Boomerang model & quot; Slak & quot;

bouwen boemerang

Onder de Australiërs, hij is een beproefd instrument eeuwenlang jagen terwijl bij ons Europeanen in plaats van chic "speelgoed" wordt beschouwd: de boemerang. Wie wil niet alleen maar toekijken als een boemerang vliegt door de lucht, maar net als zelfs gooi de boemerang erlenen wil die u ophalen met onze bouwhandleidingen eigen model. 

Inhoud: build boemerang

  • boomerang model "slak"
  • boomerang model "V ranking"

boomerang model "slak"

De boomerang model "slak" is ideaal voor beginners boemerang. Het kan nu al worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar en heeft een bereik van 15-20 meter. De volgende plan om deze boemerang te bouwen is ontworpen voor rechtshandigen. Wilt u dat de boemerang in plaats van te bouwen voor de linkerhand, moet je de instructies slechts één keer weer te geven. 

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/278909' 17861, '');

Boomerang model & quot; Slak & quot;

materiaal

3mm vliegtuigen multiplex

Blauwdruk voor Boomerang Snail

Het snijden van het hout zoals in de tekening hieronder. Round dan vier lagen van boven van uit hout en zand uit de onderste laag 1 tegen. Voor de Hinerkante moet je vier lagen te dragen. Indien nodig, kunt u nog steeds buigen de vleugels een beetje. 

Boomerang model & quot; Slak & quot;
// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278909' 16464, '');

Boomerang model & quot; Slak & quot;

boomerang model "V ranking"

de "V ranking" is geschikt voor beginners vanaf 12 jaar. Dit model is geschikt voor zowel linkshandige als rechtshandige. Linkshandigen moet de instructies te geven, maar in spiegelbeeld. De boemerang heeft een bereik van 20-25 meter, met gewichten maar liefst 30 meter en meer.

materiaal

4 mm triplex vliegtuigen

Blauwdruk voor Boomerang "V ranking"

Het snijden van het hout zoals in de tekening hieronder. Ronden dan vijf lagen van boven van uit hout en zand uit de onderlaag 2 tegen. Voor de Hinerkante moet je zes lagen te dragen. Indien nodig, kunt u nog steeds buigen de vleugels een beetje.

Boomerang model & quot; Slak & quot;

Wilt u maar geen boemerang te bouwen, stoppen door bij www.bumerang24.de.

boeken kopen op Amazon