BAUR Verkkokauppa Test

BAUR Verkkokauppa Test

Otto Group on yksi jättiläiset online-kauppaa ja käyttöön vuonna 2011, kolme kymmenestä suurimmasta verkkokaupoista. Tämä sisältää yhden Baur Versand, koska 1999 on mennyt online-kauppa. Sittemmin verkkokauppa on kasvanut tasaisesti ja parani. Vuonna 2012 saksalainen instituutti palvelun laatu testattu (DISQ) puolesta uutiskanavan n-tv palvelun laadun verkkokaupoista eri universaali postia ja Baur nimettiin voittajaksi.

Osa runsaasti myös Artikkeli aloilla DIY ja puutarhanhoito. Voiko tarjouksen, joka on erikoistunut naisten vaatteita, kenkiä ja huonekaluja verkkokaupoista kuin muut kilpailijat Saksan rautakaupasta teollisuuden pysyä?

Sisältö noin BAUR verkkokaupasta

 • Verkkosivujen ja navigointi
 • Moderni web-sivun ja ammatillista vaikutelman
 • Helppo navigointi ja äänen luokat
 • Tuotevalikoima ja hinnoittelu
 • Laaja valikoima ja keskihinnat
 • Tuotteiden ja ulkonäkö
 • epätarkkoja haku
 • Ostokset, Toimitus ja maksu
 • Käyttökelpoisia muistilehtiö ja mukava koriin
 • ostamisen helppous
 • Korkeat kuljetuskustannukset ja riittävä maksutavat
 • tyydyttävä toimitus
 • Tiivis tuote-esittely
 • Palautukset ja palvelu
 • Turhaa tuotto ja maltillinen palvelu
 • Sosiaalinen media ja mobiililaitteisiin
 • Sosiaalisen median palveluissa
 • Matkalla mobiiliversioon
 • yleisarvosanan

Verkkokaupassa on ominaista linjakas muotoilu ja looginen navigointi. Asiaa meidän testialueen alue "itse & puutarha" ei valitettavasti ole saanut erikoispalkinnon ja on luokkaan "Muut alueet" piilossa. Hakutoiminto on siitä huolimatta mahdollisuus asettaa tiettyjä suodattimia etukäteen valitettavasti epätarkkoja. Tuotteen esittely jää hyvin lyhyeksi. Suurin vahvuus BAUR on siis Alue koko alueella tavaroiden kotiin ja käsityöläisille. Kodin tarvikkeet, -Tekstiilit ja huonekalut muodostavat suuremman osuuden.

Osto on yksinkertainen, mutta kallis. Työkalut Toive Lista ja ostokset ovat mukavat käyttää. Määrä kortteja riittävät. Paluuta voidaan tehdä helposti ja poimia päällä vielä mukavampaa kiitos palautustarran. Vähemmän haluamme, että tuotto verrattuna muihin kilpailijoihin liian korkea ja suojelutoimenpiteet tavarat ovat liian alhaiset.

Asiakas Palvelu oli ystävällistä meidän testi puhelun. Mutta meidän piti soittaa kaksi palkkio vihjelinjat saada tyydyttävää vastausta kaikkiin kysymyksiimme. Luokkaan Palvelu & Vaikka tuki tarjoaa paljon tietoa, mutta ei edes vastata kysymykseen, kuinka kauan on odotettava yleensä pakettina.

Sosiaalinen media on tärkeä rooli BAUR. voi olla erityisen loistaa BAUR mutta sen käyttö mobiililaitteissa. varten mobiiliversio älypuhelimille ominaista selkeä muotoilu ja helppo navigointi. Ne voidaan pitää riittävinä korvaamaan Classic verkkosivuilla. Valitettavasti, ei ole vastaavaa versio tablettien.

Verkkosivujen ja navigointi

Moderni web-sivun ja ammatillista vaikutelman

BAUR Verkkokauppa TestBAUR Verkkokauppa Test

Sivusto BAUR lähetys on valkoinen, harmaa ja keltainen pidetään, jossa valkoinen dominoi. Kotisivun -hotellissa aikaan pääasiassa vaakasuora rakenne useiksi vyöhykkeitä. Kaksi navigaatiosivuja - päälle ja otsikon alapuolelle - seuraavat iso kuvallinen alue ajankohtaisiin kysymyksiin. Taustalla alue on myös esitetty, ja on johtaa valintaan Luokat Mekot, Pumput ja kodin tekstiilit toisaalta, ja toisaalta tarjoavat erilaisia ​​kannustimia ostaa. Lopuksi jokainen seuraa sarja logoja ja kuvakkeet numerotyyppi. Jälkeen harmaa kontrasti raidat kokoelmia linkkejä aiheisiin palkinnot, Meistä, palvelut, työkalut, ostos topit ja suositukset verkkokaupan kuvaukset ja luokkien Vaatteet, jalkineet ja huonekalut lähtee perässä.

Selkeä rakenne tarjoaa modernia ja hyvämaineinen vaikutelman, että on vahvistettu useita palkintoja. Siten Stiftung Warentest vuonna 2011 verkkokaupasta nuotin "hyvä" Testin myöntämät 13 verkkokaupoista vaatteet ja jalkineet. Viittaukset TÜV Saarland-tarkastetut tilaus ja käyttö SSL-salaus on tarkoitettu antamaan turvallisuutta. Ja lopuksi puhuu BAUR että postimyynnistä osa Otto Group on.

Helppo navigointi ja äänen luokat

BAUR Verkkokauppa Test

Ylimpänä sivun on navigointi, minkä pitäisi mahdollistaa ja helpottaa asiakkaiden ostoksia verkkokaupassa. Siksi yksi toteaa luokista uutiskirje My Shop Sign, My Account, palvelu & Anna tukea ja tilata suoraan. Kärry ylhäällä oikealla selkeästi korostunut päinvastoin kuin edellä mainittuihin ryhmiin. Huipun alapuolelle navigoinnin löytää vihdoin hakutoiminto.

top navigointi on täysin varattu alue ja kymmenen luokat jaettu: miehet, naiset, lapset, Pesula & Uimapuvut, kenkiä, koruja, huonekaluja, kodin tekstiilejä, Muut valikoimiin ja tarjoukset & Myyntiin. Jos siirrät hiiren kunkin luokan, joten jokainen avaa valikon asianmukaiset alaluokkia. Luokkaan Muut alueet Lopulta löydämme välillä sub-tekniikka, leluja, urheilu & Vapaa, laukkuja ja Selailtavat luetteloissa myös alaluokka itse & puutarha.

BAUR Verkkokauppa Test

Kuten olemme huomanneet verkkokaupastamme testin vasemmalle navigointi otetaan muiden pääluokkaan vastaavan osa, niin että alue markkinointiin liittyvää itse & Puutarha ei valitettavasti saavat erityistä sijoittelua. Oikealle ovat eri aiheista ja vaihtelee DIY & esittelyyn puutarha laadukkaita kuvia eri kokoja. Sivun navigointi voidaan todeta, että se on seuraavassa yksitoista luokat jaettu: Building & Kunnostaa, puutarha & Vapaa, kylpyhuone & LVI, house & Living, Teknologia & ratkaiseminen työpaja, lemmikkieläinten tarvikkeita, kasvit, automaattinen korjaus, puutarhanhoito unia, asunto-ongelmia ja löytöjä. Valitettavasti on suodatin näytölle yksittäisten tuoteryhmien vain luokat brändi ja hinta. Lajitteluperusteet vain luokka innovaatioiden lisäksi kaksi mainituista.

Tuotevalikoima ja hinnoittelu

Laaja valikoima ja keskihinnat

BAUR Verkkokauppa Test

BAUR tarjoaa sen verkkokaupan alalla myynnin itse & puutarha kierros 30000 kohdetta päälle. Tämä on huomattavasti enemmän kuin muissa toimittajien Rautakaupan teollisuudelle. Kuitenkin on muistettava, että tämä ei ole vain klassinen rautakaupasta valikoima, mutta myös tavaroita tarjotaan, joista yksi melko asuinalueella myymälässä odottaa. Kodin tarvikkeet, -Tekstiilit ja huonekalut ovat lisäksi vaatteita ja kenkiä vain ytimeen erilaisia ​​Baur. Siksi tuotevalikoiman rautakauppa, koti ja puutarha on melko pieni joillakin alueilla. Joten käsi ei ole ainoastaan ​​tarjotaan sarjoiksi ja laitteisto. Mutta voi myös ostaa massatuotteita kuten saunat, kuin muiden palveluntarjoajien myös seuraavan paketin shippable tuotteita.

Loppujen lopuksi voimme vielä löytää pyydetyn reititin suositeltu valmistajien otsikko verkkokaupastamme testi. Hintoja verkkokauppaan ovat vain keskimääräinen. Johtuen pienestä tuotevalikoiman joillakin alueilla halvin pyökkilaminaatti oli jopa kallein meidän testi. Suotuisinta iskuporakone on kuitenkin tuskin poikkeavat muista kaupoista. Ajoittain on hyviä tarjouksia vähennykset kategoriassa bargain.

Tuotteiden ja ulkonäkö

epätarkkoja haku

BAUR Verkkokauppa TestBAUR Verkkokauppa Test

Hakukenttään näet Hakusana tai tuotenumero Enter. Jälkimmäinen korostaa, että se myös offline voi tehdä ostopäätöksessä avulla säännöllisen luettelo ja tuotenumero on sen jälkeen annettava tilauslomakkeella alkuun navigointi vain verkossa. Jo tullessaan hakusana ehdotuksia on tehty, jotka vastaavat osa-alueella. BAUR tarjoaa toisin kuin monissa muissa toimittajille, mutta myös palveluja Tarkennettu haku jolla voi määritellä etukäteen paitsi hakusana ja tuotenumero, mutta myös valmistaja, väri, hinta ja kohderyhmä (miehet, naiset jne). Tämä voi olla tarpeen myös tietyissä olosuhteissa.

Ostokset, Toimitus ja maksu

Käyttökelpoisia muistilehtiö ja mukava koriin

BAUR Verkkokauppa TestBAUR Verkkokauppa Test

Jos haluat ostaa tuotteen heti, voit käyttää toivelistalle. Laitteet luetellut toivelistalla tuotteet voivat onneksi yksin tai yhdessä ostoskoriin siirretään ilman kutsua uudelleen tätä. Jos artikkeli on kuitenkin vain kerran laskeutui korissa, ei ole paluuta.

BAUR Verkkokauppa TestBAUR Verkkokauppa Test

Kärry oikeassa yläkulmassa näkyy kullakin hetkellä kuinka monta kohdetta mukaan ja mitä ostosumman on. Jos laitat lisää tuotteen, pieni ikkuna näytöllä sarjaa. yksi valitsee vaihtoehdon Takaisin artikkeliin, sulkee tämän ikkunan ja yksi jää paikallaan. Tämä tekee ostoksia erittäin mukava.

ostamisen helppous

Voit ostaa verkkokaupasta BAUR, sinun täytyy rekisteröityä asiakkaaksi. Yksi tapa testata liikkeen vieraana, ei ole. Toisin kuin useimmat verkkokaupoista et voi kirjautua sisään sähköpostitse osoitteeseen, vaan sen on Asiakasnumero ja syntymäaika täsmentää. Tämä on erityisen turvallinen toisaalta, toisaalta teille toisen numeron muistaa enemmän.

Tilin, voit muuttaa henkilökohtaisia ​​tietoja, katsella tallentaa ja tarkastella kohteita sekä oppia toimitustilasta jokaisen tilauksen. Laskutus- että toimitusosoite voidaan lisätä myöhemmin tai muuttaa. Tähän sisältyy toimituksen 14000 Hermes myymälöissä. Käytännön palvelu kaikille ammattilaisille, jotka voivat kuitenkin vaatia ennen toisen kertaluvun. Erityinen palvelu on kyky omistaa Peruuta tilaus on.

Korkeat kuljetuskustannukset ja riittävä maksutavat

Baur pyysi € Express-toimitus 15,90 € ja 39,95 välittämiseen toimitusta. Muuten Vakiolaivausehdot 5,95 € sekä lähetettyjen toimituskulut 29,95 €. Jotta toimituksen BAUR ovat huomattavasti korkeammat kuin kilpailijoiden. Siksi on myös Lähetyskustannukset kiinteä 15,00 € kaksitoista kuukautta. Noin toimitusajat valitettavasti ole annettu tietoja verkkokaupassa.

Tarjouksen maksutapojen riittää ja jo nähtävissä kotisivulla vastaavilla värillisillä symboleilla. Vuonna BAUR voit valita seuraavista maksutavoista: lasku, pankkikortti, luottokortti, PayPal, tilisiirto ja talousosasto. Vain meidän ensisijainen maksutapa Ennakkomaksu ei ole olemassa. Siksi olemme päättäneet testattaessa verkkokauppojen ostamiseen tilille.

Palautukset:

 • Vakio: 5,95 €
 • Express: € 15,95
 • Huolinta: € 39,95
 • Lähetys Kiinteää: 15,00 € / 12 kk

Maksutavat:

 • lasku
 • debet
 • luottokortti
 • PayPal
 • Sofortüberweisung
 • Finanzkauf

tyydyttävä toimitus

BAUR Verkkokauppa TestBAUR Verkkokauppa Test

Tilausvahvistuksessa voi kassalla painettuja välittömästi tai vain lyhyen aikaa vastaanottaa sähköpostitse myöhemmin. Vahvistus lähetyksen tehdään myös sähköpostitse. Valitettavasti tämä ei sisällä seurantanumeron, mutta vain linkki tilille. Sieltä löytää tapa tilauksia seurantalinkki jatkaa.

Koska olemme päättäneet meidän testi hankintamenolaskelmissa, paketti saapui ennen kuin kukaan muu. On kuitenkin viisi työpäivää kesti. Paketti koostui kahdesta valtava laatikko puolikkaat, jotka on työnnetty toisiinsa ja kiinnitetään bändejä. Ensi silmäyksellä, ei huono pakkaustapa. Pakkausta avattaessa, meidän on valitettavasti todettava, että ei lisäsuojalaitteita ryhdyttiin. Meidän reititin oli löysä ja ympäröi paljon ilmaa laatikkoon. Kiitos oman laitteiden tapauksessa meidän reitittimen mutta saapui vahingoittumattomana.

Hakutoiminto on niin huolimatta niin ainutlaatuinen hakusana "reititin" Tulokset kaikista tuotevalikoima päälle. Siksi on tärkeää, että voit suodattaa hakutuloksista jälkeenkin tuoteryhmissä. Suodattimia: värejä, merkkejä, koot, arvosteluja ja hinta. Kun lajitteluperusteet kategoriat Suosittuja tuloksia hinnan, brändi ja asiakkaiden arviot käytettävissä. Koska haku osumia lajitellaan Suosittu tuloksia, pystyimme löydä pyydettyä reitittimen Boschin suuresta määrästä huolimatta myöskään sovellu osuma nopeita meidän verkkokaupassa testi.

Tiivis tuote-esittely

BAUR Verkkokauppa Test

Esityksessä Tuotteen rajoittuu vain yksi valmistaja kuva. Onhan kompensoimiseksi valmistaja video, joka tarjoaa enemmän näkymät tuotteen. Kuvauksen kohteen ja nimityksen teknisten tietojen jää hyvin lyhyeksi. Siksi on tyytyväinen PDF-muotoinen käyttöopas. Lisätietojen mukaan, vaikka suositusten sopivia tuotteita ja tarvikkeet, asiakkaiden arviot ja palvelutiedot merenkulun ja maksutavat. Vaikka on rautakauppa neuvoja, tuote näyttö ei liity tähän. on todella mielenkiintoinen vain toiminto Osta nyt, ohjaamiseksi nopeampi kautta tilaus. Kaiken kaikkiaan tuote-esittely riittää vain siksi, että tärkeitä tietoja käyttöohjeiden tulisi itse poistettava.

Palautukset ja palvelu

Turhaa tuotto ja maltillinen palvelu

BAUR Verkkokauppa Test

Tilauksen voi sisällä 14 päivää palata. Sen lisäksi, että huomioon paketti oli myös Paluu merkille paluun -tarra jossa, kuitenkaan, ei ole itseliimautuvia. Vain jos maksat PayPal, luottokortti, verkossa pankkisiirrolla tai käteisellä ostosumman automaattisesti palautetaan. Kaikkien muiden maksutapoja pankkitiedot valitettavasti sinun täytyy uudelleen määrittää puhelimitse tai sähköpostitse, koska tilitiedot säilytetään BAUR. Luotto palata on verkkokaupastamme testi valitettavasti 16 päivää kesti. Sillä se voisi antaa meille ainakin Poimi palauttamista vakuuttava. Jälkeen puhelu Hotline sinun täytyy vain odottaa noudetaan.

Meidän testi työntekijöistä 24 tunnin asiakaspalvelu oli ystävällinen, mutta oli toistuvasti kuullut kollegan kiinnityksen kun pyysimme poimia paketti. Lisäksi meillä molemmilla oli soittaa kahta eri puhelinnumeroa, ärsyttävän 14 ct / min. kustannuksia. Hotline on vastannut kysymyksiin palauttamisesta ja keräys, mutta siirsi kysymyksen talletettu tilitiedot varten purkamista toisen hotline.

Otsikolla Palvelu & Auttaa siellä on paljon tietoa osto. Myös Ohje. Kuitenkin kaikki kysymyksiin ei vastata. Esimerkiksi löysimme missään tietoa palautusta jo maksettujen tai toimitusaika.

Sosiaalinen media ja mobiililaitteisiin

Sosiaalisen median palveluissa

BAUR Verkkokauppa TestBAUR Verkkokauppa Test

Baur yhä luottavat sosiaalisen median. Alareunassa kotisivun löydät myös linkit suosituksissa Facebook, Twitter ja Google+, Jos tietoa levitetään nykyisestä tarjouksia ja kampanjoita säännöllisesti profiileja. Asiakkaat ovat sitä vastoin vain mahdollisuus Kuten Painike Facebook levittää tarjontaa Baur.

Matkalla mobiiliversioon

BAUR Verkkokauppa TestMobiiliversio älypuhelimeen

Meidän testi, olemme myös havainneet, että mobiililaitteiden käyttö on esimerkillinen, koska älypuhelimissa on ollut voimassa vuodesta 2011, Baur Mobile ostoksia m.baur.de. Esitys on selkeä ja on kaikki verkkokaupan tärkeitä toimintoja. Sen lisäksi, että täydellinen online tuotevalikoima myös sellaisia ​​toimintoja kuin Muistiossa tai seuranta tarjotaan.

Valitettavasti esittäminen mobiiliversion ei lehtiö mahdollista. Joten sinun täytyy palata perinteistä näkymää sivun vastaavaan haitat käytettäväksi tabletin.

yleisarvosanan

Verkkokaupassa on lähinnä sen valikoima koko 30000 kohteita kategoriassa DIY & Puutarha vaikuttava. Valitettavasti piiloutuu ei välttämättä ole sama tuotevalikoima kuin klassisessa rakennuksessa ja DIY markkinoilla. Verkkokaupassa on siis todennäköisesti kiinnostaa erityisesti rento rautakauppa ja vähemmän ammattilaisille tai harrastajat. Ja jos et käytä postikulut Kiinteää, joudut maksamaan liikaa verrattuna muihin verkkokauppoja. Alalla sosiaalisen median ja mobiililaitteisiin palvelu on kuitenkin esimerkillinen. Mobiiliversion voidaan helposti ja nopeasti käyttää.

2,8 of 5 stars