Blazen eieren

Blazen eieren

Tips en trucs voor het uitblazen van eieren

Voordat je kunt beginnen met het schilderen van de decoratieve paaseieren, moet men eerst uit te blazen van de eieren. Dit is zeer eenvoudig in principe en kinderen al kunnen helpen bij het uitblazen.

Bereiding: Blaas eieren

Voor de Eierauspusten je een grote naald en twee kommen nodig. Ter voorkoming van de overdracht van potentiële pathogenen (salmonella) moet zeker de kippeneieren wassen voor blazen met warm water en detergent of zeep. Wie wil er veilig spelen, moet u uw handen goed wassen in tussen.

Met de grote naald het ei wordt doorboord aan de boven- en onderzijde. Na zorgvuldig vergrootte het gat in het stompe ondereinde van het ei Pasen. Het moet hebben ongeveer een halve centimeter in diameter.

Inhoud waaien op eieren

  • Eieren auspusten: Met stro, spuit of mond
  • Reinig Pustetes ei
  • auspusten ei met stro: Video
  • Gezondheid Tips: Wees voorzichtig bij het uitblazen van paaseieren

Eieren auspusten: Met stro, spuit of mond

Zo is de inhoud - dus wit en dooier is - beter uitblazen, je mengen beide met een tandenstoker of een lange spies. Nu blazen begint: of je blazen zo lang krachtig met de mond in het kleinere gat aan de bovenkant van eieren tot de inhoud ervan volledig geleegd in de kom, of gebruik een rietje. Het snijden van een rietje per stuk en schuif het puntige uiteinde in de bovenste opening van het ijs. Blaas in het door het rietje lucht eiwit en eigeel worden geduwd door de onderste opening. Als alternatief kunt u ook gevuld met lucht wegwerpspuit nemen of kleine pomp. Op deze manier hoeft de mond niet met de eierschaal en daarop salmonella pathogenen in contact.

Tip: Naast de "Twee-hole-technologie" kan ook met een opening in het stompe uiteinde van het ei, het uitblazen. Hiertoe duwen in het stro, de pomp of spuit en vult het inwendige van het ijs met lucht, die ook de inhoud naar beneden geperst.

Zodat niets degenereert, kunt u het ei te bereiden wit en dooier bisschopswijn een heerlijke roerei of een omelet.

verse eierenVerse eieren in een doos.Blazen eieren met pompHygiënisch wordt blazen met een handpomp of luchtgevulde wegwerpspuit.Egg tijdens AuspustensEgg tijdens Auspustens.
// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278909' 16464, '');

Blazen eieren

Reinig Pustetes ei

In de volgende stap wordt de eierschaal van binnenuit gereinigd. Deze dompelen het ei volledig in dwarspositie in een kom met water en laat het geheel getankt. Houd beide openingen en schud bij het watermengsel ook kunnen draaien. Herhaal deze stap een of twee keer, totdat het ei is schoon. Anders kan het interieur beginnen te rotten na een paar dagen en ontwikkelde een sterke geur.

Tenslotte zet de geblazen ei met de opening aan het stompe einde omlaag te drogen in een ei beker of eierdoos. Dan kunt u de paaseieren of verf verven.

auspusten ei met stro: Video

Gezondheid Tips: Wees voorzichtig bij het uitblazen van paaseieren

Blazen eierenDe eieren worden uitgeblazen, nu het kan gaan om het schilderij

Ondanks alle verwachting voor de mooie Pasen knutselen: Wanneer Eierauspusten voorzichtigheid. Op eieren salmonella en andere bacteriën kunnen optreden, met name kinderen kunnen worden besmet met het.

Naast rauw gevogelte rauwe eieren zijn een belangrijke bron van salmonella. De bacteriën kunnen worden op de schelp, zelden, in de dooier. Kinderen mogen niet uitblazen de rauwe eieren met de mond om Salmonella-infectie te voorkomen, daarom, indien mogelijk.

Wie merkte ook op de volgende tips voorzien van een maag-infectie vrij zeker van:

  • Blaas alleen schone, verse eieren en verf
  • doorboren het ei zorgvuldig en reinig de instrumenten grondig gebruikt
  • grondig uitgeblazen eieren - binnen en buiten - met lauw water en een beetje afwasmiddel
  • Clean werkbladen grondig
  • Was uw handen na het werk

Je wilt zeker om het te spelen, kunt u hardgekookte eieren of die van hout, piepschuim of plastic verf.

Alles voor het uitblazen van eieren