passende underkategorier. Under kategorien andre intervaller Endelig finder vi mellem sub-teknologi, legetøj, sport & Fritid, tasker og er tilgængelige for gennemsyn kataloger også Underkategori du & have.

BAUR Online Shop Test

Som vi har bemærket i vores online shop testen, venstre navigation taget som med de andre store kategorier af den respektive sub, således at området med merchandising selv & Have desværre ikke modtager særlig placering. Til højre er de forskellige fag og spænder fra DIY & præsenteret have med billeder af høj kvalitet i forskellige størrelser. I sidens navigation kan ses, at det er i det følgende elleve kategorier delt: Bygning & Renovering, have & Fritid, badeværelse & VVS, hus & Living, Teknologi & løse værksted, kæledyr leverancer, planter, auto reparation, havearbejde drømme, boligproblemer og gode tilbud. Desværre er der et filter til visning af de enkelte varegrupper kun kategorier mærke og pris. De sorteringskriterier kun klasse innovationer er et supplement til de to nævnte.

Produktprogram og prisfastsættelse

Stort udvalg og gennemsnitspriser

BAUR Online Shop Test

BAUR tilbyder i sin online-butik inden for merchandising du & have omgang 30.000 emner på. Dette er betydeligt mere end andre leverandører i bygningen og hjem forbedring industrien. Men man skal huske, at dette ikke kun er en klassisk hardware butik sortiment, men også udbydes varer, som man snarere i et boligområde butik ville forvente. Home tilbehør, -Tekstil og møbler er i tillæg til tøj og sko lige til kernen vifte af Baur. Derfor vifte af produkter til hjem forbedring, hjem og haven er temmelig lille i nogle områder. Så er ikke kun tilbydes håndværktøj i sæt og hardware. Men man kan også købe voluminøse produkter såsom saunaer, som med andre udbydere også næste pakke fragtvarer produkter.

Efter alt, kan vi stadig finde den ønskede router de anbefalede producenternes titel i vores online shop test. Priserne i online shop er blot gennemsnit. På grund af den lille udvalg af produkter i nogle områder af billigste bøg laminat var selv den dyreste i vores test. Den mest gunstige slagboremaskine, er imidlertid næppe anderledes end andre butikker. Fra tid til anden er der gode tilbud fra de reduktioner i kategorien købet.

Produkt og udseende

upræcis søgning

BAUR Online Shop TestBAUR Online Shop Test

I søgefeltet kan du se en Søgeord eller varenummer Enter. Sidstnævnte påpeger, at det også offline kan gøre en købsbeslutning med hjælp fra den almindelige katalog og varenummeret skal derefter indtastes i den rækkefølge formularen i top navigation kun online. Allerede når du indtaster søgeordet forslagene er lavet, der svarer til sub i området. BAUR tilbyder i modsætning til mange andre leverandører, men også de tjenester af en avanceret søgning hvormed man kan bestemme på forhånd ikke kun søge sigt og varenummer, men også producenten, farve, pris og målgruppe (mænd, kvinder osv). Dette kan også være nødvendig under visse omstændigheder.

Shopping, forsendelse og betaling

Nyttig notesblok og komfortabel vogn

BAUR Online Shop TestBAUR Online Shop Test

Hvis du ønsker at købe produktet med det samme, kan du bruge ønskeliste. Enhederne er opført i ønskesedlen produkter kan sagtens enkeltvis eller i fællesskab til vognen flyttes uden at skulle ringe igen. Hvis en artikel er dog kun én gang landede i kurven, er der ingen vej tilbage.

BAUR Online Shop TestBAUR Online Shop Test

Vognen øverst til højre viser til enhver tid, hvor mange genstande er inkluderet, og hvad købesummen er. Hvis du har lagt i tilføjer et element, et lille vindue på skærmen sæt. man vælger den mulighed tilbage til artiklen, lukker derefter dette vindue og én rester på plads. Dette gør shopping meget komfortabel.

Nem Shopping

Hvis du vil købe i online butikken af ​​BAUR, skal du registrere dig som kunde. En måde at teste butikken som en gæst, er der ikke. I modsætning til de fleste online-butikker kan du ikke logge ind med en e-mail-adresse, men skal Kundenummer og fødselsdato angiver. Dette er særlig sikker på den ene side, på den anden side du et andet nummer at huske mere.

I den konto, kan du ændre de personlige oplysninger, visning gemmes og viste poster samt lære leveringsstatus for hver ordre. Fakturering og forsendelsesadresse kan tilføjes senere, eller ændres. Dette omfatter levering af et 14.000 Hermes butikker. En praktisk service for alle fagfolk, der kan dog være hævdede indtil den anden ordre. En særlig service er evnen til at eje en Annuller ordre til.

Høje omkostninger forsendelse og tilstrækkelige betalingsmetoder

Baur anmodet € for Express Shipping 15,90 € og 39,95 for at videresende levering. Ellers standard skibsfart 5,95 € og fremsendelse levering koster 29,95 €. For levering af BAUR er væsentligt højere end konkurrenternes. Derfor er der også en Forsendelsesomkostninger fast sats på 15,00 € i tolv måneder. Om leveringstider, desværre er ingen oplysninger gives i online butikken.

Tilbuddet om betalingsmetoder er tilstrækkeligt og allerede synlige på hjemmesiden ved tilsvarende farvede ikoner. I BAUR kan du vælge mellem følgende betalingsmetoder: faktura, betalingskort, kreditkort, PayPal, bankoverførsel og økonomiafdelingen. Kun vores foretrukne betalingsmetode Forudbetaling er der ikke. Vi har derfor besluttet ved test af de online-butikker for at købe på kontoen.

Retur:

 • Standard: 5,95 €
 • Express: € 15.95
 • Forwarding: € 39,95
 • Shipping fast sats: 15,00 € / 12 måneder

Betalingsmetoder:

 • regning
 • betalingskort
 • kreditkort
 • PayPal
 • Sofortuberweisung
 • Finanzkauf

tilfredsstillende levering

BAUR Online Shop TestBAUR Online Shop Test

Ordrebekræftelsen kan ved kassen udskrives med det samme eller kun kort tid blive modtaget af e-mailen senere. Bekræftelsen af ​​forsendelsen udføres også via e-mail. Desværre er dette ikke inkluderer tracking nummer, men kun et link til kontoen. Der vil du finde en måde at ordrer ved Sporing link at forfølge.

Da vi har besluttet i vores test af køb regnskab, pakken ankom før alle andre. Ikke desto mindre er det fem arbejdsdage varede. Pakken bestod af to store kasse halvdele, der er blevet skubbet ind i hinanden og sikret med bands. Ved første øjekast, ikke en dårlig pakning metode. Ved åbne pakken, må vi desværre konstatere, at der ikke blev truffet yderligere beskyttelsesforanstaltninger. Vores router var løs og omgivet af en masse luft i en kasse. Takket være vores eget udstyr tilfælde vores router, men ankom ubeskadiget.

Søgefunktionen er som på trods af en så unik søgeterm "router" Resultater fra alle produktsortiment på. Det er derfor vigtigt, at du kan filtrere søgeresultaterne, selv efter de produktkategorier. Flere filtre: farver, mærker, størrelser, anmeldelser og pris. Når sorteringskriterier kategorier Populære resultater efter pris, mærke og kundeanmeldelser er tilgængelige. Da søgningen hits er ordnet efter Populære resultater, var vi i stand til at finde den ønskede router fra Bosch trods det store antal også uegnet hit hurtigt på vores online shop test.

Concise produktpræsentation

BAUR Online Shop Test

Præsentationen af ​​produktet er begrænset til kun en enkelt producent billede. Efter alt, at der kompensere en producent video, der byder på flere visninger af produktet. Beskrivelsen af ​​varen og udpegning af de tekniske data falder meget kort. Derfor er det tilfreds med Manual i PDF-format. Af yderligere oplysninger ved, mens anbefalingerne fra egnede produkter og tilbehør, kundeanmeldelser og serviceinformation om forsendelse og betalingsmetoder. Selv om der er et hjem forbedring rådgivning, er produktet skærm ikke er knyttet til dette. er virkelig interessant kun funktion Køb nu, føring af en hurtigere gennem bestillingsprocessen. Samlet set produktet præsentation er kun tilstrækkelig, fordi de vigtige oplysninger brugsanvisningen bør selv fjernes.

Retur og service

Besværligt afkast og moderat tjeneste

BAUR Online Shop Test

En ordre kan være inden for 14 dage vende tilbage. Ud over den konto af pakken var også en Retur note med retur klistermærke hvor, var imidlertid ikke selvklæbende. Kun hvis du betaler med PayPal, kreditkort, online bankoverførsel eller kontant ved købesummen er automatisk refunderet. For alle andre betalingsmetoder bankoplysninger desværre du nødt til at re-specificere via telefon eller e-mail, fordi de oplysninger konto opbevares ved BAUR. den Kredit for at returnere har i vores online shop test desværre 16 dage varede. For det kunne give os mindst den Pick up til returnering overbevisende. Efter et opkald til hotlinen du bare nødt til at vente på at blive samlet op.

I vores test af de ansatte i 24-timers kundeservice var venlig, men havde gentagne gange hørt med en kollega hold, når vi bedt om at afhente pakken. Også, vi havde begge til at kalde to forskellige telefonnumre, irriterende 14 ct / min. omkostninger. En hotline har besvaret spørgsmålene om tilbagelevering og indsamling, men henvist spørgsmålet til deponering af oplysningerne for ophævelse af en anden hotline konto.

Under overskriften service & Hjælp der er en masse information om købet. Der er også Ofte stillede spørgsmål. Men alle spørgsmål ikke er besvaret. For eksempel fandt vi ingen steder oplysninger om tilbagebetaling af allerede udbetalte eller shipping tid.

Sociale medier og mobile enheder

I sociale medier

BAUR Online Shop TestBAUR Online Shop Test

Baur i stigende grad afhængige af sociale medier. Nederst på hjemmesiden kan du også finde links til i anbefalingerne Facebook, Twitter og Google+, hvor information spredes om aktuelle tilbud og kampagner regelmæssigt på profilerne. Kunderne har i modsætning hertil kun mulighed for en Ligesom knap Knappen Facebook at sprede udbuddet af Baur.

På min vej til mobile version

BAUR Online Shop TestMobil version på en smartphone

I vores test har vi også fundet, at brugen af ​​mobile enheder er eksemplarisk, fordi for smartphones har eksisteret siden 2011, Baur Mobil butik på m.baur.de. Præsentationen er klar og har alle de online butik vigtige funktioner. Ud over den komplette online produktsortiment også funktioner som Notepad eller sporing tilbydes.

Desværre, præsentationen af ​​den mobile version ikke på en tablet muligt. Så du er nødt til at gå tilbage til den klassiske opfattelse af websiden med de tilsvarende ulemper til brug på en tablet.

samlet bedømmelse

Den online butik er primært på grund af sin vifte af størrelse på 30.000 emner i kategorien DIY & Have imponerende. Desværre gemmer sig bag ikke nødvendigvis det samme sortiment af produkter som i en klassisk bygning og selv-markedet. Den online butik vil derfor sandsynligvis være af særlig interesse for den afslappede hjem forbedring og mindre for professionelle eller amatører. Og hvis du ikke bruger forsendelsesomkostninger fast sats, du skal betale for meget i forhold til andre online-butikker. På området for sociale medier og mobile enheder tjenesten er dog eksemplarisk. For den mobile version kan nemt og hurtigt at bruge.

2.8 af 5 stjerner