Sikker tætning omkring huset


Regnfrakke, paraply eller gummistøvler - vores ene har altid det rigtige tøj i skabet for at beskytte sig mod truslen om fugt i efteråret og vinteren. Det hus og lejlighed er truet, men meget mere af regn og frost, for det meste glemt. I dette tilfælde kan på indtrængende fugt farligt skader i byggemateriale - sådan. Som sommerhuset - opstår. Derfor: gøre hus og have vejrbestandig og forsegle korrekt - med Sista Universal forsegling reparation.

Undersøgelser viser, at halvdelen af ​​alle husejere og hjem forbedring set i fugt, det største problem for huse og lejligheder. Intet under, er byrderne for forsegling materialer baseret på bitumen, f.eks på taget af et havehus, talrige: brændende varme om sommeren, koldt og vådt om vinteren. Da dette tætningsmateriale ældes hurtigere end er en hjertesag for hjemmet forbedring: det bliver skør og mister sin elasticitet, hvilket resulterer i revnedannelse. Takket Sista Universal forsegling reparation enderne her. Den er klar til højteknologisk silikone fugemasse giver betydelige fordele i forhold til asfalt eller andre tætningssystemer: Det danner en helt vandtæt, meget fleksibel og langsigtet stramt 100% lag og er derfor ideel til reparation af lækager i hele dit hus.
Sista Universal forsegling reparation indvendig og udvendig anbefales til tage og vægge, vand afløb, balkoner eller terrasser, samt til kældre eller områder.
Siliconesammensætningen er vandbaseret opløsningsmiddel-fri, lugtfri og klæber til næsten alle almindelige byggematerialer - selv på våde overflader eller gamle bitumen. Sista Universal forsegling reparation er ultraviolet, vejr og temperatur fra -50 ° C til + 150 ° C og danner efter hærdning i 12- 24 h, en fuldstændig klæbefri og fuldstændig tæt overflade.
Forskellen på 100% af siliconesammensætning påføres med pensel eller rulle. Dermed kræver kun ét job og alt er absolut tæt. En anden fordel: I modsætning til anvendelsen af ​​produkter baseret på bitumen pensel, rulle, beskidte hænder eller tøj kan nemt vaskes straks med rent vand efter arbejde.
Produktet fås i grå og sort, til brug terminaler i 300 ml patron, for skalaen anvendelse, produktet er tilgængelig i en praktisk spand.
Så tøv ikke, men gør med Sista Universal forsegling reparation alle lækager ved huset vandtæt - faktisk allerede før det regner eller haveskur drypper regnen rendestenen.