BefestigungsFuchs.de online winkel in de test

BefestigungsFuchs.de online winkel in de test

De middelgrote bedrijf uit Bad Fallingbostel werd opgericht in 1857 als een workshop. Inmiddels is het uitgegroeid tot een pure postorder, het leiden van een online winkel sinds sinds 2003, voornamelijk als online Schraubenhandel begrijpt met dergelijke klassieke waarden zoals betrouwbaarheid, vertrouwen, kwaliteit en duurzaamheid. 2012 vond plaats een volledige relaunch van BefestigungsFuchs.de met een nieuwe, krachtigere shopsysteem. testen we bij de online winkel.

De winkel wordt gekenmerkt door een duidelijk en eenvoudig design. De gedetailleerde zoeken we leuk vonden. de Het bereik is groot, maar vooral. Omdat het richt zich vooral op de producten rond het thema Hardware. Dit omvat de beschrijving van zichzelf past als een online trading schroeven. Door de omvang prijzen kunt kopen goedkoop.

Terwijl de wagen is snel en eenvoudig in te vullen, kunt u werken alleen met moeite het kladblok. Het goede verzendkosten voor standaard verzending, beveiligde betaling opties die gewetensvol veiligheid van het pakket en de snelle levering kunt u ons tijdens de test. Minder goed vinden we dat u alleen contact op met de klant voor de terugkeer van een product, en - moest lang wachten op een terugverwijzing - althans in onze test.

De klantenservice tegen lokaal tarief is zeer behulpzaam en vriendelijk. Grote we zullen ook merken dat je kijkt naar hun problemen live chat of kunnen worden beantwoord met behulp van de gedetailleerde FAQ.

Klanten kunnen media kanalen om contact met het bedrijf vast te stellen en delen hun ervaringen op de blog en verschillende sociaal. Helaas, de online winkel van BefestigungsFuchs.de is progressief alleen op het gebied van social media. Want er is noch een app zelfs een mobiele versie van de online winkel.

Inhoud: BefestigungsFuchs.de

 • Website en navigatie
 • Duidelijke website en serieuze indruk
 • Duidelijke navigatie en aantal categorieën
 • Productassortiment en de prijsstelling
 • Groot assortiment en gedifferentieerde prijsstelling
 • Product- en Vormgeving
 • zwak zoeken
 • Korte productpresentatie
 • Winkelen, verzending en betaling
 • Omslachtig kladblok en gebruiksvriendelijke shopping cart
 • winkelen ongemakkelijk
 • Lage verzendkosten en vele betalingsmogelijkheden
 • zorgvuldige scheepvaart
 • Retouren en service
 • Ongemakkelijk terugkeer en vele contactmogelijkheden
 • Social media en mobiele apparaten
 • In social media diensten
 • Nog niet op de weg met mobiele apparaten
 • gemiddelde beoordeling

Website en navigatie

Duidelijke website en serieuze indruk

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testBefestigungsFuchs.de online winkel in de test

Op het eerste gezicht ziet dat de site gehouden in het wit-blauw-oranje duidelijk en eenvoudig in drie verticale kolommen is gestructureerd. Naast de drie verschillende navigatie ruimten - boven de header en de linker - in het midden van de home page geïllustreerd aanbiedingen van afzonderlijke productgroepen en een self-beschrijving van de online shop. In de rechter kolom voor de nieuwsbrief en een paar Bestsellers en Nieuwe Producten geadverteerd. De linkerkolom kant bevat niet alleen contact en service-informatie en een navigatie naar de verschillende productcategorieën, maar ook informatie over de betrouwbaarheid van online winkels. De onderkant van de pagina is in de eerste plaats gereserveerd voor vraagstukken zoals werkgelegenheid, Contact, AGB, transport / Payment, Intrekking, privacy en afdruk.

onze test brengen vooral de duidelijke structuur en aantrekkelijk uiterlijk een serieuze indruk. Duidelijk zichtbaar geplaatst toelichting op de certificering van online winkels geven een gevoel van veiligheid. met 4.93 van 5 mogelijke punten voor de klant reviews op ShopAuskunft.de en een certificering door de toonaangevende Duitse certificering bedrijf Trusted Shops invloed op de zijkant in het bijzonder betrouwbaar en professioneel. De in de voet met gekleurde pictogrammen Betaalmogelijkheden PayPal en Skrill / Moneybookers noemde ook een bijdrage leveren aan de indruk, omdat er geen vertrouwelijke accountgegevens meer moet worden opgegeven.

Duidelijke navigatie en aantal categorieën

BefestigungsFuchs.de online winkel in de test

In de bovenste navigatiebalk heeft u toegang tot log, rekening, winkelwagentje, de kassa en de klant login vinden. De Tools Favorieten Store Locator en winkels zijn in tegenstelling tot de pictogrammen op uw blog en andere sociale media profielen, maar duidelijk zichtbaar geïntegreerd minder prominent, maar in de header, waar u ook de zoekfunctie te vinden. De direct onder de bovenste navigatie verplaatsen Top Navigation bevat vijf categorieën Bouwmaterialen, vaststelling en operationele voorraden, gereedschap, vrije tijd en koopjes dat men ook in de linker Pagina navigatie vindt.

BefestigungsFuchs.de online winkel in de test

Als u met uw muis over elke categorie van de bovenste navigatiebalk te verplaatsen, zodat elke opent een menu met de juiste subcategorieën van het eerste niveau. De overige onder openbaren zich als je ooit opduikt de linker navigatiebalk binnen een categorie bereik. Afhankelijk van de hoeveelheid van de sub-pagina navigatie kan een beetje verwarrend. De selectie van producten getoond kunnen worden gesorteerd met de categorieën prijs, naam en leeftijd van het aanbod.

de tonen de afzonderlijke items is altijd met een groot scherm, de klanten, de huidige voorraad situatie, een selectie van het betreffende product opties en de mogelijkheid om het gewenste item in te stellen op de kar. Hier, zelfs niet een venster verschijnt. , Alleen de weergave van de korf is aan het veranderen, zodat u met deze functie zeer snel winkelen kan.

Productassortiment en de prijsstelling

Groot assortiment en gedifferentieerde prijsstelling

BefestigungsFuchs.de online winkel in de test

In 2007, het bereik van BefestigungsFuchs.de nog 2.000, in 2012 al opgenomen 33.000 artikelen. De grootte van de range verschijnen overweldigend op het eerste gezicht, het bijna ontelbare hardware voor elk denkbaar doel worden aangeboden. En vele punten van dit product bereiken zijn no-name producten, die worden verkocht door BefestigungsFuchs.de. Op het gebied van elektrisch gereedschap wordt afgegeven Verlaten, hier worden alleen producten van het merk "Kress" beschikbaar. Het zelfbeeld als een onlineSchraubenhandel Daardoor bijzonder producten met betrekking tot timmerwerk worden aangeboden als kerngamma en sommige productgroepen uit slechts een paar artikelen.

De online winkel van BefestigungsFuchs.de moet niet als een rivaal of een vervanger, maar veel meer dan een nuttige aanvulling op andere online winkels worden begrepen uit de bouw en de home improvement-industrie. Want in tegenstelling tot deze, het biedt een enorm scala van bevestigingsmiddelen.

Door de grote verschillen in de structuur van het product, een prijsvergelijking van BefestigungsFuchs.de met de andere partij in de test is moeilijk. 300 gram niet-Schlosserhammer nog laminaat aangeboden. De meest gunstige klopboormachine is de duurste in onze test. Echter, de aankoop is op BefestigungsFuchs.de - vooral voor grotere projecten - de moeite waard. Want er zullen beste voorstellen, d. h. Hoeveelheid kortingen aangeboden.

Product- en Vormgeving

zwak zoeken

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testBefestigungsFuchs.de online winkel in de test

De zoekfunctie, die prominent en altijd zichtbaar in de kop van het navigatiesysteem is nog een andere manier het product zoeken. als je typt u de zoekterm verschillende suggesties gedaan om verschillende categorieën en producten in het assortiment.

De zoektocht raakt het product kan inderdaad filteren op categorie, merk en prijsklassen, verder filteren of sorteermogelijkheden, zoals die worden aangeboden in het traject grafiek er niet. aangezien de bestaande filter maar zeer fijn gaas bent, zult u in staat om het gewenste product, maar ook gemakkelijk te vinden. Dit is niet waar in onze online shop-test omdat BefestigungsFuchs.de heeft geen enkele router in het assortiment. We zijn daarom toevlucht tot een frees motor van Kress.

Korte productpresentatie

BefestigungsFuchs.de online winkel in de test

Voor visuele presentatie zijn een paar levendige beelden beschikbaar. Vreemd, wordt alleen het beeld van het gebied in het diagram productpresentatie eerste. Meer beelden - in plaats daarvan combineren ze met de eerste in een galerie - pas later in het item beschrijving getoond. is de tekstuele representatie van het product kort en informatieve en levert afhankelijk van het product en garantie-informatie en een handleiding. Helaas is er geen bewijs om aanvullende accessoires en aanbevelingen product, en er geen snelkoppeling naar bruikbare dienstenaanbod, productinformatie en te bloggen, dus je moet vertrekken als een verdere ondersteuning van de besluitvorming voor de aankoop alleen aan klanten adviezen en beschikbaarheid display.

Winkelen, verzending en betaling

Omslachtig kladblok en gebruiksvriendelijke shopping cart

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testBefestigungsFuchs.de online winkel in de test

Als u het product wilt kopen meteen, kun je het kladblok gebruiken. Dit is echter iets onhandig ontworpen, want elke keer dat u wilt een artikel op het notitieblok te schrijven, verandert het uitzicht op een nieuwe pagina waar de gewenste hoeveelheid en de verdeling wordt verzocht een watchlist. Natuurlijk is het fijn om op artikelen verschillende prikborden kunnen verspreiden, maar nog steeds gelooft verandering is vervelend in de lange termijn. De in de zoeklijst items vermelde toestellen kunnen afzonderlijk worden geselecteerd en dan samen naar de kar. Van daaruit zijn er geen weg terug.

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testBefestigungsFuchs.de online winkel in de test

echter, de wagen zelf is erg gebruiksvriendelijk opgericht. Want als in een artikel te worden gelegd, alleen de weergave van de korf veranderd, zodat u meteen en op dezelfde plek kan gaan, met het winkelcentrum. Het wordt weergegeven op elk moment hoeveel items in uw mandje en wat is het totale bedrag van de aankoop.

winkelen ongemakkelijk

Om te kopen in de online winkel van BefestigungsFuchs.de, heb je als klant - Particulier of bedrijf - Registreer. Een manier om de winkel als gast te testen, is er helaas niet. In het account kan veranderen onder andere persoonlijke informatie, bekijk uw favoriete lijst en laat zowel de facturering en afleveradres, die niet nodig zijn identiek en kan later worden gewijzigd. In de bestelling geschiedenis, de linker niet reproduceren Bestel, omdat de tijd van de test aanwezig waren technische problemen, dus was er noch een trackinglink één factuur voor download.

Lage verzendkosten en vele betalingsmogelijkheden

Als een van de weinige online winkels BefestigungsFuchs.de maakt het ook mogelijk Pick-up lokaal op voorwaarde dat u niet wilt contant of onder rembours betalen. Anders betaalt u € 4,95 voor standaard verzending per post. Groter is dan de waarde van de goederen Bestel 180 € levering ook gratis. Maar men ervoor kiest om contant geld bij aflevering, wordt het steeds duurder met toenemende gewicht. Tot 31,5 kg € 6,30 in rekening gebracht. Op 189 kg, de levertijd bedraagt ​​24,30 €. Bovendien, 3 € in aanvulling op de normale verzendkosten verschuldigd bij de gevraagde gedeeltelijke levering. Als een speciale dienst, het bedrijf biedt ook de levering buiten buitenland op. De kosten kunnen echter oplopen tot 265,25 €, afhankelijk van de bestemming en het gewicht van de bestelling.

Vaststelling van Fuchs laat ons de keuze van de betaalmethoden Vooruitbetaling (3% korting), PayPal, creditcard, PayPal, bankoverschrijving, debit, contant geld en voucher. Voor de afwikkeling van betalingen van de diensten van Skrill / Moneybookers en BillSAFE en Paymorrow aanspraak kan worden gemaakt, afhankelijk van de gekozen betaalmethode. We besloten op onze test-afdeling voor de betaling van tevoren en waren in staat om wat op te slaan.

Returns:

 • Pick-up ter plaatse: gratis
 • Standard: € 4,95 of gratis vanaf 180 € waarde van de goederen
 • COD: € 6,30-24,30 €
 • In het buitenland: tot 265,25 €

Betaalmethoden:

 • rekening
 • debet
 • creditkaart
 • PayPal
 • Sofortuberweisung
 • giropay
 • Vooruitbetaling (3% korting)
 • rembours

zorgvuldige scheepvaart

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testBefestigungsFuchs.de online winkel in de test

De orderbevestiging wordt eveneens verkregen als de scheepvaart kennisgeving via e-mail. De laatste omvat ten slotte ook de tracking link die niet werd aangetoond als gevolg van de genoemde technische problemen het moment van testen op de rekening.

In onze test was het pakket één van de eersten die na twee dagen bij ons. Hoewel de buitenste verpakking duidelijk een gerecycled verpakking van een product geserveerd, waren we tevreden met het pakket, omdat de inhoud ijverig werd gered met veel Pappresten en nog veel tape en de goederen aangekomen in perfecte staat met ons. Wij denken dat is goed, want het milieu te beschermen op deze manier.

Retouren en service

Ongemakkelijk terugkeer en vele contactmogelijkheden

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testbefestigungsfuchs.de: Klantenondersteuning via live chat

De reguliere wachttijd is 14 dagen. Helaas, het pakket was noch een wetsontwerp, noch een terugkeer vorm toen het als eerste door e-mail pas na vragen zullen worden ingediend en de laatste wordt uitgegeven. Voor goederen meer dan 40 €, kan het rendement worden gemaakt gratis verzending. Als de waarde lager is dan de klant moet de kosten zelf te dragen. Immers, kan de klantenservice een call Pick-up lokaal Aanvragen of zelf de terugkeer van de goederen op het hoofdkantoor op de site. Een automatische overschrijving is niet gemaakt van tevoren, dus dat een overdracht van de rekening informatie nodig is met e-mail. In onze test, we hebben 16 dagen dees een ondubbelzinnig tot de bevestiging return ingang en moeten wachten op de terugkeer transfer naar onze rekening voor nog een week. Aldus BefestigungsFuchs.de in de omkering van de orde één van de langzaamste provider.

De vriendelijke en snelle klantenservice kan worden gebruikt om goedkope lokaal tarief te bereiken. Maar je kunt ook gebruik maken van de live chat gebruik te maken en ga meteen op het scherm met een werknemer een vraag of probleem. Dit is een geweldige service, die echter niet consequent werd aangeboden in onze online shop test.

Daarom kan het sneller onder bepaalde omstandigheden zijn wanneer u ofwel bellen met de informatie in de voettekst tot AGB, transport / Betaling Kennisgeving of de FAQ look. Deze worden gedetailleerd en informatief geschreven.

Social media en mobiele apparaten

In social media diensten

BefestigungsFuchs.de online winkel in de testBefestigungsFuchs.de online winkel in de test

Direct aan de top van de home page is de blog en de verschillende social media profielen van BefestigungsFuchs.de bij Facebook, Twitter en Google+ gericht. Als service aan haar klanten kan worden opgesplitst en verdeeld individuele productpagina's via deze kanalen. Zo biedt BefestigungsFuchs.de haar klanten en - afgezien van telefoon, e-mail en live chat - vele manieren om met elkaar in contact en ideeën uit te wisselen.

Nog niet op de weg met mobiele apparaten

Terwijl het gebruik op het gebied van social media kan worden omschreven als de hedendaagse, die helaas niet het geval is voor gebruik in de mobiele sector. De tijd van het testen, was er noch een app zelfs een mobiele versie voor smartphones of tablets. De online winkel wordt weergegeven op een tablet, zelfs met behang, dat is de reden waarom de site in vergelijking met die van andere concurrenten lijken nog kleiner. Anders, de structuur en de winkel werking is hetzelfde - met het kleine verschil dat alle menu's die verschijnen meestal door de muiscursor weggelaten. Afhankelijk van de tablet model moet je dienovereenkomstig of op zeer nauwkeurige zoomen.

gemiddelde beoordeling

Onder het motto "Kwaliteit. Snel. Gunstige." is de online winkel aanbevolen voor zowel ambachtslieden en hobbyisten en hobbyisten, als men op zoek is naar goedkope hardware. Als voorbeeld gegeven is het gebruik van sociale media, uitbreidbaar de winkel aanpassing van mobiele apparaten en het gemak van het gebruik van bepaalde functies.

3,5 van 5 sterren