bygge sig selv en træhest

bygge sig selv en træhest

Børn elsker dyr og alt hvad der har at gøre med det. Heste er et problem i leg og fritid, ikke kun med pigerne i mange år. Hvad er de selv-så tættere end at opfylde afkommet en drøm og at bygge sig selv mindst én træhest?

Selvfølgelig, det betyder også, at fifle med børn. Fordi der er nidkært. Senest når det kommer til maling og manke. Udgifterne til materiale og tid er overskueligt og glæden over ens kæphest betydeligt større.

Under alle omstændigheder bør det træhesten have et hjul, så det skal ikke være slidt, og ikke gnide over hele gulvet. Hertil kommer, et håndtag er vigtigt, hvor du kan holde den med begge hænder.

Samlet set spillet fremmer med sådan en hobby selvfølgelig, motorisk udvikling og de gratis spil. For fantasien, dette legetøj er meget stimulerende. Som altid, hvis dine trælegetøj gør selv, anbefaler vi børnevenlige farver og materialer. Du skal være mindst opløsningsmiddel-fri. Designet er baseret på de specifikke præferencer til børn. I eksemplet var meget vigtigt vores vejledning ægte hår. I de fleste andre tilfælde, strenge af uld eller en recirkuleret stykke imiteret pels er lige så tænkelige. 
Og hvis bare Pippi Langstrømpe er på den personlige bestsellerliste i toppen, så må det naturligvis en form werden.Wie Uanset hvad jer alle en masse sjov at bygge din egen træhest.

Indhold: Opbygning af sig selv en træhest

 • Væsentlige krav og værktøj liste
 • Trin 1: hestens hoved og forbindelser på træet Mark
 • Trin 2: hestens hoved og forbindelser savning
 • Trin 3: boring til samling af træhesten
 • Trin 4: Montering af indsatsen hest
 • Trin 5: Lim farve og hår

Væsentlige krav og værktøj liste

Materialekrav:

 • Square bar 40 x 40 mm, 100 cm ca. € 9.95
 • Buchstab 12 mm, 100 cm ca. € 1.25
 • Krydsfiner, 12 mm, 50 x 50 cm ca 6,49 €
 • Træ hjul, 85 mm i diameter omkring 6,84 €
 • Skruer (lager) 4 x 40 mm ca 6,32 €
 • Aluminium ærme, € 1,00
 • Lim, superlim omkring 4,34 €
 • Holzkitt cirka 3,51 €
 • Akryl, hver farve omkring 1 €
 • Sandpapir, der er cirka 2,74 €

Nødvendigt værktøj:

 • puslespil
 • boremaskine
 • hammer
 • slibeklods
 • børste

Trin 1: hestens hoved og forbindelser på træet Mark

Tag nogle billeder fra internettet eller fra bøger, hvor du ser en hest hoved fra siden. Så du skitserede profilen på dit bord. Der kan nemt korrekt, hvis din eneste tyndt værker med en blyant dig. Derudover har du brug for en slags fane 4,4 x 4,4 cm i slutningen af ​​hovedet, der kommer ind på pladsen bar (s. Foto).

Firkanten afkortes til 90 cm og udsparingen for tilslutning til hestens hoved er markeret ovenfor. Nedenfor kan du skitserer fordybningen, hvor hjulet er indført.

Hest hoved på krydsfiner arkHest hoved på krydsfiner arkkarakteriseret fane på hestens hoved og fordybning af den øverste bjælkekarakteriseret fane på hestens hoved og fordybning af den øverste bjælkeMarkere udsparingen for hjulet på pladsen nederstMarkere udsparingen for hjulet på pladsen nederst

Trin 2: hestens hoved og forbindelser savning

Ved hjælp af puslespil, du savede fra konturen langs hestens hoved. Derefter er de to slidser savet i firkanten og bærestangen afsaves i 24 cm.

Efter alle kanter er godt finpudsede, så ingen steder en skarp spids tilbage.

savning fordybninger i barensavning fordybninger i barenForsigtigt så ud hestens hovedForsigtigt så ud hestens hovedPå Sägter HestehovedPå Sägter Hestehoved

Trin 3: boring til samling af træhesten

Den forbindelsestap over hestens hoved indsættes præcist og derefter (dvs. i firkanten pr 2,2 cm fra toppen og fra siden) er centralt fuldt bores gennem hullet en diameter 12 mm. I boringen i runde stang er indsat i midten.

Derefter bores gennem den afskårne kant af forbindelsespladen i stangen (se billeder). Fra siden, er to huller boret gennem den firkantede bar og forbindelsespladen.

bygge sig selv en træhestbygge sig selv en træhest

Ved foden af ​​den firkantede stang bores lateralt (3,5 mm bor ved 4 mm skruen). Behovene er ikke helt gennemboret når det sker, så vil det blive senere lukket med træ kit. Højden af ​​boringen er bestemt af aksen i Holzrads. Der skal være plads nok op, at hjulet ikke gnider på træ.

Alle de huller, der er blevet gjort hidtil, vil blive udstyret med den Senkkopfbohrer med en vask. Hjulet selv er også hidtil boret i, at muffen passer præcist. (I dette tilfælde 7 mm). For manken små (2 mm) huller bores langs halsen fra toppen. Selv før øret gennemboret dine 4 - 5 stykker.

bygge sig selv en træhestbygge sig selv en træhest

Trin 4: Montering af indsatsen hest

Hovedet med den integrerede håndtag og pladsen bar er skruet. To gange fra siden og fra oven.

Hjulet vil modtage den lille bøsning indpakket og er forsynet med bolten som en akse.

Horsehead og stang skrueHorsehead og stang skruesætte ærmet i hjuletsætte ærmet i hjuletvedhæfte med en lang skruevedhæfte med en lang skrue

Alle huller er lukket med træ kit. Efter kit tørres (s. Producentens anvisninger på pakken), er disse punkter slebet glat.

påfyldning uregelmæssigheder og forbindelser med træ kit.påfyldning uregelmæssigheder og forbindelser med træ kit.påfyldningsskrue på hjulet samt.påfyldningsskrue på hjulet samt.

Trin 5: Lim farve og hår

Den firkantede bar af hjemmelavet hobby hest er bedst malet i en karakteristisk farve, så ingen falder over, når det er tid i græsset. Hovedet bliver et maleri til at smage. er vigtige øjne, næsebor og mund.

Den firkantede bar får en stærk farve.Den firkantede bar får en stærk farve.Alt andet er malet til at smage.Alt andet er malet til at smage.

Fra håret gør dine små totter, hvor din binde dem med snor og så er limet ind i de små, forborede huller med lim. Hvis din uld tage, du kan også pre-sy på et smalt bånd (i midten) og derefter holde sig til det uden at bore på halsen og foran øret.

Lad alt tørre godt og så er en første tur med din egen træhest ikke flere forhindringer.

fremstillet af hår små totterfremstillet af hår små totter.lim totter i hullernelim totter ind i hullerne.Den træhest er klarDen træhest er klar.

Køb ready-kæphest lav