broeikas

broeikas

Een serre voor de huis tuin

Kassen, ook wel kassen of kassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Maar in principe is het altijd over doorschijnend structuren gemaakt van glas of transparante kunststof platen. Meestal planten worden er gekweekt en overgenomen van de winter. Met dank aan het broeikaseffect, de temperatuur is zowel veel hoger dan buiten de kas, aan de andere kant worden de planten beschermd tegen weer en wind.

Voor de eigen tuin, zijn er veel verschillende soorten schuilplaatsen. Afhankelijk van de omvang en de behoeften van de rechter moet hier worden geselecteerd.

In de sectie "broeikas" vindt u:

  • bouwen kas
  • Plastic instructies broeikas-gebouw
  • Greenhouse tomaten
  • bouwen van een koude bak
  • bouwen verhoogd bed

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278908' 16464, '');

broeikas

broeikas

bouwen kas

Dit huis kan uitstekend worden benut voor de teelt van groenten en overwintering van planten. En wat smaakt naar nog beter dan biologische groenten uit de tuin?

Een serre voor de huis tuin

Windy land? bouwen solide!

Net film kassen kan worden uitgetrokken wanneer sterke stormen getroffen. Dus wie wil er nu niet om naar te kijken als zijn tomaten te oogsten de volgende storm ten hemel stijgt moet nemen vanaf het begin op vaste structuren. Voorzichtigheid is geboden bij de volgende barbecue, als vonken de plastic films kunnen beschadigen.

broeikas

bouwen plastic broeikas

Plastic kassen kunnen in verschillende varianten worden opgebouwd: Als grote kunststoffolie kas, als minikas in de vorm van een folie afgesloten plank of plastic tunnels. Met deze bouwinstructies bouw je je eigen kas film of een plant tunnel in de tuin.

Met kunststof kas folie tunnel


broeikas

tomaat huis

De tomaat huis is een speciaal soort van koude bak en wordt gebruikt voor de teelt van tomaten. Er, de kou en regen gevoelige tomatenplanten liggen, waardoor de vruchten beschermd zijn tegen de aardappelziekte.

groeien tomaten in de tuin


broeikas

onverwarmde kas

Onze hoog gelegde koude bak is de ideale plek om tuinkruiden tegemoet te komen. Zo kan de eerste plantenzaden al gezaaid worden in maart. Dankzij de waterdichte multiplex en een stevige constructie geschikt voor regenachtige dagen.

bouwen high-Laid koude bak


broeikas

hoogslaper

Deze ideale aanvulling voor de kas tuin wordt vaak gevonden in het bijzonder in de natuurlijke tuinieren. Dankzij de hoge positie van het verhoogde bed dieren kunnen erg moeilijk om de planten te krijgen. Het werk wordt vergemakkelijkt doordat de aanhoudende buigen is niet meer nodig.

bouwen verhoogd bed zelf