bygge sportsudstyr

Den foretrukne sport kan du få hurtigt og nemt hjem. Mange mennesker kan lide at bruge deres tid til at øve en sport. Men ofte lysten eller tiden, men kun for kilometer til at ride i en idrætshal mangler. Hvordan kan man så bygge sit eget sports kompleks til hjemmet? Vi giver tips, tricks og byggevejledning til hånden, som kan oprettes nemt, sportsfaciliteter til hjemmet haven hurtigt og billigt.

bygge sportsudstyr

pull-up bar mount

Samlingen af ​​en pull-up bar kræver omhyggelige arbejde med skruer og dyvler. Der er også kopier af døren, men pålideligheden af ​​disse enheder er meget afhængig af beskaffenheden af ​​dørkarmen.

Chin Up: montering på vægge og lofter


bygge sportsudstyr

opbygge boomerang

Blandt australierne, han er en gennemprøvet værktøj i århundreder jagt, da han betragtes med os i stedet for fancy legetøj. Hvem ønsker at ikke kun se, men det samme ville endda lære at kaste en boomerang, der kan hente med vores egne byggevejledning en boomerang.

Et stykke af Australien i Tyskland


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 '17.861, '');

bygge sportsudstyr

bygge sportsudstyr

bygge flød - flød fra flasker

Raft bygge med PET-flasker: Vi viser dig hvordan man opbygger en meget enkel, men meget stabil tømmerflåde lavet af PET-flasker. For mindre end 100 euro, kan drømmen om et seks kvadratmeter store tømmerflåde til søen være opfyldt. Mere om det i vores byggevejledningen.

Den perfekte havestue til søen


bygge sportsudstyr

Kicker bygge sig selv

En kicker til hjemmet ville være en drøm, der går barndom drøm for mange. Fra store til små, det elsker alle, for at demonstrere sine evner i tankerne, og konkurrere med venner. Vores illustreret trin-for-trin vejledning viser hvordan man gør bedst til at bygge sin egen bordfodbold bord.

Bordfodbold til hjemmet


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 '16464 '');

bygge sportsudstyr

bygge sportsudstyr

opbygge target mål og fodbold

opbygge et fodboldmål er enkel og billig. Den store fordel ved vores bygning forslag: kan bruges fodbold ikke kun til fodbold, men for eksempel, til hockey. Og med en ekstra plade er en temmelig lille mål Målet med fodboldmål.

Mål skydning i hjemmet haven


bygge sportsudstyr

opbygge fodbold tribunen selv

At grille på en stor fodbold aften gange en eller to gæster blive for hurtigt. Og pludselig siddepladser er ikke længere nok. Takket være vores fodbold tribunen tilhører dette problem fra fortiden. Som det kan fejres kraftigt.

En Syd Stand til hjemmet blok

købe bøger på Amazon