blowing æg

blowing æg

Tips og tricks til at blæse ud æg

Før du kan starte med at male dekorative påskeæg, man først har at blæse æggene. Dette er meget enkel i princippet og børn allerede kan hjælpe med at blæse ud.

Fremstilling: Blow out æg

For Eierauspusten du har brug for en stor nål og to skåle. Til forebyggelse af overførsel af potentielle patogener (salmonella) bør absolut vaske hønseæg før blæser med varmt vand og vaskemiddel eller sæbe. Hvem ønsker at spille det sikkert, bør du vaske dine hænder godt i mellem.

Med den store nål ægget er gennemboret i top og bund. Følgende er omhyggeligt udvidet hul på den stumpe lavere ende af påskeæg. Det burde have omkring en halv centimeter i diameter.

Indhold blæse på æg

  • Æg auspusten: Med halm, sprøjte eller mund
  • Rens Pustetes æg
  • auspusten æg med halm: Video
  • Sundhed Tips: Vær forsigtig, når blæser ud af påskeæg

Æg auspusten: Med halm, sprøjte eller mund

Således indhold - så hvid og æggeblomme - bedre kan blæse ud, du blander både med en tandstikker eller en lang spyd. Nu blæser ud starter: enten du blæse så længe kraftigt med den mund i mindre hul i toppen af ​​æg, indtil indholdet er fuldstændigt tømt i skålen, eller bruge et sugerør. Skæring en sugerør et stykke og skub den spidse ende ind i den øverste åbning i isen. Blæse ind gennem sugerøret luft til æggehvide og æggeblomme skubbes gennem den nedre åbning. Alternativt kan du også fyldt med luft engangssprøjte tage eller lille pumpe. På denne måde, er munden ikke kommer med de æggeskal og derpå salmonella patogener i kontakt.

Tip: Ud over den "To-hullers teknologi" kan også arbejde med en åbning i den stumpe ende af ægget, den blæser ud. For at gøre dette, skubbes ind i halmen, pumpen eller sprøjten og fylde det indre af isen med luft, hvilket også presses indholdet ned.

Så intet degenererer, kan du forberede æggehvide og æggeblomme ruget en lækker røræg eller en omelet.

friske ægFriske æg i en karton.Blæser æg med pumpeHygiejnisk er udblæsning med en håndpumpe eller luftfyldt engangssprøjte.Ægget under AuspustensÆgget under Auspustens.
// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 '16464 '');

blowing æg

Rens Pustetes æg

I det næste trin bliver æggeskallen indefra rengøres. Disse dypning ægget helt i tværgående position i en skål med vand og lad den tanket helt. Hold begge åbninger og forsigtigt ryste før vandet blanding også kan køre. Gentag dette trin en eller to gange, indtil ægget er ren. Ellers kan det indvendige begynde at rådne efter et par dage og udviklet en stærk lugt.

Endelig placere blæst æg med åbningen ved den stumpe ende ned til tørre i et æg kop eller æggebakke. Derefter kan du farve påske æg eller maling.

auspusten æg med halm: Video

Sundhed Tips: Vær forsigtig, når blæser ud af påskeæg

blowing ægÆggene blæst ud, nu kan det gå til maleriet

På trods af al den forventning til den smukke påske lappeløsninger: Når Eierauspusten forsigtighed. På æg salmonella og andre bakterier kan forekomme, især børn kan blive smittet med det.

Foruden fjerkrækød rå rå æg er en vigtig kilde til salmonella. De bakterier kan være på skallen, sjældent, i blommen. Børn bør ikke blæse de rå æg med munden for at forhindre salmonella-infektion, derfor, hvis det er muligt.

Hvem også noteret følgende tips omfatter en gastrointestinal infektion temmelig sikker på:

  • Blow kun rene, friske æg og maling
  • gennembore ægget omhyggeligt og derefter rense de værktøjer, der anvendes grundigt
  • grundigt blæste æg - inde og ude - med lunkent vand og lidt opvaskemiddel
  • Rengør arbejde overflader grundigt
  • Vask hænder efter arbejde

Du ønsker sikkert at spille det, du kan male hårdkogte æg eller dem af træ, styropor, eller plast.

Alt til at blæse ud æg