bygge døre som indvendige døre selv

Skydedøre i moderne design

bygge døre som indvendige døre selv

 Borte er de dage, hvor skydedøre var kun et pladsbesparende rumdelere og kunden havde ikke meget valg af modeller. Imens disse tavse svævefly er et moderne design element, der er en integreret del af et moderne interiør. Du er stadig et praktisk anliggende, dog overbevise stadig multifunktionalitet og et meget attraktivt udseende.

Et godt eksempel er skydedøren "evolution" af Herholz. Det er en videreudvikling af den prisvindende og med den "rød prik" fremragende glidende "Rush", Enestående blikfang er også ved "evolution" den synlige skinne. Så det indtryk, at flydende døren i køreskinnen, den børstet aluminium kører den trendy karakter af denne ekstraordinære dørelement forstærket opstår.

Skydedøre som indvendige døre: Indhold

 • Design principper for skydedøre
 • Fordele ved skydedøre
 • Ny glasdør
 • Glasdør: Glidende bygge sig selv

Design principper for skydedøre

Skydedøre kan være, lige som foldedøre, opdelt i Konstrunktionsprinzipien.

1. Relaterede: Den kørende maskine er i en løbeskinne, der bærer lasten. En styreskinne på jorden er muligt mod overdreven svaje, men ikke obligatorisk.

2. Hanging med dør bæreprofil: Døren kører på en crawler i toppen, som er i en løbeskinne og overfører belastningen på mange roller. Den nedre føring bæres af styretappe.

3. Stående: Den kører maskinen kører på en styreskinne på jorden. En top vejledning af døren er muligt for tilt, men ikke for en fritstående skydedør. 

Fordele ved skydedøre

Skydedøre har den fordel, at vægten ikke afhænger på den ene side ved et hængsel, men over eller under døren er inkorporeret i forhold til konventionelle svingdøre. Dette gør skydedøre især for tunge og store dørkonstruktioner egnede.

En klar ulempe ved skydedøre, dog er dens komplekse design: Drevet apparat, den øvre og eventuelt gøre den nederste vejledning præcise arbejde, nogle omfattende ombygning af eksisterende forhold og stringent registrering påkrævet - efter alt bør ikke klemme.

Ny glasdør

bygge døre som indvendige døre selv

Under mottoet "Plads til lethed" Herholz lanceret i midten af ​​2006 et design-orienteret, fleksibel skydedør på markedet, der sætter den enkelte design af ingen grænser. Enten som en stilfuld skydedør mellem to rum, las walk-in closet i et rum, hvad enten kører foran væggen, i væggen, mellem vægge eller loft, hvad enten enkelt eller fire blade - "Slide" overbevist Stort udvalg af mønstre og et moderne design mangfoldighed. Udover trendy cross finer og slående, påfyldning delende sprosserne der har succes aluminium Skydedørsystem nu med glasdøre uden ramme i klart glas, matteret, Master Carree, spejlet og hvid mat. En ædel variant, som er et højdepunkt i ethvert rum i en meget speciel lys.

Glasdør: Glidende bygge sig selv

bygge døre som indvendige døre selv

bygge døre som indvendige døre for sig selv er teknisk rimeligt erfaren handyman, der har et veludstyret værksted, ikke så svært. Vi viser i detaljer, hvordan man forsynet med enten matteret, tonet eller klart glas glasdør kan bygges. Omkostningerne er det til omkring 250 euro.

For at få dig en skræddersyet Selbstbau en skydedør til individuelle boliger behov, der afviger lidt fra professionelle løsninger til indvendige døre og plads døre.

Materialer og redskaber

 • hvis det er nødvendigt: dørkarme til dørkarme
 • 4x massiv bøg træ slats, 197 x 5 x 2 cm
 • 4x massiv bøg træ lameller, 100 x 5 x 2 cm (eller tilpasses)
 • 2x træ strimler 197 x 1 x 0,5 cm
 • 2x træliste 100 x 2 x 0,5 cm
 • 1x skydedør fitting, 200 cm, til vægmontering
 • 1x rulle strimmel med gummi ruller, 95 cm
 • 1 træ bar, 200 cm, i tykkelsen af ​​dørkarmen + 1 mm som et afstandsstykke
 • 1 glasplade, matteret eller klar, 193 x 98 x 0,5 cm
 • Trækonstruktion klæbemiddel, f.eks Ponal konstruktion PU-lim
 • Vindue fugemasse (fx tætning Sista&hårdt)
 • Undersænkede skruer 6,0 x 80 mm til vægmontering
 • 6-anker

 Værktøjer:

 • Router med 20 mm og 35 mm fræsehoved
 • geringssav
 • 10 klemmer
 • Akku Skruetrækker

Glidende bygge sig: byggeri og opbevaring

bygge døre som indvendige døre selvJord Ruller til skydedør

Vores skydedør er designet så enkelt som muligt at lade samlingen som muligt alene. Glasset i døren er indlejret i rammen og limet til vinduet fugemasse, suspensionen, og drevet af døren er tilgængelige i butikkerne måleren.

På gulvet glas skydedør kører uden skinne: Gummibelagt plastruller holde døren i banen. Så ingen indgreb skal foretages i jorden. For komplicerede gulvbelægninger, f.eks dyb bunke tæpper, også Hartkunststoff- eller metalvalser kan anvendes - industrien detailhandlere falder rullebaner i forskellige versioner af måleren klar.

Skæring og samlet vindue

bygge døre som indvendige døre selv

Alle 5-cm strimler af konstruktionen skal være forsynet med en smig på 45 °, samt på den ene side af de to lange, 1 cm strimler på begge sider og en de korte 1-cm strimler. 

Først er de to kort og to lange 5 cm strimler så foldet på gulvet på en dørkarm og bundet ved hjørnerne med byggeri klæbemiddel. På disse strimler og dørrammen rigelige trækonstruktion klæbemiddel påføres derefter, så disken er indsat. Venstre, højre, op og ned disken holdes af de bundne 1-cm strimler (se tegning).

Meget vigtigt: Top 2 cm og 3 cm under til installation af fittings skal forblive fri.

Efterfølgende den anden position af de 5-cm strimler af træ konstruktionsklæbemiddel på glaspladen eller den tynde strimmel limes. Nu placere alle omkring jævnt fordelt i Leimzwingen og injicere glasset leddene generøst med vindue fugemasse fra. Dette bør følge trop med en dyppet i sæbevand finger eller en speciel udjævning værktøj med det samme. "utrænede Verfugern" Det anbefales at maskere off disken før.

Monteringsrillerne formalede, vedhæfte fittings, skydedør krog

bygge døre som indvendige døre selvØvre konsol og suspension

Efter hærdning af byggeri natten over, skal rillerne formales til beslagene. Til dette, en 30 mm dyb og 35 mm bred rille 20 x 20 mm i bunden skal formales, i toppen, det skal være (se tegningen). Dette bør forblive sikret til strukturen på siden for at undgå unødvendige spændinger i materialet, hvilket Leimzwingen.

Efterfølgende den nedre rulle strimmel bundet med byggeri klæbemiddel, er toppen skrues med de små undersænkede skruer. Begge stænger bør suge passer ind i leddet. 

Nu vægmontering af den øvre beslag er monteret: Hvis dørrammen rager ud over væggen, skal du fra et træ bar et afstandsstykke i nøjagtig tykkelse + 1 mm spille dørkarmen fremstillet så døren kan åbne og lukke. Endelig bliver døren skubbet monteret stoppesteder og spjæld i den øvre beslag. 

Tip: Hvis der skal monteres ingen dørkarme, mener vi, tips til installation af døren rammer klar.

Ready er din egenproducerede, unikke glas skydedør til flere beboelsesrum.

Foto Credits:
Tielbild og det andet billede:
© Herholz
Montagebilder: © heimwerker.de

købe skydedøre på Amazon