Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

tehdä pukuja itse

Helau! Shape viides kausi kotitekoisia karnevaali puvut ja tulet yksilöllisesti paneelin keskelle missään Mardi Gras juhla. Täällä Jecke löytää monenlaisia ​​linkkejä vapaan kaavoja puvut ja meikit sivuja malleja ja meikit vihjeitä ympäri karnevaali.

teen sisällön pukuja itse

  • Tinker Carnival koristeet itse
  • tehdä pukuja itse - yksinkertaisia ​​ideoita pukuja
  • Hienostunut puvut ompelu ja askartelu Carnival
  • tekevät Star Wars pukuja itse
  • tee supersankari puvut itsensä
  • Ideoita ja ohjeita ryhmän pukuja
  • tehdä koiran pukuja itse
  • tehdä Carnival naamarit itsensä
  • Carnival hatut korjailla: From puupää korkki sylinteri

Valmisteilla viides kausi olemme koonneet kokoelman karnevaali väritys

Kammottava paneelit Katso myös: Halloween puvut tee se itse

Tällä Halloween puku sivulta monet linkit ovat käyttöohjeita aavemainen ja pelottava puvut Halloween ovat käytettävissä. Muista myös neuvomme sivuja Carnival ja Carnival. On enemmän vinkkejä karnevaali puvut, asusteet, perinteiset paneelit ja reseptejä Carnival osapuolille.

(Toiminto (s, f, t) {
t = || 'outStream'; var s, g, d, x, n = 'kirjoitus', a = "data-näyttö, m = 'PLISTA_OUTSTREAM', w = ikkuna; yrittää {x = w.frameElement; ? w = x w.top: w, jos (x) {d = w.document.createElement ( 'div'); d.setAttribute (a 'plista_widget _' + t); x.parentNode.insertBefore (d, x !);}} saalis (e) {}, jos (w [m]) {w [m] = {PublicKey: p, widgetit: [t], tiedot tila: a, noCache: totta onComplete: f, onwidgetinit: toiminto (d) {this.passback = d.items.length!}} s = w.document.createElement (n), g = w.document.getElementsByTagName (n) [0]; s.async = true; s. type = 'text / javascript' s.src = (w.location.protocol ===? https: "https:": 'http:') + '// static.plista.com/async/'+ m +'. js'; g.parentNode.insertBefore (s, g)}
} (C338fd1dc2c53582364c0ee8 ", toiminto () {
jos (this.passback) {
/ * Varamainos koodi tähän * /
}
}));
var i = "% i";

Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

Tinker Carnival koristeet itse

Karnevaalit, paraati kelluu asianmukaisesti koristeltu teema pukuja. Myös seuraavat osapuolelle hauska koristelu on. Tämän kokoelman olemme jättäneet yhdessä veneen ohjeet Carnival koristeet.

Tinker Carnival koristeet itse


Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

tehdä pukuja itse - yksinkertaisia ​​ideoita pukuja

Olipa cowboyt, intiaanit, merirosvot, villieläimiä tai muita hauskoja muotoja: Näillä yksinkertaisia ​​kuvioita ja veneet ohjeet typerys voi tehdä yksittäisiä pukuja itse alla: Yksinkertainen ideoita pukuja


Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

Hienostunut puvut ompelu ja askartelu Carnival

Ne etsivät kehittää karnevaali puvut, on aivan tällä sivulla. Tässä linkki kokoelman löydät ohjeet ja kaavoja kehittyneitä puvut lisävarusteilla kuten keskiajan puku, chainmail, fantasia tai Star Wars puvut: Vaativat ommella pukuja ja korjailla Carnival


Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

tekevät Star Wars pukuja itse

Mekko Fast Times vanhan ruskean viitta Obi-Wan Kenobi? rakentaa tai täysin liikkuva Exoskellet varten AT-ST Walker? Olemme koonneet linkkejä oppaita ja opetusohjelmia paras Star Wars puvut.


Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

tee supersankari puvut itsensä

Kerran olla Superman tai Batman! Tai - riippuen kallistuksen malmia-konna kuten Joker tai tri Octopus? Meidän kertynyt ohjeet supersankari puvut mitään ongelmaa. Ompelemalla supersankari puvut


Ryhmä puvut selbermachen (Teaser)

Ideoita ja ohjeita ryhmän pukuja

Puvut koko seuran, koululuokan tai suurempi ryhmä on oltava nopeaa ja helppoa. Olemme myös kerännyt pukuja pienemmille ryhmille kuten perhe- ja puvut pari puvut. Niistä ohjeet ryhmän pukuja.


Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

tehdä koiran pukuja itse

Samalla meidän lemmikkiä hauska naamiot voivat osallistua Carnival ja Halloween. Keräsimme paras ohjeet lemmikkieläinten puvut.
Kissat ja koirat pukeutua.


Carnival puvut - valepukuja, naamarit ja hatut

tehdä Carnival naamarit itsensä

Ei vain venetsialainen Carnival, mutta myös Etelä-Saksassa ovat Carnival naamarit. Ne, jotka haluavat korjailla, löytää monia ohjeita Carnival naamarit ja Halloween tästä kokoelmasta.

tehdä Carnival naamarit itsensä


Hatut ja kypärät Carnival - tinkered itse

Carnival hatut korjailla: From puupää korkki sylinteri

Riittävän usein hauska hattu olla pukeutunut asianmukaisesti karnevaali. Meillä on paras veneet ohjeet kerättävät typerää päähineitä: hatut, kypärät, korkit ja korvat. Funny myssyt Carnival korjailla.

Osta Carnival tarvikkeet Amazon