Blad Vakuum Test

Blad Vakuum Test

Set i efteråret - er de bedste løvblæsere

Når dagene bliver kortere, mere og mere den temperaturerne falder og træerne mister deres blade, er det efterår spreder sig i haven. For alle amatør gartnere gør den besværlige og ofte kedelige Sweep op løv begynder. Hvem ønsker ikke at gøre møjsommeligt manuelt kan lette det hårde arbejde med en løvblæser. Forbrugeren portal Testsieger.de har valgt tre af de i øjeblikket mest populære blad vakuum fra forskellige prisklasser og præsenterer den praktiske hjælper.

Den traditionelle mærke Bosch viser med AS 25 (omkring 80 euro), at selv billige modeller ikke behøver at opgive komfortable ekstramateriale. Indretningen kan enten bruges som en løvblæser, løvblæser og endda som et blad shredder.

Blad Vakuum Test

Med den kraftfulde 2500 watt elektrisk motor, Bosch ALS når 25 værelser hastigheder mellem 150 til 300 km / t - og den trinløse. På trods af disse høje hastigheder, er den mængde holdes inden for grænser, kun den snitning kan forårsage større støj. Den polstrede skulderrem af indretningen, den individuelt justerbare håndtag og den ringe vægt på kun 4,4 kg sikrer en afslappet arbejdsdag. Den 45 liter store opsamlingspose er nem at justere med en lynlås og tom uden problemer.

Blad Vakuum Test

Som en arbejdshest blad tomrum benzin blad vakuum AL-KO Hurricane gælder 75 (fra ca. 415 euro). Selv våde blade på græsplæner eller fortove tilvejebringer den mobile enhed er ikke et problem. Effektiv og bekvem håndtering er sikret takket være den store væv opsamlingspose med et volumen på 200 liter og en kæmpe sugning bredde på 75 centimeter. Især praktisk er det højdeindstillelige sugeindretningen, som kan tilpasses på bladene tilskuerne. Teknologien og de bruges til at overbevise materialer: Motoren er stille og i alt tre hestekræfter - alle materialer er lavet af pulverlakeret stål.

Blad Vakuum Test

Med omkring 40 euro af Atika LSH 2600 en af ​​de bedste modeller på markedet, men i det mindste 100 watt er mere kraftfuld end sin forgænger. Men den lave pris påvirker kvaliteten: Selv om ydeevne og justerbar motorkraft af enheden er prisværdige, men når det drejer sig opsamlingsposen Pas på ikke at beskadige materialet.

Samlet set valg af de rigtige løvblæsere er meget afhængig af deres egne krav. Kun AL-KO Hurricane 75 kan håndtere meget store haver og store mængder af blade, men er relativt dyrt på omkring 400 euro. så havefolk på udkig efter den perfekte pris-ydelses-forhold snarere ty til Bosch ALS 25, giver bedre kvalitet og overbevisende ydeevne til under 100 Euro. Lejlighedskøb jægere vil finde et endnu billigere alternativ til Atika LSH 2600, men er nødt til at acceptere kompromiser i behandling.

Denne test blev gennemført i november 2013.

Køb Laubsauger online