Safe afdichting rond het huis


Regenjas, paraplu of rubberen laarzen - onze men heeft altijd de juiste kleding in de kast om zich te beschermen tegen de dreiging van vocht in de herfst en winter. Dat huis en het appartement worden bedreigd, maar nog veel meer regen en vorst, meestal vergeten. In dit geval kan op binnendringend vocht gevaarlijke schade in bouwmateriaal - zodanig. Als de zomer huis - voordoen. Daarom: maak huis en tuin weerbestendig en goed af - met Sista Universal afdichting reparatie.

Uit enquêtes blijkt dat de helft van alle huiseigenaren en home improvement gezien in het vocht, het grootste probleem voor woningen en appartementen. Geen wonder, zijn de lasten voor het afdichten van materialen op basis van bitumen, zoals op het dak van een tuinhuis, talrijk: verzengende hitte in de zomer, koud en nat in de winter. Aangezien dit afdichtingsmateriaal sneller veroudert dan na aan de home improvement: het wordt bros en verliest zijn elasticiteit, waardoor scheurvorming. Dankzij Sista Universal afdichting reparatie de uiteinden hier. De kant-en high-tech siliconenkit biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van asfalt of andere afdichtingssystemen: Het vormt een volledig waterdicht, zeer flexibel en op lange termijn krap 100% laag en is daarom ideaal voor het repareren van lekken over je hele huis.
Sista Universal afdichting reparatie binnen en buiten wordt aanbevolen voor daken en muren, waterafvoeren, balkons en terrassen, alsook voor kelders of zones.
De siliconensamenstelling is waterbasis oplosmiddelvrij, reukloos en hecht aan vrijwel alle gangbare bouwmaterialen - zelfs op nat wegdek of oude bitumen. Sista Universal afdichting reparatie ultraviolet, weer en temperatuur van -50 ° C tot + 150 ° C en vormt na uitharding gedurende 12- 24 uur werd een volledig kleefvrij en volledig dicht oppervlak.
Het verschil met 100% van de siliconensamenstelling wordt aangebracht met een kwast of roller. Daardoor is er slechts één baan en alles is absoluut dicht. Een ander voordeel: In tegenstelling tot het gebruik van producten op basis van bitumen kwast, roller, vuile handen of kleding kan eenvoudig direct met zuiver water na het werk afgespoeld.
Het product is verkrijgbaar in grijs en zwart, voor terminals in de 300-ml patroon, de grootschalige toepassing, het product verkrijgbaar in een handige emmer.
Dus, aarzel dan niet, maar wel met Sista Universal afdichting reparatie alle lekken in het huis waterdicht - in feite zelfs voordat het regent of het tuinhuisje druipt de dakgoot.