bygge sig selv trædæk

bygge sig selv trædæk

Blueprints for træterrasser

En træterrasse er for længst vist sig at være stilfuld, selv i private haver, fordi skoven falde ind i dekorative natur. I modsætning til grus, komposit eller belægningssten, de understreger en varm atmosfære, dog er forbundet med købet dyrere. at bygge en træterrasse dig selv med vores detaljerede, illustrerede instruktioner og nogle råd ikke længere et problem. Herunder hjem forbedring kan bygge en holdbar træterrasse og fastgør brædderne med skjulte skruer eller klassiske fast boring ovenfra.

Så at de vil vare mange år, er afgørende at vælge den rigtige type træ. Det er derfor, vi fortælle hvilken tømmer fortrinsvis er velegnet til terrasser og hvordan yourselfer beskytte det mod vejrliget og svamp.

bygge sig selv træterrasse: Indhold

 • vedligeholde møbler og gulvbrædder fra Bangkirai
 • Den rigtige pyntede
 • Beskyttelse og vandtætning til træet i haven
 • Tips til underkonstruktionen
 • usynlig skruning
 • Justering af gulvbrædderne
 • Instruktioner: bygge sig selv trædæk
 • købe bøger på Amazon

vedligeholde møbler og gulvbrædder fra Bangkirai

vedligeholde møbler og gulvbrædder fra Bangkirai

Hvis du kan lide den sølvgrå, forvitret udseende variant behøver kun lejlighedsvis fejning og skrubning gang om året. Hvem ønsker at have et træ tone, unde den Bangkirai terrasse pleje med olie. vedligeholde møbler og gulvbrædder fra Bangkirai

Den rigtige pyntede

Før du kan bygge din egen træterrasse, skal de træffe beslutning om en træsort. Der er ingen rigtige og forkerte træ, fordi forskellen mellem den indenlandske nål og dyre løvtræer er temmelig lav. Bjælker og brædder fra Spruce eller fyr er relativt billige og har den fordel, at de er nemme at arbejde med. Desuden kan beskadigede dele kan hurtigt udskiftes.
Til konstruktion af terrassen i dette land, især den Douglas populær, også kaldet douglasgran. Det er mere resistent og kommer fra europæiske skove, så du ikke behøver bekymringer om tropisk skovrydning. Ud over træ dæk bestyrelser er tilgængelige i andre materialer, som kombinerer udseendet af træ med den nemme pleje af plast, beton eller keramik.
Ud over dekorative aspekter, er det vigtigt, at den valgte træ til at modstå effekterne af vejret, skadedyr og svampe. Hvilke typer af træ har en naturlig træ beskyttelse mod svampe, der styrer Holdbarhed klasser i henhold til DIN EN 350-2:

holdbarhedsklasse
Beskyttelse mod svampeinfektion
Arter
1 meget holdbare Bilinga, asiatisk Teak, Robinia (1-2)
2 holdbar Bangkirai, sød kastanje, europæisk eg, mahogni
3 moderat holdbart Pitch fyr, douglasgran og lærk (3-4)
4 lidt holdbar Gran, fyr, rød eg, fyr, rød eg
5 ikke permanent Birk, bøg, ask, lime

Hvis træ anvendes med en middel til lav holdbarhed til terrassen, skal du behandle det med specielle træbeskyttelsesmidler.

Beskyttelse og vandtætning til træet i haven

bygge sig selv trædækEn maling beskytter træet mod vejret dæk

Det træ til terrassen bør imprægneres, efter alt det udsættes hele året til vejret. Det har således til at modstå regn og temperaturudsving sollys.
Bjælkerne anvendt til konstruktion af terrassen skal trykbehandles før bearbejdning. I dette tilfælde er træet gennemvædet med imprægneringsmiddel, som presses i adskillige timer under højt tryk. Nogle typer af træ også en beskyttelse mod svampeinfektion, sådanne behov. B. Blå plet beskyttelse, kan anvendes som primer. Efter færdiggørelse af byggeri bør du olie på brædder, lak eller maling med træ farve. Med den rette beskyttende maling, kan det valgte materiale også forfine senere og ændre dens udseende.
Vigtigere end formål at optiske resultater beskytter trægulve er det konstruktiv træbeskyttelse for hele konstruktionen af ​​terrassen gulvet. Dette indikerer, hvilke beskyttelsesforanstaltninger til træ er påkrævet. Terrasse Træ falder i 3. eller 4. fareklasse:

fareklasse
Anvendelse af træ
træbeskyttelse
3 Træ er udsat for elementerne, men ikke har direkte kontakt med jord Beskyttelse mod svampe og insekter, må træbeskyttelsesmidler ikke vaskes ud
4 Træ har permanent kontakt med jorden og vejret er eksponeret Beskyttelse mod bløde rot, svampe og insekter, må træbeskyttelsesmidler ikke vaskes ud

Men en beskyttelse kemisk træ er kun nødvendig, hvis tømmeret har nogen tilsvarende bebyggede holdbarhed. Derfor anbefales det at gøre brug af træarter fra den i det øvre afsnit klasse 1 og 2 for at ikke at bruge kemiske midler.
En anden vigtig faktor for konstruktiv træbeskyttelse er differentialkvotienten af ​​nedbør. Til dette bør underkonstruktionen af ​​trædæk udformes således, at regnvand flyder sådan. For eksempel med et lag grus. På den måde undgår du vandmætning hvorigennem træet er permanent udsat for fugt og begynder at rådne.

Tips til underkonstruktionen

Den indbyggede træ bør ikke være muligt at komme til jorden i kontakt og skal være godt ventileret fra alle sider, så det tørrer hurtigt. Fordi fugt er den eneste, der virkelig skade materialet. Derfor er en velplanlagt og omhyggeligt udført underkonstruktionen med tilstrækkelig ventilation, A- og O. Dette bør bestå af flere lag:

 • Leje af sand med grus til forøget vandabsorption
 • Root fleece forhindrer planterne vokser igennem mellem de træbjælker
 • betonplader
 • strukturel træ

de sidste boards er endelig knyttet til de bærende tømmer. For at undgå vandmætning og for tidlig forrådnelse af den installerede trægulve hjælper en terrasse underkonstruktion med puder lavet af plastikbygge sig selv trædæk. placeret mellem fundamentet og underkonstruktion konstruktiv træbeskyttelse kan også indstilles til at skabe og forlænge levetiden af ​​den enorme terrasse.

usynlig skruning

bygge sig selv trædækBatteriet bore skruerne er sunket i træet

For at samle træ gulvbrædderne bare periodisk og skrue dækker samtidig, mange forhandlere tilbyder en enkel tilslutningssystem på. Denne selv begyndere få professionelle resultater. Omdrejningspunktet for dette system er lavet af plastik stikbygge sig selv trædæk, med hvilken pladerne kan skrues på underkonstruktionen. Således hævelse og svind bevægelser af træ kompenseres, disse stik har en bristepunktet i midten. Dette forhindrer iturevne skruer eller revner i træet ved konstant stabilitet. Desuden giver de den nødvendige afstand mellem bærestrukturens og deck boards og således tilvejebringe tilstrækkelig ventilation nedenunder.
Ved hjælp af boring støttebygge sig selv trædæk og Schraublehrebygge sig selv trædæk kan fikseres i den samme position kontinuerligt og indsætte kortet ind i tidligere samlet stik. For første og sidste række er der specielt stikbygge sig selv trædæk, som yourselfers på forsiden af ​​underkonstruktionen en ren overflade terrassen lykkes.

Justering af gulvbrædderne

Under opførelsen af ​​de træterrasse montering clamp letterbygge sig selv trædæk den hurtig og præcis justering af gulvbrædder. Sammen med de afstandsstykker, der opnår seks eller otte millimeter brede ekspansionsfuger, kan realiseres en ren og endda lagt. Generelt gulvbrædder med en bredde på op til 20 centimeter nøjagtigt flugtende. Dens maksimale rækkevidde er 45 centimeter, og den maksimale fastspændingskraft er 120 kg.

Instruktioner: bygge sig selv trædæk

bygge sig selv trædækFigur 1: Mål lamellerne for underkonstruktionenbygge sig selv trædækFigur 2: Kontroller afstanden mellem de bærende tømmer til underkonstruktionenbygge sig selv trædækFigur 3: arrangere betonplader på grus

For underkonstruktionen er et første sand seng oprettet, skal du trække ud med en hældning, således at regnvand afløb. I vandtætte overflader du behøver, herunder en Groft grus lag. Derefter en root mat fortolkes. Selv om dette gør det muligt at flygte ned i vandet, men forhindrer planterne vokser opad. Derefter Trælameller til underkonstruktionen målt og skåret i passende længde (billede nr. 1 og 2).

Det næste skridt er opførelsen af ​​de resterende underbygning følger: Placer betonplader også i en ensartet, smal afstand og rute plast puder og support tømmer (billede nr. 3). den strukturel træ bør hænge i betonpladerne og boltet eller fastgjort til det ovenfor beskrevne forbindelsessystem.

den Pre-bore de fastgørelsespunkter i deck boards anbefales til alle typer træ. - Det er især vigtigt i Bangkirai, ellers bolte brække af og de kan løsnes.

bygge sig selv trædækfix slidbane på support tømmer: Billede 4bygge sig selv trædækFigur 5: Små kiler sikre den korrekte afstand, når der skrues pladerne til de bærende tømmerbygge sig selv trædækFigur 6: Den ene efter dæk Brædderne ligger

Nu den efterfølgende slidbane opstår: gøre dette, bevæger decking med regelmæssige mellemrum (ca. 4 til 6 mm) på tværs af tidligere knyttet bjælker underkonstruktion (Billede nr 4 til 6.). Vær opmærksom på en regelmæssig, retlinede tilpasning af de borede huller og en ren Schraubbild, fordi hovederne af skruerne forbliver synlige. brug rustfrit stål skruer for trædæk at forebygge fremtidige rustpletter.

Nu du lægge et trægulv efter den anden, og løse dem med en trådløs skruetrækker. Langsomt ensartet decking (Figur nr. 5 og 6) er dannet. At opbygge en stor træterrasse, bør du planlægge for omkring en dag.

Når dækket er bygget, en grundig beskyttelse af træ er vigtig. Efter dette, mangler kun den rigtige havemøbler, fordi den træterrasse er tilgængelig umiddelbart efter opførelsen.

købe bøger på Amazon