Building Tips: Onze woningbouw gids

Building Tips: Onze woningbouw gids

Tien grote bouwers tips

Wie kiest voor de bouw van een huis, dat heeft een grote taak voor en zal veel details te hebben. Zonder hulp hier bijna iedereen is overweldigd en verbindt onvermijdelijk fouten die kunnen voortvloeien uit financiële verliezen, om de economische ondergang. Dus de droom natuurlijk, moeten hun eigen huis niet te beëindigen en de juiste voorbereiding is meer dan belangrijk.

We willen aan te pakken met onze bouw gids belangrijke punten en geven tips voor woningbouw. Het thema van de bouw, is echter veel meer uitgebreid en we raden altijd aan om professionele hulp en goede constructie advies te krijgen.

Veel onafhankelijke Baubetreuer bent u altijd bij de hand om u te helpen met eventuele vragen. 

Inhoud: Building Tips - Onze bouw gids

  • . Bouw gids - Bautipp no ​​1: onderpand in de woningbouw zijn belangrijk
  • Bouw gids - Bautipp nr. 2: Is de dienst beschrijving volledig?
  • . Bouw gids - Bautipp geen 3: Vaste prijzen zet de berekeningen
  • Bouw gids - Bautipp nr. 4: verkopers worden opgeleid te koop
  • Bouw gids - Bautipp geen 5: Juridische analyse van het bouwcontract.
  • Voltooiing eens met Penalty: Bautipp No. 6 - constructie begeleider.
  • Bouw gids - Bautipp nr. 7: Het betalingsschema specificeert termijnbetalingen
  • Bouw gids - Bautipp geen 8: Geen constructie zonder bodemonderzoek.
  • Bouw gids - Bautipp no ​​9: Construction-kwaliteitscontrole.
  • Bouw Gids - Bautipp geen 10:. De formele acceptatie precies regelt de overdracht

. Bouw gids - Bautipp no ​​1: onderpand in de woningbouw zijn belangrijk

In deze tip voor de woningbouw is het uitzonderlijk niet om veiligheid en gezondheid, maar om uw financiële zekerheid.

Duidelijk is natuurlijk dat je moet kunnen als een bouwer, de bouw contract financieel te bedienen. Is dat niet mogelijk is, de stok met uw financiële middelen en ten slotte met uw land of half-afgewerkte huis. Evenzo wordt de aannemer recht in een lopende deel werk, dat een toename van de waarde om een ​​aanbetaling te verlangen betekent. Maar zoals het bouwbedrijf is verplicht om zijn werk uit te voeren en tijd te instrueren om het werk betaald uit te voeren. Op dit punt 3 BGB is beschikbaar onder § 632a par. Een financiële zekerheid.

Heeft u behoefte aan een aanbetaling te maken, is de aannemer verplicht om de tijdige afronding gearantieren geen noemenswaardige gebreken en tot 5% van het voorschot als schadevergoeding te bieden

Bouw gids - Bautipp nr. 2: Is de dienst beschrijving volledig?

de instructies van bestekde instructies van bestek

Alle contracten - met inbegrip van bouwcontracten - moeten voldoen aan de geldende wetgeving en observeer veel eisen. Omdat het nauwelijks mogelijk is voor de klant om de regels te kennen, het ministerie in samenwerking met verschillende consumentenorganisaties heeft een brochure met het bouwen van tips om minimale eisen voor de bouw en prestaties specificaties die zijn gepubliceerd.

U vindt veel informatie te vinden over een goed doordacht bouwprojecten. Soms zijn er slechts kleine dingen - vergeten - kan leiden tot grotere problemen. slechts een versterkte evenwichtige benadering voor vrachtwagens die leiden tot de bouw van materiaal of een veilige voetafdruk, voor een vereiste kraan Think.

Hoewel het moeilijk is om te verwachten dat je zal moeten het opzetten van een Terms of Reference, Is het u helpen om uw project te controleren en om aanbiedingen te vergelijken. Kan de aannemer uit te leggen alle punten van het bestek, of ontbrekende informatie?

Minimale eisen voor de bouw en prestaties specificaties voor een- en twee-eengezinswoningen

. Bouw gids - Bautipp geen 3: Vaste prijzen zet de berekeningen

altijd regelen vaste prijzenaltijd regelen vaste prijzen

De constructie bestaat uit een enorme hoeveelheid werk, dat is moeilijk voor een leek beheersbaar. Hier snel herberekeningen kunnen ontstaan ​​als je niet zien wat het werk precies is afgesproken. Wie betaalt bijvoorbeeld in zo'n grote plan dat niet alleen de elektrische installatie is voltooid, maar ook het licht schakelaars en stopcontacten zijn inbegrepen in de prijs. 

Schik een vaste prijs! Dit zorgt voor een concrete planning van de totale kosten en geeft u het vertrouwen dat al het materiaal bevatten en de functionaliteit wordt gegeven. niet te regelen, bijvoorbeeld de aankoop van 200 m van de buis, 120 ellebogen, moffen 70 .... waarmee uw installatie water wordt gedaan, maar zorg voor een vaste prijs een installatiepakket voor de overdracht en de controle van de werking.

Bouw gids - Bautipp nr. 4: verkopers worden opgeleid te koop

Elke dienst en elk bedrijf gedijt op de verkoop. Kleurrijke brochures, grote commercials en een vertegenwoordiger die het volste vertrouwen dat alles perfect naar wens zal zijn weet. In het plezier dat kan omgaan met de grote foto's geloven en teleurgesteld naar huis te gaan. Echter, andere bedragen te wijzigen in de woning van eigenaar van het gebouw en een miskenning van de aannemer kan persoonlijk faillissement betekenen. 

Het is daarom belangrijk om te vertrouwen bouwen van een huis, niet alleen op zijn buikgevoel en de woorden van de verkoper. Gelukkig zijn er vele manieren waarop dit "aan de tand te voelen", Neem contact op met de Kamer van Koophandel, de gilden en ze zijn op zoek naar ontwikkelaars die reeds met de aannemer hebben gewerkt. Deze is voldaan, kunnen zij weinig rustiger beginnen met het bouwen van huizen.

Bouw gids - Bautipp geen 5: Juridische analyse van het bouwcontract.

Een overeenkomst bindend voor beide partijen. Niet zelden, maar begreep niet wat het bouwcontract wordt uitgedrukt in alle opzichten. is vaak de "kleine lettertjes" overvlogen en ondertekend zonder na te denken. De koude kermis thuis komt wanneer er complicaties tijdens de bouw. Als de prijzen niet kan worden gehandhaafd, springen Aannemers of zullen er onvoorziene problemen. En wie zit op de kosten? Wat is de juridische kwestie geregeld?

Deze vragen beantwoord door een deskundige die vertrouwd is met de bouw en architectonische wet. Hij kan elk punt uit te leggen te begrijpen en te wijzen op kritische contract clausules.

Voltooiing eens met Penalty: Bautipp No. 6 - constructie begeleider.

Zelfs na topping het is nog een lange weg.Zelfs na topping het is nog een lange weg.

Om zijn eigen huis te creëren heeft een scala aan anticipatie en bovenal een leven zonder huurbetalingen. Een constructie is echter ook verbonden met hoge kosten en vooral de bouwtijd wordt geassocieerd met een specifieke lading. Het bouwbedrijf vereist vaak 50% van de overeengekomen betaling aan de shell te maken, wil de bank de eerste tranches of vraagt ​​om betrokkenheid vergoedingen en de huur voor de huidige woningmarkt moet worden bediend totdat de verhuizing. Elke vertraging in de bouw is daarom geassocieerd met extra kosten. Sinds huur onderwerp in veel gevallen, een drie maanden opzegtermijn, is het belangrijk om de exacte einde van de bouw te leren kennen.

Een goede bouwbedrijf heeft ervaring en moet in staat zijn om te beoordelen en hoe lang alle transacties en waar er vertragingen kunnen zijn. Dit is precies wat je moet verwijzen naar een einddatum te regelen. In combinatie met een boete kunt u uzelf beschermen tegen extra kosten voor vertragingen. 

Bouw gids - Bautipp nr. 7: Het betalingsschema specificeert termijnbetalingen

Betaal de auto te repareren voordat het voertuig is gerepareerd? de schilder krijgt zijn loon, de kleur op de muur? Nee! U betaalt voor de dienst na het correct zijn uitgevoerd. 

Bij het bouwen van een huis, het is een beetje anders, maar omdat de aannemer zou moeten gaan met een niet te verwaarlozen bedrag van tevoren. Dat zou een verhoogd risico voor de ondernemer te vertegenwoordigen. Het moet worden gevonden, zodat een evenwicht in die, hoewel de bouwer deels vooraf betaald, maar nooit helemaal gaat op voorhand. Het is zinvol om te werken een betaling plan hier, waarmee beide partijen kunnen werken. Het bouwbedrijf kan kopen bij de betaling het bouwmateriaal en de bouwer het dragen van slechts een gedeeltelijke risico. 

beginnen vaak gerelateerd is aan een betaling van 50% in de wand van het huis. Verdere betaling moet alleen worden gedaan als de overeengekomen werkzaamheden vrij van gebreken is uitgevoerd.

Bouw gids - Bautipp geen 8: Geen constructie zonder bodemonderzoek.

De grond bepaalt hoe goed is hun thuis.De grond bepaalt hoe goed is hun thuis.

Bij het kopen van schoenen ervoor te zorgen dat je fit de schoen en je hebt een goede grip. Slecht schoeisel is niet alleen oncomfortabel, het kan ook leiden tot een verkeerde houding en leiden tot pijn in de rug. Iets dergelijks gebeurt er met een huis, waar de grond de juiste stabiliteit niet voorziet.

Huizen hebben een zeer hoog gewicht, dat moet worden genomen van de grond. Niet elke ondergrond houdt deze belasting zonder speciale voorzorgsmaatregelen stond. Het is daarom essentieel om een ​​geologisch onderzoek te hebben. Veel aannemers zijn zelfs gemaakt om een ​​eigen hedge het.

Het nieuwe huis kan ook worden gebouwd grond wijkt, leidt tot spanningen die leiden tot scheuren in de basisplaat of de wanden. Alleen in zeldzame gevallen kan de fout later onder enorme kosten worden gecorrigeerd.

Bouw gids - Bautipp no ​​9: Construction-kwaliteitscontrole.

Ze zijn timmerlieden, ambtenaar, metaalbewerkers of astronaut. Hoe goed je bent, ongeacht uw vakgebied, kan niemand verwachten dat je met elke afdeling die inhoudt dat het bouwen van een huis, vertrouwde. Tot slot, u een beroep doen op een garage op de werkplaats. Ook moet je het doen met een woningbouw. Het is uw geld dat is in de nieuwe woningen.

Hier krijg je een kwaliteitscontrole tijdens de bouw door een deskundige. Zij worden getest in een positie de beloofde bouw en controle. Het was pas met zijn verlies de volgende beroepen moet beginnen en je kan incidenteel betalingen.

Handige ondersteunt u de bouwers Conservation Union e.V., de TÜV of de vereniging van particuliere bouwers.

Bouw Gids - Bautipp geen 10:. De formele acceptatie precies regelt de overdracht

Elke dienst is onderworpen aan de definitieve oplevering - evenals de bouw. Maar hier de staart rat is een beetje langer. Met de definitieve aanvaarding van de laatste termijn is te wijten aan het statuut van beperkingen en gebreken gaan volgen, je bent als een bouwer in de bewijslast. Eindcontrole is daarom zeer belangrijk is in de professionele handen.

Als de klant, moet je al in een bindend contract "formele aanvaarding" eens. Het wordt gebruikt in de laatste inspectie blijkt eventuele constructiefouten gezamenlijk een oplossing onmiddellijk. Alleen als je accepteren als een bouwer en de aannemer met alle afspraken die zijn schriftelijk vastgelegd, kan de formele aanvaarding worden voltooid. Er is op dit moment nog steeds tekortkomingen, heb je in je hand geschreven, dat het bouwbedrijf moet overwinnen in een bepaalde periode.

Voor de formele acceptatie moet u altijd advies inwinnen van een onafhankelijke constructie experts. Hij weet dat moet worden genomen en welke details zijn waar de verborgen gebreken zijn.

Buy Books Online