combat woelmuizen

distribueren woelmuizen uit de tuin

veldmuis

zie woelmuizen uit schattig, maar behoren tot de meest impopulaire plagen in de tuin. Hebben gemaakt de knaagdieren in de tuin eenmaal comfortabel, zult u niet snel weer te gaan.

De kleine vegetarische vormen hun tunnel systemen onder het oppervlak van de tuin en eet hier al de wortels, planten en fruit. Dit leidt tot onherstelbare schade aan de wortels van nuttige planten en sierplanten. Bovendien, de knaagdieren snel vermenigvuldigen en kan vrij fladderen door de ondergrondse tuin, die kan worden gecompliceerd doeltreffend te bestrijden.

Leer interessante feiten over mogelijke natuurlijke of chemische bestrijdingsmiddelen, evenals andere zaak stijlen voor een effectieve Vole in uw eigen tuin.

Inhoud vechten op vole

  • Bij de bestrijding voles
  • Vole of mol?
  • chase Vole Mole schrik
  • combat voles met geurstoffen
  • verschillende Wühlmausfallen
  • Gif aas en gifgas te Vole

Bij de bestrijding voles

Onder de woelmuizen (woelmuizen) één telt meer dan 150 soorten die muskrat of lemmings omvatten. Ideale tijd voor Vole is de herfst of lente. Het duurde niet lang koude periode de knaagdieren zijn op zoek naar voedsel, en goed reageren op aas stoffen. In de vroege lente, de dieren bijzonder hongerig na winterslaap en zijn gemakkelijker mee te lokken in een geurige houden.

Voles create ondergrondse uitgestrekte interim-systemen en het gebruik van de mol gegraven passages te omzeilen. Op hun manier waarop ze eten wat ze krijgen tussen de tanden. Is een snelle toename van het aantal woelmuizen verhinderd door een specifieke controle in het voorjaar, de toekomst schade aan de wortels van jonge fruitbomen, bessenstruiken en wortel- en knolgewassen worden vermeden.

Hier woelmuizen zijn in staat om alle tuinen ondermijnen en ook niet respecteren het onderhouden gazon onderhoud: Met hun subversieve activiteiten woelmuizen verbreken van het contact tussen bodem en gras en zelfs een enkel dier is genoeg om hele Beetkulturen vernietigen.

Vole of mol?

veldmuisVoles bouwen ondergrondse tunnel systemen.

Voor gerichte bestrijding van knaagdieren, is het belangrijk te bepalen of er een Wühlmausbefall of een mol in de tuin. In tegenstelling tot de mol woelmuis niet beschermd door de Bundesartenschutzverordnung en kunnen worden gevangen, uitgezet of zelfs gedood. Een duidelijke uitzondering is dus essentieel.

Molshoop is een optisch probleem voor tuinbezitters in de eerste plaats. Ze moeten worden verwijderd en geëgaliseerd. Voles echter leiden tot grootschalige verwoesting. Met behulp van een aantal aanwijzingen kunt u de bouw van een woelmuis van bewoning van de mol te onderscheiden:

Molshoop zijn vrij hoog en het gat is gecentreerd. Zijn de stapels vuil van Wühlmausen, zijn zijdelings verplaatst de gaten. De onrustige bodemmateriaal veel lager en bevat vaak wortel stukjes en plantendelen.

De eenvoudigste methode om uniek te identificeren de Aufbuddeln de ingang, experts hebben het over een Verwühlprobe. Als de tunnel ingang weer gesloten binnen de komende uren, de woelmuis van de bewoners.

En veldmuizen vertonen vergelijkbaar gedrag. Een betrouwbaar onderscheid veld en voles kan door de open gaten, die op een gebied muis gebeurtenis blijft. Voles geopend cursussen zijn altijd verwühlt weer.

chase Vole Mole schrik

veldmuisWoelmuizen hebben een gevoelig gehoor.

Woelmuizen hebben een gevoelig gehoor. Dit feit maakt huistuinlieden voordeel en vertrouwen op de zogenaamde mol schrik.

Dit apparaat is niet alleen bijzonder geschikt voor het regelen mol, maar verdeelt ook de voles een huisdieren maar effectieve manieren.

De molaire schrik trillingen omgezet in geluidsgolven die drie keer per minuut worden afgegeven in het tunnelsysteem. Laat de mol schrik vast te zitten voor een aantal weken in de grond om permanent te verdrijven alle Wühler.

Vanwege de kleine sfeer van meerdere eenheden in de tuin te worden geïnstalleerd. Hier tuinders hebben toegang tot milieuvriendelijke zonne-apparaten.

wenkAls alternatief kunt u rijden lange metalen staven in de grond en herhaaldelijk staking deze dag sterk.

combat voles met geurstoffen

Lopende voleVoles kunt u verleiden met geuren uit de gangen en in een val.

Voles een reukzin. Doe daarom een ​​natuurlijk controlemechanisme agent met intense geur: keizer kronen, narcissen, knoflook, vlierbes takken of kattenkruid alle geuren, die een afschrikkend effect hebben op de knaagdieren hebben.

Steek de geuren bij tunnelingang als natuurlijke barrière. Na verloop van tijd zal de knaagdieren de uitgangen te vermijden en een nieuwe plek om te wonen te vinden. Er is geen garantie dat deze natuurlijke remedies werken, maar het is het niet. Dit is waar tuinders op de subjectieve ervaring.

Effectief is boterzuur uit een speciaalzaak. Dit zit op keukenpapier en vervolgens in de tunnelsysteem. Als een goedkoper alternatief hobby tuinders zweren bij gefermenteerde karnemelk. De onaangename geur van de producten verkoopt de woelmuizen.

Meer speciale producten gericht op de gevoelige reukzin van de dieren, zijn in de handel verkrijgbaar.

verschillende Wühlmausfallen

Vole in de winter-Vallen, zijn alleen effectief in de winter of het voorjaar als woelmuizen in toenemende mate op zoek naar voedsel.

Woelmuizen de makkelijkste manier om te vechten in de tuin met speciale Wühlmausfallen. De vallen worden verschillend gemaakt, en wel worden gebruikt of gang opgetrokken voor de ingang van het tunnelsysteem. Ideaal is een recht stuk Wühlmausganges nog gebruikt of een val bij elke zichtbare uitgang en ingang.

Ze worden aangetrokken knaagdieren met fruit of groente stukken. Daarom is het aas vallen zijn alleen effectief als de woelmuizen zijn bijzonder hongerig, dat is waar in de winter en het voorjaar. 

Draad of tang vallen worden gebruikt in de tunnel. Deze vallen doden van het dier met een mechanische schok, wanneer een speciale spaninrichting wordt veroorzaakt door beweging.

doos vallen van de professionele markt, echter, dienen als live-traps en het opzetten van bij de ingangen. Zodra de dieren in de hout of plastic doos, de deuren en de muisclose in een val. De box kan nu gemakkelijk worden uitgevoerd, stelt u de gevangen dier, het liefst in een ver en ongebruikte bos weer.

Drie tips over het juiste gebruik van een woelmuis:

  1. Gebruik een bewoonde Wühlmausgang. Als de dieren behouden hun overgangsregeling permanent gesloten, maakt u eerst de test: Als een opening binnen een uur werd opgegraven, de plaats is ideaal voor het ontwerp van de behuizing.
  2. De woelmuis kunnen afschrikken door de menselijke geur, dus de zaak niet met blote handen, maar draag altijd handschoenen.
  3. Baits hebben een effect wanneer de natuurlijke voedselbronnen zijn schaars alleen in de winter.

Gif aas en gifgas te Vole

geschilderde voleSchets een veldmuis, Engels: bank veldmuis.

Lead milieuvriendelijk en diervriendelijk strategieën niet succesvol zijn, kunt u professionele gif lokaas met de werkzame bestanddelen zinkfosfide of Wafarin ontwerpen. Als de gifstoffen uiteindelijk gegeten, woelmuizen sterven een korte tijd later.

Attentie: Plaats geen vergif aas als huisdieren of kinderen kunnen verblijven in de tuin.

Het effect van gifgas is controversieel, omdat het slecht is verspreid over de tunnel systeem. Daarnaast is deze methode worden uitgevoerd door exterminators het gebruik gifgasgebruik een onnodige milieubelasting en gevaar voor mens en dier. Hier is het bijzonder belangrijk dat alle toegangen tot het tunnelsysteem hermetisch afgesloten.

Wühlmausschreck online kopen