bil trailer

bil trailer

Bilen er for lille, lasten for omfangsrigt, for tungt eller for snavset? Mindst nu de tanker kredser omkring en bil trailer. På samme måde kan den idylliske familieferie med campingvognen være afgørende at beskæftige sig med spørgsmålet om bil trailere. Uanset hvad din grund, før deres første køretur med et appendiks på bilen, bør informeres om emnet. Ikke alle traileren er godkendt til hvert køretøj og også bestemmer kørekort, at der skal udøves en trailer vægt.

Det første er der mange juridiske regler og bestemmelser, på den anden side indeholder lidt øvelse at manøvrere sikkert og forsvarligt med anhænger. Vi kan tilbyde nogen praktiske øvelser, men giver generel viden til driften af ​​en bil med en trailer.

Indhold: bil trailer

  • Typer af trailere
  • Typer af trailere
  • Bremsesystemer på påhængskøretøjer
  • Kørekort og regler
  • Hastighedsgrænser for biler trailere
  • Forsikring, skatter og TÜV

Typer af trailere

aksel trailer 

Denne type trailer er nok den mest almindelige blandt bil fans. Konstruktionen består af en ramme, på hvilken aksel, og hvis akser er stift fastgjort. Små vedhæng har normalt kun én akse, mere end to tætliggende aksler. Exceed akserne er ikke den afstand på en meter, traileren gælder stadig efter tysk ret som en enkelt akse, og som tandem trailer henvist. Styretøjet adfærd svarer i tandem trailere som for en enkelt-aksel, naturligvis, af de stive aksler dækslid er betydeligt højere på snævre kurver.

Flerakslede påhængskøretøjer med styrende foraksel 

Multi-akslede trailere er undtagelsen med hensyn til bil trailere. De er som regel bruges inden for lastbiler, som de for større last vægt er egnede. Generelt har de to eller flere akser, hvor forakslen er styrbar og kan roteres af en drejeskive.

Sættevogn

Hvad der engang var lastbilerne (traktor-trailere) reserveret, er der nu også i bilsektoren. Især i varevogne og pickups disse trailere variant bruges oftere og kaldes Mini-sættevogn i dette tilfælde. Til brug for en særlig vognkasse som en traktor er nødvendig. Dette er først og fremmest skabt for den til at bruge traileren eller sættevogn. Også for det trækkende køretøj er en speciel beholder, hvorigennem sættevognen understøttes delvist og delvist trukket. Traileren kræver derfor ingen foraksel kan gøres længere og er nemmere end en multi-akslede trailere er rangeret.

Typer af trailere

bil trailerBil trailer med presenning

I mellemtiden er der mange forskellige typer af bil trailere på markedet. Den mest almindelige og mest universelle form for Flatbed eller boxtrailere, kan være op til en vis højde indlæst. Desuden kan en tilsvarende ramme monteres på en flatbed trailer for at spændinger en presenning over det.

den bagage tags er konstrueret på lignende måde til boxtrailere, men det har en lukket struktur med døre eller en rampe.

Ud over de almindelige typer er der også Specielle versioner såsom autotransporter, hestetrailere, campingvogne, catering trailer eller trailere.

Bremsesystemer på påhængskøretøjer

Lille trailer op 750 kg totalvægt kræver motorvej lovgivning ingen separat bremse og kun bremses ved bremsen af ​​bilen.

Overstiger den samlede vægt af anhængeren 750 kg, en bremse er nødvendig. De fleste trailere er udstyret med såkaldte påløbsbremse udstyret. Bremser bilen ud traileren kører på til køretøjet og udøver en kraft på stangen fra. kraften overføres derefter mekanisk via håndtaget til bremsen anhængerens på trækstangen. Den bremsekraften er proportional med deceleration af bilen. Ved bakning bilen også presser mod polen og bremsen normalt ville udløse. Dette problem undgås med en automatisk vende lås, som er obligatorisk siden 1991 og deaktiverer bremsen.

Trailer vejer over 3500 kg har brug for en trykluft bremsesystem, men falder mere sjældent i sektoren for personbiler.

Kørekort og regler

En bil med en trailer skal hver bære, at over kørekort funktioner. Det skal dog bemærkes, at påhængsvognen kun kan have en totalvægt på 750 kg. Hertil kommer, at den totale vægt af vogntoget ikke overstiger 3500 kg, traileren er ikke tunge som selve traktoren.

Hvis anhængeren overstiger den tilladte totalvægt på 750 kg eller den samlede vægt af kombinationen er bredere end 3500 kg, og er mindre end 4250 kg er den Kørekort 96 nødvendig.

Hvis den samlede masse af kombinationen, mærket af 3500 kg, er det den Licens klasse BE behov for at være i stand til at lede holdet. Her traileren kan men skal overstige den samlede masse af 750 kg forbliver under 3500 kg.

Hastighedsgrænser for biler trailere

bil trailerPåhængskøretøjer med en hastighed 100 km / t godkendelse

Generelt for en påhængsvogn trækkende en maksimal hastighed grænsen på 80 km / t, som er reguleret i § 18 i færdselsloven. Med undtagelser, men tempoet på 100 km / t godkendelse 5 No. 3 af færdselslovens gældende regler. 18. maj afsnit i henhold til §. Access. Til visse retningslinjer til det trækkende køretøj og påhængsvogn er nødvendige. Disse er i 9. undtagelse bekendtgørelse til færdselsreglerne af 15. oktober 1998 (lovtidende I, s. 3171), der er beskrevet, og kan findes på Federal Mini Terium of Justice og Forbrugerbeskyttelse.

Denne undtagelse kræver en undersøgelse og en identifikation. Mange tilhængere, der opfylder kravene er allerede solgt med en tilsvarende etiket. En ekstra tab er derfor ikke nødvendig.

Forsikring, skatter og TÜV

Ligesom alle andre køretøjer, der deltager i vejen, skal også en trailer TUV, skal en forsikring og skatter ansvar skal betales for. Disse er væsentligt under prisen for en bil, men bør overvejes. Hvem bruger en trailer kun to gange om året, er sandsynligvis billigere med en låner.

turen er tilfældet med anhængere op til 3,5 t hvert andet år TÜV nødvendigt. Tungere trailer ser frem til styrket inspektion hvert år. testes hovedsagelig belysningen om nødvendigt bremsen, tilkoblingsanordningen og dækkene. Da dette ikke er så kompliceret for en normal bil trailer, kan en egen kontrol tidligere være passende og undgå unødvendige omkostninger. Det regulerede TÜV-omkostninger starte med 26,50 € og komme til totalvægten kategori. Løbende priser kan findes på TÜV: TÜV-gebyrer

Under kørslen, bilindustrien forekommeransvarsforsikring for skader på andre køretøjer én. Ikke desto mindre skal traileren have sin egen ansvarsforsikring. Dette sker, når det forårsager skaden ikke opstår under drift. Dette kan ske, hvis traileren opløses eller slukket, og er ikke tilstrækkeligt sikrede. Mens forsikringsomkostninger fra 15 € til 100 € opstå som afhænger af brugen, bruttovægt og dækning køretøj. Hvis det er nødvendigt, en omfattende beskyttelse forsikring er også muligt for en trailer.

Staten ønsker i form af skatter har sin andel. Disse er baseret på den totalvægt og udgjorde til 2015 pr sektion på 200 kg totalvægt 7.46 € og er begrænset til et maksimum på 373.24 €. Hvor Starrdeichsel- eller centrum (sættevogne), kan den mulige vertikale belastning fjernes.

Køb bil trailer online