bygge træ hus selv - Vejledning

bygge træ hus selv - Vejledning

For børn, et træ hus er drømmen, og mange kender det selv endnu fra sin egen barndom. Et legehus, hvor børn har et tilbagetog og kan opleve vilde eventyr. Uanset om du har en lille eller stor have til rådighed til at bygge et træ hus selv er næsten en del af pligten til forældre og bedsteforældre. Selv om der ikke træet skal stå i sin have, der findes løsninger på, hvordan man opbygger et træ hus, selv uden et træ. En stilt hus er den samme i princip som en normal træhus, kun at den yderligere er understøttet af bjælker.

I denne guide til at bygge et træ hus er vist, som er bygget op omkring et Kirschloorbeer med tre stammer. Men da stammerne er ikke stabile nok til at støtte opførelsen af ​​sin egen er platformen understøttet af fire yderligere logs. Disse er skruet i H-anker, som igen er placeret i et betonfundament. Såsom indstilling og justering af punkt fundament er færdig, tjek vores detaljerede instruktioner: Punkt fundamenter til Garden House

Indhold: build træ hus selv

 • nødvendigt værktøj
 • Hvad skal du bygge et træ hus?
 • Trin 1: montering af træ i stillingen ankre
 • Trin 2: Bor og skrue stillinger
 • Trin 2: Marker fastgørelsen af ​​traversen
 • Trin 3: Send forberede modtagelse traversen
 • Trin 4: mount tværvange
 • Trin 5: Placer den nederste støtte og skrue
 • Trin 6: Læg bølgepap og tilpasse træet
 • Trin 7: Build The selv gelænder
 • Trin 8: Byg Ranger hegn selv
 • Trin 9: Sæt sliske eller andre spil enhed
 • Trin 10: Installation af trapper og olie tømmer

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278908 '17.861, '');

bygge træ hus selv - Vejledning

bygge træ hus selv - VejledningDyre, men treehouses er også tilgængelig som et kit

nødvendigt værktøj

 • Hånd rundsav med en styreskinne eller bordrundsav
 • hugge sav
 • Håndsav (japansk sav)
 • ledningsfri boremaskine
 • 10 x 160 mm snegl eller lang Holzbohrer
 • puslespil
 • Høvl eller hånd plan
 • hvis det er nødvendigt Undercover Jig
 • Excentrisk kværn og / eller båndsandslibemaskine (60-220 grit)
 • Malere
 • Hammer (store og små)
 • forskellige mejsler

Alternativt kan mange savning kun udføres med en stiksav.

Hvad skal du bygge et træ hus?

Under opførelsen af ​​treehouse bevidst undværes et trætag. Det vil blive bygget med en platform gelænder fordi baldakinen af ​​træet har fremragende tilbudt som et tag for træhuset. Således i legehus er skabt en meget speciel, natur-kærlig atmosfære.

Hvis du planlægger en Treehouse selv at bygge, med eller uden træ, så vil du lære i denne forsamling vejledning mange nyttige tips om, hvordan deres børn, børnebørn eller sponsorer (og måske dig selv) opfylde denne drøm om at spille hus i træerne kan! Målingerne vises for reference som en vejledning og kan / skal tilpasses.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 '16464 '');

bygge træ hus selv - Vejledning
bygge træ hus selv - VejledningMatchende Rustfrit stål skruer på Amazon.de

skruer:

 • Forsænkede rustfrit stål skruer 5x60 (200Stk.)
 • Forsænkede rustfrit stål skruer 5x50 (200Stk.)
 • skruer forsænket rustfrit stål 6x120 (100 stk.)
 • skruer forsænket rustfrit stål 6x100 (20 stk.)
 • 12x160 skruer (12 stk.)

Ekstra tilbehør:

 • swing
 • passende slide
 • realisere deres egne ideer!

træ:

 • 4x johannesbrød stamme natur d = 12-16 cm l = 250 cm som stillinger
 • 2x travers: douglasgran tømmer 6 x 16 cm
 • 5x bundstøtten: douglasgran tømmer 6 x 8 cm
 • 4 m² Gulv: Riffel Bohle Douglas 2,6 x 14 cm
 • 8 m gelænder: douglasgran tømmer 6 x 8 cm
 • 8 m² Visuel beskyttelse: Rancherzaun boards Douglas gran - Tykkelse: 2,4 cm Bredde: 15-25 cm

Trin 1: montering af træ i stillingen ankre

op post og alignop post og align

Som det punkt fundamenter blev cementeret, henvise til denne manual. Nu er det vigtigt at tilpasse stillingerne i H-ankre og skrue.

Hver af de sorte johannesbrød logs er 2,50 m lang og ca. 14cm i diameter. Denne tykkelse bør vælges således, at man kan bygge huset på pæle i en stabil struktur.

Juster stilken med et vaterpas. Fix stammen i den ønskede position med to lægter (2m), hvori at løse dem med en skrue på stammen. Nu stammen er låst og kan ikke længere glide.

Tip: Når baren / stammer tilpasse det er at være nyttig for to. Gå til tider et par skridt tilbage og tjekke alt efter "øje".

Hvis stangen eller stammen justeret, ordne det med yderligere klemmer på H-anker.

Trin 2: Bor og skrue stillinger

Det skal nu bores gennem to stammen præcis lige 10 mm huller. Fra et hul i H-anker til en anden. Dette kan være meget svært eller meget let. Med denne konstruktion manuel vælger nemt!

Tilpas dig selv et træ vinkel på de mængder af to trærester præcis 90 °.

Tilpasse deres elektriske skruetrækker på en anden off-cut (så glat som muligt overflade, fx serigrafi plade), så det kører parallelt med jorden og forbinde både med kabelbindere. Juster træ vinkel på H-anker vinkelret på H-anker og sikre positionen af ​​træ vinkel, med en klemme. Med denne self-made og enkelt design, er du i stand, meget lige til at bore huller gennem bjælker / stamme.

Tip: Tegn på Holzwinkel et par linjer af som løber vinkelret (her vist i rødt). Dette lader dig orientere sig for ikke at glide, så når der bores til venstre eller højre.

fastgøre træstykker vinkelret med en ferrulefastgøre træstykker vinkelret med en ferrulebevæger elektriske skruetrækker ved hjælp af bevæger elektriske skruetrækker ved hjælp af "slide" på træet

Trin 2: Marker fastgørelsen af ​​traversen

Er alle stammerne skruet (let, i det næste trin igen demonteres), den store cross-medlem, der senere skal bære hele byrden af ​​legehus igen rettes ind og samles. For nøjagtigt at bestemme de positioner, hvor de tværgående bjælker sidde senere, først arbejder med lysere lameller. Så du behøver ikke at lege med de tunge træbjælker.

Vælg den ønskede højde, hvor du ønsker at bygge den platform for stylte hus. Juster trælameller med et vaterpas og overføre beløbet på den anden side. I denne konstruktion manual, højden er 1,40 m.

Har du arbejde her meget nøje, og du styrer alt kære 2-3 gange. En skrå platform vil påvirke statikken af ​​træhuset!

Savning traversen (douglasgran tømmer 6 x 16 cm) i overensstemmelse med størrelsen af ​​platformen. Et overskud af min. 10-15 cm på begge sider skal respekteres. I dette tilfælde platformen af ​​træhus er 2 m lang, dvs. tværbjælkerne skæres til en længde på ca. 2,30 m.

Så fix baren på det tidligere angivne niveau med klemmer. Trække over og under positionerne af bæreren med blyant på.

Marker positionerne ved hjælp af lette lægterMarker positionerne ved hjælp af lette lægterfastsættelse tværelement og markere de øverste og nederste kantfastsættelse tværelement og markere de øverste og nederste kant

Trin 3: Send forberede modtagelse traversen

For at sikre optimal stabilitet og vægtfordeling af hele strukturen bør indarbejdes i de fire stillinger recesser, hvori ligger tværstykket. Arbejder du for denne ene omkring 3cm dyb depression i stammerne. Dette gøres bedst med en håndsav og en mejsel.

Installer fra den tidligere fastsatte stammer / bar for dette trin igen for at lette deres arbejde.

Tip: Jo flere nedskæringer, du foretager med saven, jo lettere er det at arbejde ud træ med en mejsel.

Dokumenter begrænser skæredybden, når der skæresDokumenter begrænser skæredybden, når der skæresGap med en mejsel forberedeGap med en mejsel forberede

Trin 4: mount tværvange

Hvis alle kufferter behandles og boltet tilbage i stillingen ankre, kan du vedhæfte det store kors luftfartsselskab. Sigt bjælken ud og ordne det med klemmer. Nu bore med sneglen et hul gennem bar og stamceller og skrue alt med de 10 x 160 mm skruer. De bruger også store skiver!

Forberedt stilling til optagelse traversenSkriv til modtagelse af traversenIndsæt, klemme og bore traversIndsæt bjælke og borSure fast bjælkeSure fast bjælke

Tip: For at undgå risiko for personskade i dette træ hus for børn, du synker alle fremspringende skruer eller brug hættemøtrikker.

Hyldebæreren med 50 cm afstand skrueHyldebæreren med 50 cm afstand skrue

Trin 5: Placer den nederste støtte og skrue

Nu er gulvet bjælker monteret.

Skrue hver 50 cm en tømmer douglasgran 6 x 8 cm med rustfri stålskruer 60 x 120 mm.

Omkring badebukser af træet bør du fastgøre yderligere træbjælker. Disse bør give bølgepap senere nok kontaktflade og stabilitet.

Tip: Sådanne yderligere tømmer bjælker kan være meget godt med Pocket huller (pocket huller) at indsætte. For information om denne type forbindelse her: bygge hylde med Pocket huller (lomme hul)

Trin 6: Læg bølgepap og tilpasse træet

Nu Saw håndtere bølgeelementerne planker til gulvet i treehouse til den ønskede længde. I dette tilfælde, omkring 2,00 m. Men, der arbejder med omkring 1-2 cm godtgørelse på begge sider, fordi senere alle kanter er skåret flugter selv med rundsaven. Bruge to tykkere skiver som afstandsstykker mellem pladerne og fastgøres med to rustfrie stålskruer 5 x 60 mm på hver hylde support.

Pre-bore hjælper med at undgå opsplitning træet. Dette er værd en boremaskine til at købe med integreret forsænkning.

Skiver fungerer som afstandsstykkerSkiver fungerer som afstandsstykkerBor med integreret forsænkning lette arbejdetBor med integreret forsænkning lette arbejdet

Hvis du bygger et træ hus uden træ, kan du springe dette trin over. Men hvis forventes at vokse gennem platformen af ​​stylte hus logs, så har du brug dette mindst 3 - 4 cm tillader luft at bevæge sig. Placer planke på og tara til "øje" den omtrentlige størrelse og form af fordybningen fra. Brug af puslespil, vil formen blive skåret ud og forsynet med et træ rasp. Er du tilfreds med det resultat, skru planken og så arbejde stykke for stykke på.

Mark udskæringer til gratis greneMark udskæringer til gratis greneOvervej indtaste vækst og omfangetOvervej indtaste vækst og omfanget

Trin 7: Build The selv gelænder

Først skal du installere gelænderet. Højden skal være børnevenlig og sikker, i denne konstruktion manual er 70 cm. Håndlisten består af 6 x 8 cm kvadrat tømmer douglasgran. Fortsæt i tilpasningen af ​​gelænderet som tilpasningen af ​​de tværgående medlemmer.

Mål delene justeres længden af ​​gelænder og så dig (igen på begge sider med et tillæg på 10 - arbejder 20 cm). Skru de første to modsatrettede gelændere med træstammer. Bruge disse 6 x 120 mm rustfri skruer. Nu sættes på den anden side skinner, så de krydser hinanden.

Vedhæfte to modstående rækværkVedhæfte to modstående rækværkMarkér udskæringer i de to andre stykkerMarkér udskæringer i de to andre stykker

Tip: Hvis du derfor arbejde for håndliste huller i træstamme som med tværelementerne, stige igen stabiliteten af ​​hele strukturen. men dette trin er ikke absolut nødvendigt.

Marker de områder, der skal skæres ud med en blyant. Dybden af ​​tørklæde fælles er halvdelen af ​​materialetykkelsen af ​​bjælken.

Arbejder ud denne fordybning foregår som i stillingen, ved japansk sav og mejsel. Først skal du så flere gange gange i materialet og derefter slå det ud med en mejsel.

Mark udarbejdelse af halveringMark udarbejdelse af halveringJo mere præcist du arbejder, jo mere sikker rækværketJo mere præcist du arbejder, jo mere sikker rækværket.

Du kan krydse over de to rækværk på den indvendige kant af post eller forlade to rækværk danner stillingen stump. Bemærk længden af ​​snittet.

Udarbejdelse af en stump forbindelseUdarbejdelse af en stump forbindelseMed 5 x 60 mm rustfri skruer fastgøreMed 5 x 60 mm rustfri skruer fastgøre

Trin 8: Byg Ranger hegn selv

bygge et træ hus selv betyder også at tilpasse den til dens naturlige omgivelser. For at opnå dette, Douglas træplanker (såkaldte. Ranger hegn boards), der anvendes. Men da du normalt få disse kun ru-cut, alle bestyrelser skal være godt poleret før montering. Sandsynligheden for, at børn kommer til skade, når man spiller på splinter, ville være for høj.

Tip: Med en uafgjort kniv, bark af træplanker kan tages af meget godt.

Når der saves træ planker, behøver du ikke arbejde så godt. Ujævnt lange brædder understrege karakter af et træ hus! Vælg afstanden mellem brædderne, så børnene kan se godt ud gennem det endnu, men ikke deres sikkerhed er i fare. Give plads til posten og (om ønsket) en glider. Skrue alle brædder med 5 x 50 mm rustfri skruer.

Fjern skorpen med en skraberFjern skorpen med en skraberVedhæft Ranger hegn Vedhæft Ranger hegn "løs"

Trin 9: Sæt sliske eller andre spil enhed

Du kan vedhæfte det til din selvbyggede træhus alle former for legetøj. selvfølgelig er særlig populær ét dias, bør dette være uden legehus for børn. På internettet kan du finde mange (og brugte) glider til gode priser, udvælgelse er enorm. I denne vejledning er en egnet brugte slide simpelthen boltet mellem to Douglas gran bjælker. Udført!

En sliske øger gaming fornøjelseEn sliske øger gaming fornøjelseGerne have flere spil kan fastgøresGerne have flere spil kan fastgøres

Trin 10: Installation af trapper og olie tømmer

Enhver, der ønsker at bygge et træ hus eller stylte hus for børnene selv, selvfølgelig, skal også planlægge en trætrappe. Konstruktionen af ​​denne enkle og meget stabil trappe douglasgran er beskrevet i denne vejledning (i gang)!

I farve design af treehouse kan du lade deres kreativitet løs. Hent fremtiden "herrer" en og dermed bidrage. Det er blot vigtigt, at passende overfladebehandlinger anvendes til udendørs brug.

Trappen til træhuset kan være fritTrappen til træhuset kan være fritFarvet eller olie, er træet beskyttetFarvet eller olie, er træet beskyttetfrank's Shed Woodwork

Have det sjovt at spille!

Denne byggevejledning er udviklet i venligt samarbejde med Franks Shed træværk.

På sin blog, præsenterer han mange flere projekter og dokumenteret dem i vidt omfang i videoer.

Køb Treehouse som et kit