classic kerstkrans

Craft ideeën voor een traditionele kerst krans

classic kerstkrans

Het vakantieseizoen is een tijd van voorbereiding en te wachten op de komst van Christus. Dit geldt ook voor het aansteken van een kaars op de kroon van de komst op elk van de vier zondagen voor kerstavond symbolisch de op handen zijnde komst van het licht van de wereld aan te kondigen.

de classic Advent is nog steeds erg populair. Dit is niet verwonderlijk, want hij is een van de dingen die iedereen associeert met mooie kerst partijen kindertijd. Het wordt traditioneel gemaakt van een gemaakt van spar, grenen of conifeer takken krans, die is uitgerust met vier rode kaarsen en versierd met strik linten, stro sterren en andere natuurlijke materialen, zoals kaneel, dennenappels of sinaasappel.

Loop tape of kaarsen worden gekocht in de winkels. Het merendeel van de materialen voor een traditionele adventskrans zijn te vinden, maar ook in de herfst in de natuur. - Je hoeft alleen maar te verzamelen en kunt ze gebruiken voor het maken van een kroon van Kerstmis.

Hoewel de componenten van de klassieke Advent krans verschijnen beheersbaar, zijn er een aantal mogelijke variaties. Zo kunt u de Advent krans hetzelfde moment te maken. Of men richt zich alleen op een onderwerp als "Het baksel van Kerstmis" en siert het, bijvoorbeeld met cookie cutters of kerstkoekjes.

We hebben een selectie van de aanpassing instructies samengesteld waarmee elk één classic Advent kunnen sleutelen.

Inhoud over Classic krans

  • Advent Advent als
  • heerlijk Advent
  • rode kroon van Kerstmis
  • rustieke krans
  • Advent krans met elanden
  • opknoping kroon van de komst
  • Een droom koperen
  • Advent krans met klokken
  • Heerlijk geurende krans
  • Tips voor de brandveiligheid en de veiligheid van Advent kransen

classic kerstkrans

Advent Advent als

Deze krans is ingericht in de klassieke kleur combinatie van groen en rood. Hij heeft echter ook een moderne facet, want hij is ook een adventskalender. In aanvulling op dennenappels en kleine krab appels gemaakt van plastic is versierd met kleine genummerde wasknijpers. Hoe groter de ring kan het grotere pakket worden toegevoegd voor elke dag van de advent.


classic kerstkrans

heerlijk Advent

Tijdens de feestelijke seizoen we gewend zijn veel tradities: Bereid een kroon van Kerstmis op, om koekjes en stollen bakken. Dit Advent combineert en maakt het baksel van Kerstmis over het onderwerp. Naast kaneelstokjes en dennenappels zijn ook peperkoekharten en versierd met glazuur cookies op de traditionele krans. Dus een klassieke krans krijgt een modern tintje.


classic kerstkrans

rode kroon van Kerstmis

This Christmas Advent lampjes in verschillende tinten rood. Hij dankt de vier rode kaarsen en zijn weelderige juwelen Zijn stralen: matte en glanzende rode ballen van de Kerstboom, gebonden rozenbottels, gedroogde appel en sinaasappel. Deze laatste kan zich ook gemakkelijk te produceren.


classic kerstkrans

rustieke krans

Deze versie van een traditionele kroon van de komst lijkt bijzonder rustiek, omdat warme, donkere kleuren domineren het uiterlijk. Brown kaneelstokjes en steranijs, koperkleurige engelenhaar, plaidlinten en bordeaux rood stompkaarsen doet denken aan een traditionele kerst in een klein, met sneeuw bedekte hoeden.


classic kerstkrans

Advent krans met elanden

Wie, donker dennenappels en rode bessen zou een moderne twist zijn traditonellen krans met geurige oranje plakken, die bovendien kan gebruik maken van deze thematische Endene decoratieve elementen zoals deze witte eland geven. Dus de traditionele regeling om verbonden te blijven, maar geeft het een nieuw en fris facet.


classic kerstkrans

opknoping kroon van de komst

Als u slechts een beperkte ruimte beschikbaar, die kunnen toegeven aan verheven hoogten en de kroon van de komst ook afhankelijk van tijden van het plafond. Zodat de ring kan ook overtuigen vanuit alle perspectieven, moet men niet alleen de top, maar ook de onderkant van de velg voldoende versieren. Dit model wordt verfraaid bijvoorbeeld met weelderige lint.


classic kerstkrans

Een droom koperen

Niet alleen rood in alle tinten, maar ook diverse oranje, bruin en wit tinten behoren tot de kleuren van een traditionele Advent krans. Vaak rood wordt gekozen als de belangrijkste kleur, maar je kunt gewoon laten domineren ook een van de andere kleuren. Dit model is gebaseerd op Orange en koper als accentkleuren. Zo lijkt de ring tegelijkertijd traditioneel en modern.


classic kerstkrans

Advent krans met klokken

De schoonheid van de donkere Advent en Kerstmis is dat alles schittert, schittert en schijnt. Daarom wordt deze krans ook rekenen op glanzende gouden en rode kerstballen, donker rood fluweel bogen met goud decoratie, oranje kaarsen met glitter en goud, gegraveerd bel. Dus de donkere seizoen is welkom om te komen.


classic kerstkrans

Heerlijk geurende krans

Dit traditoneller krans in oranje en bruine tinten gecharmeerd niet alleen de ogen maar ook de neus. Want in plaats van de gebruikelijke kaarsen geurkaarsen worden gebruikt in stervorm. Afhankelijk van het ras, het ruikt heerlijk van kaneel, vanille of oranje.


classic kerstkrans

Tips voor de brandveiligheid en de veiligheid van Advent kransen

Het materiaal van de Advent krans mag niet uitdrogen, omdat dit mogelijk vlam kan vatten. Daarom is het het beste om alleen zelfdovende kaarsen gebruiken. Een speciale patent voorkomt lekkage en heet kaarsvet kan vlam vatten. Daarnaast is de vlam dooft op zijn eigen, waardoor het risico op brand aanzienlijk.

Bestel Books Online