Bitumista tiivistysaineita - bitumi tiiviste - Bitumi

Vedeneristys perustuvat bitumin ovat osoittautuneet jo vuosisatojen ajan. Bitumi (latinan bitumi) on johdettu raakaöljystä, on musta, tahmea kova lämpötilasta riippuva elastisuus (kuumentamalla se on pehmeä ja neste) ja suuri kemiallinen kestävyys. 

Bitumista tiivistysaineita - bitumi tiiviste - Bitumi

Heidän liukenemattomuus veteen bitumin tiivistysaineet soveltuvat suojaamaan rakennuksiin vedeltä ja tiiviste komponentteja. Lisäksi bitumin kerrosta (z. B. ulompi tiivisteet bitumi paksu pinnoite) tiivistämiseksi tasakaton käyttäen bitumimembraaneille.

Haittana on joskus riittämätön lujuus ja hauraus bitumin jähmettymisen jälkeen. Näiden haittojen kumiosat ja kuituja lisätään seokseen. Tämä saavutetaan elastisointi ja parantaa haurastumista bitumin. Spesifisesti lisätä veto- ja leikkauslujuus ja suojata Bitumi mekaanisilta vaurioilta, voidaan sisällyttää geotekstiilien.

Kylmä bitumi - kuuman bitumin

On erotettava välillä bitumi ja kuumaan asfalttiin. Bitumi prosessoidaan tavalla erityisten lisäaineiden prosessoitavan nestemäisen materiaalin ja on siten käyttökelpoinen harrastelijanikkarille. Kuuma bitumi, täytyy kuitenkin saatetaan korkeassa lämpötilassa (140 astetta) z. sitomiseksi B. bitumista katteet ja on sen vuoksi sopiva materiaali käsityöläiset.

Suojaus sää

Bitumipinnoitteille ovat avoimia elementtejä, katto bitumilla arkkia tulee hieman viisto, jotta sadevesi pääsee valumaan. Lisäksi, suojaamaan hapettumiselta olisi (tekee materiaalista säröillä ja hauras) muovit sekoitetaan tai pinnansuojausjärjestelmien sovelletaan.

Tiivistä bitumilla rakennukset

Bitumista tiivistysaineita - bitumi tiiviste - Bitumi

pinnoitteet vaikutus ja kestävyys tiiviste Bitumendick- riippuvat noudattamisen kolmen periaatteen: alustan valmistuksen, jalostuksen, ja sitä sovelletaan joka Schutzmaßnamen.

Pysyvä tiiviste voidaan saavuttaa vain, jos yksityiskohtainen kohtia on havaittu.

(Lisätietoja löytyy "Ohjenuorana suunnittelusta ja toteutuksesta vedenpitäväksi rakennuksen osien polymerimodifioitu bitumipinnoitteille", Kesäkuu 1997.)

Valmistaa substraatti

Aivan yhtä tärkeää kuin hoidon käsittely bitumipitoisen pinnoitteen materiaali on alustan valmistuksessa. Sopivia alustoja ovat muuraus, rakenteellisesti ehjä betoni, kipsi ja vanha pinnoite on (bitumi) on mineraalialusta. Pinnan tulee olla kiinteä, pienihuokoisia ja vapaa-irrotusaineita, pölyltä ja lialta. Särmät poistetaan. Suurihuokosiselle seinät voidaan jähmettyi hartsipinnoitteella.

Halkeamia, purkaukset, onteloita, jne. On tiivistettävä sementtilaastilla tai tiivistyspinnoitteiden. Lisäksi kaikissa muuraukseen ennusteisiin. soveltamalla kuten perusta, tiivistys fileet 4-6 cm: n sivun pituus.

Paineistetun veden, ulkoinen kellarin seinään, lisäksi nauhat noin 50 cm maanpinnan yläpuolella veden tasolla joustava tiiviste lietteiden kanssa. Ei-paineistettu vesi DIN 4095, nielu on pinta-ala on vaadittu. Vasta, kun tämän esityön voi aloittaa varsinaisen tiivistys työtä.

prosessi bitumi tiiviste

Ennen soveltamalla bitumi sulkumassan sitoutumisen pölyä päällä tehdä pohjamaali. Hyvin tällaisiin. Kuten liuotinta tartuntapohjamaaleihin. Vain sen jälkeen toisessa toiminta, bitumi levitetään koko pinnalle lastalla tai lastalla.

Soveltamisen jälkeen ensimmäinen kerros painaa materiaalia, joka koostuu verrottungsbeständigem kuitukankaan edullisella tavalla ja sen jälkeen jättää bitumin este kuiva. Sen jälkeen, toinen kerros 4-6 mm paksuus käytetään (katso taulukko).

Sopimus on oikein ja tasaisesti. Määrätty kerrospaksuus on pidettävä turvallisesti milloin tahansa. Lisäksi muodostumista filee olisi huomattava.

Suojatoimenpiteet bitumin pinnoite

Ennen täyttöä kaivauksia, paksu pinnoite tulee suojata. Tämä voidaan tehdä kaksinkertainen rakennuksen folio, joka on levitetty jatkuvaksi paksun. Mutta suojakerrokset voivat myös koostua lämpö- eristyslevyjen tai suodatinmatoille. Suotuisa on valmistettu polystyreeni, jotka on liimattu bitumilla pinnoitteella. Tällä tavalla samalla lämpöeristeenä ulospäin.

Vasta, kun tätä työtä, ja täydellinen kuivaus kumi-karkaistu bitumi este louhinnan voidaan täyttää. Kuivaus 20 ° C: ssa ja 50% suhteellisessa kosteudessa voi kestää jopa viisi päivää. Raunioista, kivet ja lohkareet ovat sopimattomia täyttämiseen, koska ne voivat helposti vahingoittaa tiivistettä.

Bitumista tiivistysaineita - bitumi tiiviste - BitumiParempi katsoa kuin katua: Tässä muunnelma Dichtschlämme ensimmäisen kerroksen bitumin levitetään.Bitumista tiivistysaineita - bitumi tiiviste - BitumiOn vain hieman kuivattiin ensimmäisen kerroksen säiliö raina kiinnitetään sitten.Bitumista tiivistysaineita - bitumi tiiviste - BitumiSitten levitetään toinen kerros. Jälkeen lopullinen kuivaus, on joustava ja vakaa lukitus. (Kuvat MEM)

Tarvittavat kerrokset ja niiden paksuus
Kuorma (Problem ottelu) Sijainti tiivistys Märkä paksuus per kerros
kaksinkertainen *
ei-paineistettu vesi kaksinkertainen * noin 4 mm
veden puristamiseen kaksinkertainen * noin 6 mm
* Upotussyvyys 2,5 m (jopa enintään kellariin syvyys 2,5 m)
Märkä paksuus noin 4,5 mm = kuivan kalvon paksuus 3 mm
Märkä paksuus 6 mm = kuivan kalvon paksuus noin 4 mm.