Blueprint for en moderne LED lys bue

Blueprint for en moderne LED lys bue

Mens traditionelle juledekoration er stadig meget populær, men en vis tendens er ved at opstå: julepynt er i stigende grad minimalistisk. Stilen giver et microfleece, moderne design og opmærksomhed med ekstrem enkelhed i sine bemærkninger.

Selv den klassiske Erzgebirge Schwibbogen hvoraf ikke er udelukket. Under den berømte Light Arch, der betragtes som en integreret del af Erzgebirge folkekunst, imponerer med sine fint savede figurer, mønstre og aspiration, en moderne lys bue giver hjemmet en anden måde magisk lys: det

Klare former og linjer, kombineret med moderne elementer, såsom - takket være LED-teknologi - softly tændt vinterlandskab, giver en festlig og romantisk atmosfære.

Med denne konstruktion manual vil vise dig, hvordan man opbygger let en moderne LED lys bue, der, selv om de ikke fra Erzgebirge, men det er mere individuelle.

Indholdet af planerne for en moderne LED lys bue

 • Forberedelse af opførelsen af ​​den oplyste bue
 • skåret Lichterbogen og gøre
 • Justere plexiglasplade og gravere
 • konstruere og installere støtteelementer
 • fastsætte en archway i en bundplade
 • fuldføre moderne LED lys bue

værktøj liste

 • skrue
 • blyant
 • målebånd
 • boremaskine
 • rulle sav
 • spiralformet mølle
 • Gravering eller diamant-spids kuttere
 • Varmlimpistol

Blueprint for en moderne LED lys bue

materialeliste

 • 3 mm MDF panel a 28 cm x 3 cm
 • 9 mm MDF panel på 45 cm x 36 cm
 • 18 mm MDF panel på 4 cm x 9 cm
 • 18 mm MDF panel på 50 cm x 10 cm
 • Plexiglasplade En 37,5 cm x 19 cm (farve: Milky / ned)
 • LED lys strimmel (længde: ca. 34 cm)
 • Acrylmaling (hvid)
 • Glitter Powder (hvid)
 • Sne Spray (hvid)

Forberedelse af opførelsen af ​​den oplyste bue

Blueprint for en moderne LED lys buebore tre huller i MDF plade for ekstra skabelonBlueprint for en moderne LED lys bueskelnes flyvende afstive ved hjælp af sub-skabelon

Ved etablering af en tændt stearinlys bue oprindeligt en ekstra skabelon skal ske. Tag for bedste halvhårde fiberplader (MDF), som har en højde på ca. 3 mm, og skære det på følgende dimensioner ned: 28 cm x 3 cm. Derefter gennembore pladen med en skrue i en afstand af 1,5 cm fra yderkanten. Fra dette punkt, du nu vælge to andre steder i plade, der er 16 og 22,5 cm væk fra skruen, og derefter gennembore tømmeret på de markerede punkter.

Nu tage et andet MDF-plade, men har en højde på ca. 9 mm, og skåret til en bredde på 45 cm og en længde på 36 cm. Derefter trækkes en stiplet linje, som løber parallelt med kanten i en afstand på 4 cm fra den nedre kant af den langsgående side. Dernæst tager sub-skabelonen og drej ud at kigge ud af træet skrue præcis i midten af ​​den stiplede linje. Dette punkt tjener som skabelon fiksering: For nu, en blyant er først, derefter indstille den første i den anden, forborede hul at trække i caliper-lignende bevægelser af to buer på pladen.

skåret Lichterbogen og gøre

Blueprint for en moderne LED lys bueBuet med elementerne fra MDF panel savningBlueprint for en moderne LED lys buetegning jul motiv på de mælkehvide plexiglas

Dernæst området designet, som er placeret over stearinlys bue. for Draw flere elementer - f.eks beispieleise 6 til 8 cm grantræer - til dem på den øverste del af halvcirkel. Men det behøver ikke nødvendigvis at være Tannen: Det kan også snemænd, julemænd og andre julemotiver anvendes - lad din kreativitet løs! Hvis de ønskede tal trukket i, det går til Cut. Til det anbefaler vi at bruge en rulle saw at lykkes med problemerne med præcise snit. Så langs de trukne linier af den udvendige samt indre ark og arbejde især på vagt over for de fremstående julemotiver.

Tip: Hvis du ønsker at opnå effekten af ​​fygesne i senere vinterlandskab, klippe bølget langs den stiplede linje og være opmærksom på en afstand på 2 cm mindst fra den nederste kant. For at opnå en perfekt overgang fra den buede til stævnen driver, det er værd at bruge en handy spiral cutter, da det hinbekommt en synlig adskillelse optimal.

Sæt i det følgende trin, en mælkehvid plexiglas plade måler 37,5 cm x 19 cm bag buen og derefter tegne omridset af både et vinterlandskab samt kernen i billedet. Alternativt kan du tage et stykke papir i starten, sætte dette under buen, tegne landskabet motiv og derefter sporing på plexiglas. Når maleriet motivet kan du - som før - være kreativ og fantasifuld og som en vinter landsby med små huse, nogle træer og en kirketårnet tegning.

Justere plexiglasplade og gravere

Blueprint for en moderne LED lys bueSkær plexiglas grundplan med en SpiralfäserBlueprint for en moderne LED lys bueindgraveret motiv med en gravering i plexiglas

Hvis billedet er malet, skal kun omridset skæres ud. Sørg for, at under glasset forbliver mindst én centimeter plads til LED strip og den uklare materiale er tilstrækkelig bred også, så det senere kan fastgøres til rammen. Til denne aktivitet, en spiral cutter er egnet.

Nu det tidligere optagede billede, der skal graveres i midten af ​​plexiglas plade. Med en speciel gravering eller en diamant-spids kniv er buet, rund, dyb og tykke elementer kan nemt oprette spille, således at filgrane motiver kan inkorporeres nemt. Så kan varm lim pistol og vedhæfte plexiglas på rammen.

konstruere og installere støtteelementer

Blueprint for en moderne LED lys bueproducere de bærende dele, der har en rulle sawBlueprint for en moderne LED lys bueAnvende lim til de høje kantede sider af trekanter

Sikre, at Juledekoration kan være på fast fod bærerne konstrueret i det næste trin. Du har brug for er et stykke på 1,8 cm høj MDF plade, som er 4 cm lang og 9 cm bred. Denne savning - i bedste fald igen med en rulle saw - diagonalt, så du nu har to trekanter, der vil stabilisere flyvende afstive.

Nu skal du søge kun den varme lim til de højt-kantede, lige sider eller på hver enkelt katete af retvinklede trekanter. Tryk derefter trekanterne på kant vinkelret på både lavere dele af arket, så det kan stå oprejst.

fastsætte en archway i en bundplade

Blueprint for en moderne LED lys bueLim bue konstruktion til bundpladenBlueprint for en moderne LED lys bueMonter LED lysbånd under plexiglas centralt

Dernæst skal bundpladen af ​​moderne trækonstruktion gøres. Til dette formål er en MDF-plade behov igen. Skåret element træfiberen bør også have en højde på mindst 1,8 cm, en bredde på 50 cm og en længde på 10 cm. Nu placere bue, så den er centreret på pladen. Med en pen mark så de steder, hvor plader og gulv er flettes. De har nu med varmlimpistol lime passende placering af bundpladen, og derefter lim de to elementer. Når den runde bue fast bundet og er stabil, læs næsten 34 cm lang LED lys strimmel og rette den centralt under plexiglas fra.

komplet, moderne LED lys bue

Blueprint for en moderne LED lys bueFærdig, moderne LED-bue i sølv og hvid

Med hensyn til LED belysning har du flere muligheder: Du kan bestemme, om du tager en selvklæbende LED lys strimmel eller et element, der ikke klæber. Sidstnævnte har den fordel, at du kan skifte lys band problemer, hvis du ikke holde sig til det. Dette anbefales, da det kan ske, at lyset er brudt eller du vælger blot for en anden belysning. Endelig kan du også vælge mellem forskellige farver og skabe en endnu mere individuel atmosfære. Som et sidste skridt, LED lys bue får det matchende maling: For en julegave udseende, anbefales det, at det dekorative element hvide at male og dekorere både med sølv glitter pulver og dækket med hvid sne spray.

Denne illustrerede instruktioner opstod med støtte fra Dremel.

Køb Arches skabelon