benadrukken tegels

Tegel verf met tegel verf.

Tinten die nog in de jaren zestig en zeventig "in" werden, kan de badkamer nu kijken oud. In tegenstelling tot de huidige felle kleuren kunnen ze worden gecombineerd met verschillende contrasterende kleuren ook slecht.

Wie wil er een nieuw ontwerp zijn tegels geven, maar schuwt een royale badkamer of keuken verbouwen, kan geven nog steeds een nieuwe look aan de tegels. Er is geen noodzaak om tegel de muren nieuwe, herinnerde veegt het met een speciale tegel verf in de gewenste kleur. Deze methode wordt vooral aanbevolen als de oude, lelijke tegels niet beschadigd zijn.

Voor het schilderen van de tegels geen ambachtelijke voorkennis vereist, zodat zelfs beginnende klusjesman in staat om dit project te realiseren.

onderstrepen tegel met tegel verf en tile kleur: Contents

 • benadrukken tegels
 • Legal: tegel verf in huurwoningen
 • Instructies: tegel verf met tegel verf
 • Onderstrepen vloertegels
 • Tegel verf van Molto

Legal: tegel verf in huurwoningen

Helaas, het vegen van de tegels kan niet worden vaak ongedaan gemaakt. Huurders die willen hun badkamer met tegels kleur moet afstemmen van de in ieder geval alleen met de verhuurder te verfraaien. De beste zijn toegestaan ​​in te schrijven voor een schriftelijke toestemming.

benadrukken tegelsoude keramische tegelsbenadrukken tegelsgrondverfbenadrukken tegelsverfwerkbenadrukken tegelsde nieuwe badkamer

De inktopbrengmiddelen bestaat uit twee lagen. Als - een grondlaag en toplaag - Epoxyhars worden gebruikt. U kunt meng de dealer in elke gewenste kleur tint en onderscheiden zich door extra duurzaamheid.

Epoxyhars tweecomponentensystemen, bestaande uit verf en verharder. Deze worden samengevoegd en grondig geroerd, vervolgens aangebracht royaal met een kwast of roller. Aan de hardware winkel, zijn er ook speciale tegels om verf sets, waar alles is opgenomen wat nodig is om te kopen.

Instructies: tegel verf met tegel verf

Het is belangrijk om voor te bereiden: Hoewel het vervelend kan lijken - grondige reiniging en inspectie van de tegels en de voegen heeft een beslissende invloed op het eindresultaat.

Onderstrepen vloertegels

In het algemeen is het mogelijk om alle tegels te verwijderen, maar we mogen niet vergeten dat de vloertegels zijn bijzonder getroffen onderwerp. Daarom zijn de meeste van aantekening "tegels van de muur" of "voor verticale tegels" genoteerd. Speciale twee-componenten coatings zijn ook geschikt voor vloertegels, die veel duurzamer zijn. U moet echter ook worden gebruikt onder voorbehoud. Kleine fouten in de voorbereiding kan al snel schade veroorzaken.

1. Controleer de gewrichten Voor het schilderen

Ten eerste moet de gewrichten worden gecontroleerd. Scheuren en kleine gaten kan worden gerepareerd met joint wit. Zie siliconenvoegen al zwaar gehavend, is het raadzaam om ze te verwijderen. Met een scherp mes, kan de massa gemakkelijk worden gesneden en vervolgens afwrijven. Ook nuttig is een speciale silicone remover. Als de kleppen niet gemakkelijk laat los te draaien, moeten ze zorgvuldig worden afgeplakt.

Belangrijke opmerking:

Commercieel verkrijgbare siliconen niet overschilderbaar en moet daarom worden geplakt of verwijderd. Om te hakken te vermijden, is het raadzaam om alle siliconenvoegen te verwijderen en te vernieuwen na het verwijderen van de tegels.

benadrukken tegelsReinig het oppervlak grondig.benadrukken tegelstegels reinigen met een spons.

2. Reinig de tegels grondig

reinigen van de tegels in de volgende stap. Cruciale voorwaarde: Het oppervlak moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.

Dit kan worden bereikt door middel van een grondige behandeling met een zeep of azijn schoner. Er zijn ook speciale tegel reiniger die specifiek inwerken tegen vuil en vet. Ook alcohol of een waterstofchloride-bevattende middel (voorzichtig, bijtende!) Voldoen aan dit doel.

Controleer nogmaals zorgvuldig: Er mogen geen lijmresten, bijvoorbeeld van oude handdoek haken, geven meer.

Sommige tegels verven vereisen een verruwing van de tegel oppervlak voor het schilderen. De tegels moet gelijkmatig opgeruwd. nog beter - - slijpvlies, die in de handel verkrijgbaar voor dit is klassiek schuurpapier of geschikte. bijvoorbeeld met 240 grit schuurpapier.

Dit geldt met name voor tegel verven die geen primer vereisen. Volg altijd de door de fabrikant in acht nemen!

benadrukken tegelsPrimer of de eerste laag verf tegels.

3. gegrond tegels

Nu begint het echte werk. De primer met de tegel primer heeft een fijne schuimroller en onervaren lichte hand. Breng de goed gemengde componenten snel.

Sommige fabrikanten bieden 2in1 producten waarbij een eerste primer is niet langer nodig, maar zal tegelijkertijd beginnen met de eerste vernis applicatie.

4. Eerste droogfase

Na 16-24 uur droogtijd, de primer is klaar voor de eerste laklaag.

Koop douche en tegel verf op Amazon

5. Eerste verf

Meng de tegel verf zorgvuldig en meteen beginnen met de applicatie. In ruil daarvoor een harde, gesloten poriën schuimroller geschikt. Na mengen van de verf is slechts ongeveer 6 uur te verwerken, waarna de uitharding begint. Dus zorg ervoor dat de juiste hoeveelheid verf te bereiden en niet om het werk met lange pauzes te onderbreken.

6. tweede droogfase

Als de eerste laag, een nieuwe droogfase van ten minste 12 uur toegepast noodzakelijk.

7. Tweede verf

benadrukken tegelsEndanstrich- Letze de laag van tegels kleur.

Na het uitharden van de eerste laag, kan de tweede gaat schilderen. Meng de juiste hoeveelheid tegel verf opnieuw en draag ze met een frisse roll op je. U zult zien hoe goed de verf dekt zeer donkere tegels, waardoor u een schitterend resultaat uiterlijk na drogen, deze tweede schilderij. Vooral donkere tegels moeten minstens drie lagen verf baan, zodat de oude verf die door tonen.

 

8. uitharden van de tegelkleur

Een goed en voldoende uitharding kan tot drie dagen, maar dan moet je doorgaan met de verdere stappen.

9. Finishing Touches

Na het uitharden kan de kleppen weer monteren. Nu kunt u de voegen met joint wit of een andere kleur van de tegel kleuren te geven. Vervolgens wordt de siliconenvoegen hobbels en bochten met sanitaire siliconen en eventueel voegband worden vernieuwd, bijvoorbeeld bij gootsteen en bad.

Pro tip:
Plaats een aantal van de respectieve schuim broodjes klaar, want dit kan worden aangevallen door de speciale preparaten en moet worden vervangen.

Tegel verf van Molto

De tegel verf is voldoende (een bad of twee douchebakken) voor 2,8 m² en is verkrijgbaar in alle kleuren.

Na 5 dagen droogtijd het bad of tegel spiegel kan normaal worden gebruikt.

De professionele set bestaat uit:

 • 2-componenten lak
 • borstel
 • schuimstofroller
 • smeerbare tub
 • Entkalker
 • schoonmaakster
 • Tack doek
 • 4 vel schuurpapier in 2 korrelgroottes

Koop tegel verf van Molto bij Amazon

Ökotipp: laat het drogen kwast of roller na het werk en verwijderen samen met huishoudelijk afval. Dus moeten vervuilende oplosmiddelen niet eens gebruikt.

De richtlijnen voor het vegen van de tegels moeten worden nageleefd om redenen van gezondheid in elk geval zorgvuldig. Is de primaire coating 's nachts gedroogd, moeten ze gelijkmatig worden geschuurd om de uiteindelijke coating duurzaamheid te geven.

Deze wordt dan op dezelfde manier. Zodat de makeover is voltooid. Zal de nieuwe "huid" niet geschokt met sterke chemicaliën, blijft hun "teint" vlekkeloos voor de komende jaren.

verbruik
tegel primer
tegel Paint
1-10 m² 250 ml 1.5 l
11-20 m² 500 ml ongeveer 3,0 l
21-30 m² 750 ml ongeveer 4,5 l