Bromeliads ruukkukasveina

ylläpitää trooppinen talon tehtaan kunnolla ja kerro

Bromeliads punaiset kukat

Eteläisen bromeliads ovat hyvin suosittuja koristekasveja, jotka kasvavat hyvin sekä kukka ja sisätiloissa. Asiantuntijat arvioivat, että on olemassa erilaisia ​​bromeliads maailman jopa 3000 - ja se on kaukana kaikki kopiot tiedossa. Tiesitkö esimerkiksi, että ananas kasvi on yksi bromeliads? Tarjoamme suosittuja bromeliads paikkoja ja niiden erityispiirteet tällä sivulla.

Se koskee myös eksotiikkaa suunnatusta hoidosta - kunnioittaa, edistää tervettä kasvien kasvua - erityisesti kasteluun. Joten ota bromeliads vesi ei ole niin tavallista juuret, vaan ns vesisäiliöt lehtiä päälle.

Lue oppia faktoja bromeliads ja koordinoituja hoitoa vuoden kasvinsuojeluun.

Sisältö noin bromeliads

  • Vaihtelua ja monipuolisuutta bromeliads
  • kastelua bromeliads kunnolla ja ylläpitää
  • moninkertaistaa bromeliads
  • edistää bromeliads kukkivat
  • Vihreän ja harmaan Tillandsia huonekasvi
  • ylläpitää Guzmania
  • Vrisea - liekeissä miekka
  • Huiskuananakset Bromeliad - Pidä puhallusputken Rosette

Vaihtelua ja monipuolisuutta bromeliads

Bromeliads (Bromeliaceae) muodostavat kasvi perheen, joka sisältää 62 lajit, joissa on enemmän kuin 3000 lajia. Tunnetuimpia edustajat ovat hedelmiä ananas, minkä vuoksi puhutaan arkikielessä bromeliads yhteydessä bromeliads. Monet lajikkeet bromeliads ovat suosittuja koristekasveja, jotka viihtyvät muutetuissa huolellisesti sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Kukkii bromeliads esittäytyy lukemattomia värejä ja muotoja. Jotkut kasvit ovat sitä vain läpi suuren kukan taas muut yksilöt muodostavat enemmän kukkia. meidän kärkiValitse värikäs ruukkukasville eri bromeliads paikoissa.

Useimmat lajit bromeliad sijaitsevat trooppisissa sademetsissä. Tämä on, jos kasvit elävät korkealla puissa, jonka vuoksi myös erikoinen tottumukset voidaan johtaa, jotka vaikuttavat kohdennetun hoidon.

kastelua bromeliads kunnolla ja ylläpitää

ruukkukasviBromeliads ovat käytettävissä ruukkukasveina kaupallisesti.

Valitse sekoitus orkideat ja tavallisten valamisen maaperä kuuluu kasvialustan edistää kasvien luonnollinen kasvu kuin mahdollista ja tarjoamaan kaikki tarvittavat ravintoaineet. Alueen on oltava kirkas ja lämmin, kuten ikkunalaudalle Länsi- tai Itä suuntautumiseen. Kesällä bromeliads voi myös siirtää väliaikaisesti pihaan tai parvekkeella.

Yleensä siedetty bromeliads kalkki sadeveden parempi kuin vesijohtovettä. Alustan pitäisi koskaan kuivua kokonaan, ja kastellaan säännöllisesti. Samalla suppilon bromeliads lisäksi kasteltava ylhäältä, vesi näin ollen syötetään suppiloon tai terän akselin ja ei saateta maaperään.

Tämä valu menetelmä liittyy lähinnä alkuperäistä elämän kasvit yhdessä: kasvavat bromeliads epifyyttiset, eli ne istuvat muita kasveja - juuret käytetään tässä pääasiassa ylläpitoon eikä yksinomainen veden imeytymistä. On tärkeää, että keskustan vesisäiliö, tehtaan pysyvästi täynnä vettä. Tämä muutetaan viikoittain ehkäistä kasvitauteja. Kesällä on kasteltava päivittäin, vesihuollon talvella pienenee.

vihje: Bromeliads sopivat ihanteellisesti koristekasvina kylpyhuone, koska ne ovat hyvin siedettyjä lämpötilan vaihtelut ja suuri ilmankosteus.

moninkertaistaa bromeliads

bromeliadLaaja kasvava bromeliads soveltuvat iso parveke, sisäänkäynti alue tai terassi.

Bromeliads ovat vaatimattomia kasveja, jotka eivät tarvitse repotted koska ne tuskin ovat juuret. Yleensä, juuri pallon houseplants, tulisi kuitenkin pitää pienenä. kasvi kasvaa parvekkeella riittävän suuri ämpäri, se voi myös olla hyvin laaja.

vihje: Varsinkin koriste ovat bromeliads puiden laudat tai oksat. Näin voit antaa eksoottisia kasveja luonnollinen elinympäristö.

Kukinnan jälkeen asteittain vanha nuotit suppilo kuolevat pois ja muodostaa uusia sivuversojen, asiantuntijat kutsuvat sitä Kindel vuonna bromeliads. Tämä pieni kasvi kasvaa emokasvia ja sitä käytetään lisäysaineisto. Vaihtoehtoisesti bromeliads voi kasvaa ulkona myös voittaa leviämistä siemeniä.

Erota Kindel vanhasta koriste kukka ja istuttaa uusi oksat tuoreen, käsitellyn substraatin. Jonkin ajan kuluttua, kasvi kasvaa ja muodostaa muodokas, väririkkaat kukassa.

edistää bromeliads kukkivat

Joissakin bromeliads lajit kukkivat vasta monen vuoden jälkeen asettua, kuten jotkut Tillandsia: Käytössä muodokas kukinta kymmenen vuotta täytyy joskus odottaa! Nopeuttaa yleistä kukinnan asiantuntijat suosittelevat laittaa aikuisten bromeliad yön yli kaksi omenaa muovipussiin - sitten näy kun vain kuusi viikkoa, ensimmäiset kukat.

Vihreän ja harmaan Tillandsia huonekasvi

puuAlunperin kasvava epifyyttiset bromeliads, mikä tarkoittaa hajareisin kasveja. Näin ollen on kastellaan läpi terän akselit, jotka muodostavat suppilon.

Tillandsien on suvun yli 550 lajia, jolloin muodostuu monipuolisin kasvi perheen Bromeliaceae. Myös Tillandsia elää epifyyttiset, joten muihin kasveihin. Pääasiassa nämä ovat korkeat puut ja kaktukset. Lisäksi on olemassa joitakin lajeja, jotka elävät lithophytic - mikä tarkoittaa, että ne kasvavat kivet ja kalliot. Sen juuret ovat käytetään liimana elin eikä veden saanti.

Ostaessaan Tillandsie merkintöihin "Kulttuurista - ei luonnonvaraisista varastoista", Monet lajit ovat kadonneet luonnosta, vaikka vienti kotimaissa on laitonta. Kasveissa, tallentaa viljelty eksoottisia tarjotaan usein puiden kaivelemaan, joka antaa heille ainutlaatuisen ilmeen.

Jos haet harmaa Tillandsie ovat päättäneet kannattaa sijoittaa tehtaan valoisa, lämmin paikka, kuten kirkkaan ikkunalaudalla. Lisäksi koristekasvialan on ruiskutettava säännöllisesti vesi on pehmeää (optimaalisesti sadevesi), koska pieni Saugschuppen varmistaa veden saanti ympäröivästä ilmasta. Nämä solut voivat olla valkoinen lehtiä aikana kuivuus tai lämpöä, kosteutta klorofyllin paistaa läpi. Varmista kun harmaa Tillandsia siten aina korkeassa ilmankosteudessa.

Toisin harmaa kopiot ovat vihreä Tillandsia varjoa rakastava kasveja, pääasiassa maanpäällinen, joten maa menestyä. Täältä löydät varjossa ja viileä, kostea ilmasto, että he tarvitsevat terveen kasvun. Koska nämä kasvit ovat huomattavasti vähemmän Saugschuppen lehtiä, voit tavalliseen tapaan kastellaan yli arkin suppilon.

ylläpitää Guzmania

GuzmaniaGuzmania hybridi muoto kirkas suojuslehdistä ja kukinnot. Bloom aika on kevättalvella.

Guzmania on suvun perheen sisällä bromeliads. Tähän mennessä yli 200 lajia ovat jo tunnettuja, jotka on esitetty eri kukkien värejä ja muotoja. Nämä ruohokasveilla kasvavat pääasiassa epiphytic ja muoto niiden päällekkäin lehdet lähtee suppilo, jossa ne keräävät vettä. Vaikka jotkut Guzmania lajit kehittävät raidallinen lehdet, muut lajit viljellään koska niiden värikkäitä kukinnot - niin paljon hybridejä ja uusia lajikkeita on jo syntynyt.

Ihanteellinen sijainti Guzmania on kirkas ikkuna ilman suoraa auringonvaloa. Kun puute valon kasvi ei muodosta kukkia, kun taas vahva UV-säteily voi aiheuttaa palovammoja. Kaada Guzmania pehmeä, eli alhainen kalkkipitoisuus (sade) veden ruusukkeen. Jos vesi ei ole sisällytetty tähän, sinun pitäisi kaada ylimääräinen vesi pois säännöllisesti ja vaihda välttämiseksi likaantumista. Lisäksi, kasvi ruiskutetaan vedellä jäljitellä korkea kosteus.

Koska epifyyttiset kasvit muodostavat tuskin juuret, pieni ruukku, jonka halkaisija on 10-13 cm, on riittävä. Jos haluat edistää Bloom vaiheessa voit toinen viikko heikko lannoitetta runsaasti yli suppilon - maapallo ei ole lannoitettu.

Sekä Bromelie Guzmania kautta edennyt puolella askelma (Kindel), jotka muodostavat vähitellen äidin kasvi. Keväällä, kun äiti kasvi on kuollut, irrota taimet ja istuttaa mieluiten seoksessa, jossa on lehtiä multaa, hiekkaa ja turvetta. Suojaa taimien kolmen ensimmäisen kuukauden aikana suorassa auringonvalossa.

Vrisea - liekeissä miekka

VILKKUVA MIEKKAVrieseablüten ovat miekka-muotoinen ja usein appelsiini - ne ovat siis "VILKKUVA MIEKKA" nimeltään.

Toinen kasvi laji, joka kuuluu perheeseen Bromeliaceae on Vriesea. Tunnetuin on yli 300 lajia Vriesea splendens, jotka myös haluavat kuin VILKKUVA MIEKKA kutsutaan. Tämä lempinimi johtuu oranssinpunainen keltaiseen palo kukka, joka kasvaa pystysuunnassa vihreiden lehtien lehtiä. Kuitenkin muut lajit ympärillä kasvavat tai monipuolistaa kukkia lähteelle muotoon. Kuten lähes kaikki bromeliads Vrisea kukkii vasta useiden vuosien kuluttua seisomaan. Lisäksi kukintoja voi esiintyä eri vuodenaikoina, koska tiettyjä rotuja.

Huolehtiminen epifyyttiset Vrisea kuten edellä suuntiin: vesi johdetaan suppilon ja vaihtaa säännöllisesti estää homeelle. Lisäksi koriste kukka arvioi suuren kosteuden - spray lähtee vesi on pehmeää ja tehdä tehtaan ihannetapauksessa kirkasta ikkuna runsaasti auringonvaloa kylpyhuoneessa. Keskikesällä kannattaa suojella heitä paahtava keskipäivän aurinko, Vriesea.

Kuten muutkin bromeliads lajien muodostaa vriesea Kindel että irrottamista kukinnan jälkeen keväällä emokasvista ja kalkki-vapaa maa seoksena lehtien multaa ja turvetta, kasvien. Joitakin poikkeuksia eivät muodosta sivuversojen - sitten kerrotaan siemen.

Huiskuananakset Bromeliad - Pidä puhallusputken Rosette

huiskuananaksetKukka huiskuananakset on pitkänomainen ja yleensä värjättyä purppura.

Huiskuananakset kuuluvat kasvikuntaa Bromeliaceae ja muodostavat kapenevan kukintoja, jotka voidaan johtaa sen nimi: Kreikan sana aechme tarkoittaa keihäänkärki - on siksi usein puhuu yksinkertaisesti Lanz bromeliads.

Tunnetuin jäsen tämän suvun on huiskuananakset fasciata (huiskuananakset fasciata). Tämä erityisen suosittu Trichterbromelie on ikivihreä kasvi, jonka lehdet voivat olla jopa 50 cm pitkä. Lisäksi huonekasvi on erittäin kestävä, jopa kuiva huoneilma haittaa häntä tuskin. Kukinnan jälkeen emokasvin kuolee sivuversojen (Kindel) muodossa, joka voidaan repotted kuten versot keväällä. Valitun alustan tulee olla vapaa kalkkia.

Huiskuananakset kaadetaan kohtalainen, jatkuva kuiviin pallo tulee välttää. Lähinnä vettä johdetaan lehtien akselin - keskellä laitoksen on oltava pysyvästi täynnä vettä. Likaantumisen estämiseksi, vesi vaihdetaan säännöllisesti. Käytä vain vähän tai ei lainkaan kalkkia sadevettä optimaalisen kasvien terveyteen.

Eksoottisia huiskuananakset tarvitsevat kuten kaikenlaisia ​​bromeliads korkea kosteus. Suihkuttaa kasvi korkeissa lämpötiloissa säännöllisesti sadeveden ja laita se myös säiliöön, kiviä ja vettä lasin. Turvallisen pysyvä raskas saviruukkuja tarjota, jonka halkaisija on noin 10-13 cm, koska huiskuananakset altis toiselle raskas kasvua. Tarvittaessa nämä koristekasveja voidaan istuttaa maaliskuusta heinäkuuhun, erottamaan kuolleen emokasvia nuorten Kindeln.

Osta bromeliads Amazon