Braai - grilli Etelä-Afrikassa

Braai: Etelä-Afrikkalainen grilli - ja boerewors ja Tamarind mehu

Braai - grilli Etelä-AfrikassaBraai - Grilli kuten Etelä-Afrikassa (Kuva: Grilli profile)

Etelä-Afrikka pidetään Eldorado grillausta malliesimerkki T-luupihvejä, Lamb satay noin Springbok filee että strutsin liha kaikki tulee grilli tai boerewors rullina: Kolmijalkainen valurauta ruukut avotulella.

Jos kysyt Etelä-Afrikkalainen jälkeen hänen suosikki toimintaa sana tulee kolme neljästä tapauksissa vastaus: Braai. On helppo kääntää, sillä sanotaan paahtamalla tai grillataan. sitä käytetään puu ei hiiltä tässä maassa, grillaaminen saa hieman smokiness ja itse yhtä arkkityyppinen nuotio tunne ilmaiseksi.

on grilli tulee ensin runsaasti lihaa: Naudanlihaa, strutsi, antilooppi, mutta ovat suosittuja Sosaties. Nämä ovat Grillivartaat lampaalle ja aprikoosit, tärkeää on mausteet: Sumac, Sarviapila ja chili habenero.

myös kala on suosittu bataatti, ja jopa hedelmä, Ei ole mitään, joka ei sovellu grillaukseen. tietenkin kuuluu perinteinen Braai kotitekoinen dip baari, jossa vieressä kastikkeet monia värikkäitä hedelmäinen chutneys päihittää toisiaan väriä ja terävyyttä.

paistettu kampasimpukat papaija salaatti on Sauvignon Blanc Mellirs - makuja voidaan edelleen parantaa, ja erittäin hyvä Etelä Afrikkalainen valkoviini, punaviini, ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Ei linnan Lager olut Cape. Panimoperinteeseen kirjoitetaan Etelä-Afrikassa yli 200 vuotta suuria, niin: jalkapallo, olut ja linna Braai - on täydellinen pari.

Catering alkuperäisen Etelä-Afrikkalainen Braai yritys on erikoistunut Valitse Catering Berlin, Berlin. Tapahtuman suunnittelijat Oliver Theissen on www.select-catering.de auttaa. Valitse Catering valvoo tapahtumia, kongresseja ja messuja olivat pitkäaikaisia ​​tapahtumakonsepteja ja valittujen ruokia.

Professional Grill Vihje: Terveydellisistä syistä, emme suosittele grilli puuta. Sen sijaan, laadukasta puuhiiltä tarjoaa. Puuhiiltä ja grilli brikettien tasalaatuista tarjoaa grilli valikoima tuotemerkin "Grillprofi"Joka on lähes saatavilla kaikissa myymälöissä. Lisää vinkkejä ja alkuperäinen reseptejä Grillit internetissä osoitteessa www.grillprofi.de.