Ceramin - Vedenpitävä lattia kylpyhuoneeseen

Ceramin - Vedenpitävä lattia kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone ei ole enää puhtaasti käytännöllinen huone enemmän. Se on nyt yksi ns "omaa tilaa". Täällä saa mennä, haluavat nauttia ottaa rauhassa kylvyssä rauhaa ja yksinkertaisesti vain tuntuu hyvältä. 

Yhteensopivuustiedolla Kylpyhuoneen suunnittelu olisi mukautettava lämmin ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Laatat ovat käytännöllisiä, vedenpitävä, säteilyä, mutta usein varsin viileä kuin vakuutta. Lämmin ilmapiiri Puu on erinomainen raaka-aine, joka voidaan yhdistää tietyissä olosuhteissa märkätilojen, kuitenkin, on kallis ja säännöllinen suojelun tarvetta.

Vaihtoehtoisessa muodossa, lattianpäällysteet, jotka jäljittelevät puun väri pinta, mutta etuina muovi ja vedenpitävä luonnollisia tuotteita. Me selittää, mitä se on ja mitä etuja ja haittoja ovat. 

Sisältö: Vedenpitävä lattia kylpyhuoneeseen

 • Mielenkiintoisia faktoja kylpyhuone
 • Joka lattia sopii kosteisiin tiloihin?
 • Mikä Ceramin ja tehdä sen lattia kylpyhuoneessa niin erityisen?
 • Valmistautuminen luodaan lattia kylpyhuoneessa suunnittelussa
 • Siirron suunnittelu multa Ceramin video
 • Seinä- ja lattialaattojen Ceramin
 • Luodaan Ceramin Vario laatta video

Mielenkiintoisia faktoja kylpyhuone

Päivä alkaa useimmille siirtymisen vessaan. Erilainen kuin usein oletetaan, miehet eroavat tässä tapauksessa tuskin naisista ja edellyttää keskimäärin 24,6 min / päivä vain 3,5 minuuttia vähemmän kuin naiset.

Kuitenkin aika on molemmille sukupuolille, miten tärkeää on kylpyhuone ja vain harvat ovat todella tyytyväisiä nykytilaan. Noin 50% todellinen Wellness Oasis kuin he ennestään kylpyhuoneessa mieluummin haluavat.

on paljon esillä täällä erityisesti valintaan lattia. Dominoimaan laatat, jotka ovat ihanteellinen kumppani kosteisiin tiloihin, markkinat. Kuitenkin valinta koristelu osoittaa, että monet pitävät lämpöä puun. Kompromissi on laatta puun sisustus. Mikään ei kuitenkaan voi olla niin muuttaa kova, kylmään pintaan.

Korkealla asettua vinyyli tai PVC päällysteet, usein mutta silti yksi - nauti huono maine - nyt hylätty. Vaatimukset ja tiukat EU: n suuntaviivojen varmistaa nyt, että nämä lattianpäällysteet eivät sisällä myrkkyjä ja haitallisia pehmentimiä.

Niin tiukasti ajatukseen, että laminoitu Kosteiden tilojen kuten kylpyamme tai suihku, yleensä on sopimaton tilalla. Jälleen on nyt materiaaleja, jotka ovat melko kasvaneet erityisestä rahdista. Kanssa oikea lattia (ei HDF ydin) ja vastaavan hoito laminaatti voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa. 

Joka lattia sopii kosteisiin tiloihin?

Kysymys voidaan vastata yksinkertaisesti: oikeissa olosuhteissa - kaikille! Kuitenkin tämä on usein kriittinen hinnasta ja tarvittava huolto vaivaa, joka vaihtelee huomattavasti lattia.

Laatat antaa raikkaan ja steriilin vaikutelmanLaatat antaa raikkaan ja steriilin vaikutelman

aiheuttaa ole täysin perusteettomia laatoitus - lattian päällystykseen märkätiloissa ja kosteissa tiloissa - markkinoilla. Laatat ovat läpäisemätön kosteutta monia muotoja, värejä ja hintaluokissa saatavilla ja ilman hoitoa. Ne ovat kuitenkin sovelletaan haitta niin jotkut saattavat erota. Laatat on kova ja kylmään pintaan. Mukava, lämmin paljain jaloin tunne voidaan siten saavuttaa ainoastaan ​​yhdessä lattialämmitys.

puu (Lankkuja tai parketti) on monen siis ihanteellisena lattiapäällysteen. Puu on lämmin, tuottaa miellyttävä tunne ylöspäin ja pursuaa miellyttävä ilmapiiri. Kuitenkin, puu edellyttää erityisen suuri rasitus, ylläpidon ja on huolellisesti suojattava kosteudelta ja kosteudelta. Hyvä ja vedenpitävä puiset lattiapäällysteet eivät siis ole halpoja ja edellyttävät asiantuntemusta asennuksen.

Laminaatti peräisin mukavuutta, mutta ei ole vesitiivisLaminaatti peräisin mukavuutta, mutta ei ole vesitiivis

laminaatti siirtyä on ansiosta klikkauksen mekanismeja ei paljon vaivaa ja voidaan tehdä kokematon käsitöihin. True laminaattia kosteisiin tiloihin - kosteuseristeet laminaatti - ei ole helppo löytää ja näet tarjoukset tarkemmin, niillä on vain kosteussuojan ja käyttää kylpyhuoneessa on kanssa "mahdollinen" määritetty. Itse asiassa, vedenkestävä laminaatti ei ole olemassa. Kuitenkin jokainen, joka tarjoaa sinetöidä päittäin reunoista ja vältä vettyminen, kosteuseriste laminaatti voidaan hyvin käyttää kylpyhuoneessa.

muovimatto (PVC) on tekemässä paluuta viime aikoina, koska ne yhdistävät monia etuja. Ne on helppo puhdistaa, vedenkestävä, pehmeä ja antaa jalat lämmin tunne. Liimattu rullaa tuottaa vinyyli täydellisesti suojattu ja vedenpitävä pinta, vaan tulisi asentaa ammattilainen. Klikkaa vinyyli voi olla yhtä helppo asentaa laminaatti oma, tiiviiseen pintaan, mutta on käytettävä hyvin huolellisesti. Vaihtoehtoisesti, vinyyli kerros voi myös olla itseliimautuva jumissa laatta tai lankku muoto.

Ceramin on uusi mineraalipohjainen aine uusille tuoteideoita. Ceramin-pohjainen NEO-click muotoilu lattia 2.0 voidaan asentaa niin laminaatti niin helppoa. Megaloc klikkaus yhteys tekee tämän mahdolliseksi. Kuitenkin uusi muotoilu maahan laminaatti on selvä etu: kiitos tukea Ceramin-NEO 2.0 maanpinnan täysin vedenpitäviä ja sielläkin paras ratkaisu, jossa jopa kosteuseristeet laminaatti ei ole täydellinen.

Mikä Ceramin ja tehdä sen lattia kylpyhuoneessa niin erityisen?

Tällä hetkellä suosituin lattia on laminaatti, koska se voidaan helposti hämmentynyt, antaa miellyttävän tuntua ja ovat saatavilla lukemattomissa koristeluita. Kuitenkin, laminaatti käyttää tukimateriaalina puumassaa, joka on erittäin herkkä kosteudelle ja korkea kosteus. Näin ollen laminaatti sopii vain ehdollisesti ja tietyin edellytyksin kosteissa tiloissa. Poikkeuksena on kosteutta laminaatti kosteutta jossain määrin voi kestää.

Classen valitse malli kerros NEO 2,0 luopua puukuidut tukimateriaalina ja käytetään Ceramin mitä ominaisuuksia lattia yli laminaatti parani merkittävästi.

Classen Neo 2,0 malli maahan Ceramin carrier boardClassen Neo 2,0 malli maahan Ceramin carrier board

 1. monikerroksinen Oberflächenversieglung
 2. Digitaalinen paine koristelaminaatiksi
 3. pohjustekerrokset
 4. mineraali carrier board integroidulla klikkauksella huippunopea laskemisen järjestelmä
 5. tasoittava kerros lakkaa

Rakenne osoittaa, että digitaalinen painaminen koristeellinen kerros levitetään, joka tekee mahdolliseksi matkia luonnon materiaaleja petollisen todellinen. Näin ollen "puulattiat" tehdä, mutta se voidaan helposti hämmentynyt, ovat vakaita ja ennen kaikkea vedenpitävä. nämä ominaisuudet ovat mahdollisia tukimateriaali Ceramin.

Ceramin on keraaminen kaltainen komposiittimateriaali, joilla on alhainen tiheys, mutta erittäin korkea lujuus. Kevyt ja vakaa, se muodostaa perustan monille lattian ja seinän päällysteet. Ennen kaikkea Ceramin on yksi - vedenpitävä. Näin Ceramin yhdistyvät hyvät ominaisuudet laminaatin koristeena vaihtoehtoja ja helppo asentaa, ja erityispiirteisiin maaperän muille Läge tässä jätetty pois, mutta PVC, pehmittimien, raskasmetalleja ja muita epäpuhtauksia. Jopa tuotannon putoaa ekologisesti alhainen käsittely lämpötilassa. Ceramin käyttää luonnollisia ja kiinnittämätön mineraaleja ja voidaan kierrättää 100% ja kierrättää.

Valmistautuminen luodaan lattia kylpyhuoneessa suunnittelussa

Suunnittelun lattia NEO 2,0 Ceramin carrier board on samanlainen kuin muut lattia click järjestelmään ja on siksi myös helppo asentaa. Kosteissa tiloissa, kuitenkin, on varmistettava, että malli lattia on vedenpitävä, mutta ei muodosta vesitiivis pinta. Näin ollen, substraatti on suljettava kuten kaikki muut lattianpäällysteet vastaan ​​tunkeutuva vesi.

CLASSEN® megaloc periaateCLASSEN® megaloc periaateCLASSEN® megaloc periaate

Tämä tapahtuu nestekalvon tai nestemäinen muovi, joka levitetään valmistaja ainakin kaksi kertaa. Tiivisteet ja sää bändi helpottaa tiivistyksen seinämän siirtymiä ja varusteet.

Kuivauksen jälkeen, voit aloittaa tehdyn suunnittelun maaperään. Voit tehdä tämän, valitse ensin haluamasi asennus suunta, joka perustuu erilaisiin vaatimuksiin:

 • Pieniin tiloihin, asennus tulee ulottua poikittain, jotta antaa huone näyttää laajemmalle. Vaikka tämä vaatii enemmän leikkaus, koska jatkuva asennuksen mutta materiaali on myös kadonnut.
 • Pitkät liitokset voi heittää varjoja, kun se altistetaan valolle, joten pitkittäisliitos tulee osoittaa suuntaan suurin esiintyvyys valoa.
 • Vuonna kylpyhuone, yleensä vähemmän tärkeä suunta on huoneessa. Näytä nivelet tai sisustus siihen suuntaan, johon tila on usein johdetaan, joka parantaa kyydin. Querfugen antaa tunne hidastunut.

Erilaisista vaikutuksista asennussuunnalla voi testata hyvin Design Center of floor24.de. Tehdä tämän, keskitetty alle halutun suunnittelu ja sitten muuttaa alhaalla vasemmalla tehdyn suuntaan. Riippuen suppea on mallia lattiapäällysteen, sitä selvemmin erot tehdyn havaittavissa.

Siirron suunnittelu multa Ceramin video

Seinä- ja lattialaattojen Ceramin

Ceramin Vario laatta kalkitseminen suunnitteluCeramin Vario laatta kalkitseminen suunnittelu

Kaikki eivät tykkää puumuotoilu ja monissa kodeissa on juuri teollinen ilme betonipinnoille ja harmaa kipsi seinät. Pyrkimys luoda sellainen ilme on erittäin korkea ja laskemme ja saumausta laatat ole helppoa. jo laatat vahvistetut ja on olla uusi muotoilu, vaivaa ja lika on kaksi kertaa niin suuri.

Ceramin Vario laatta yksinkertaistaa uudistaa merkittävästi vanhojen laattojen voidaan yksinkertaisesti liittää yli. Injektointi kiitos mikrofuugissa, jossa on itsesulkeutuva kielen ja uran järjestelmä ei ole välttämätön, ja myös poistaa pölyinen leikkaaminen. Ceramin Vario laatta voi olla pölytön ja hiljainen laminaatti leikkuri tai puukolla laittaa kokoon. Verrattuna keraamiset laatat, se on paljon helpompaa, jolloin kuljetus ja käsittely lisäksi yksinkertaistettu.

Kuitenkin Vario on tavallisilla laatat keraamisia mihinkään. Se on myös vedenkestävä, helppo puhdistaa, kestävä ja mitanpitävä. Kun se on käsitelty, on esitetty seuraava video:

Luodaan Ceramin Vario laatta video

Ceramin Vario laatta Amazon.de