Chop oplevede Bosch PCM 7S i testen

Crosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 S

Bosch PCM 7S er en nyhed på markedet for geringssave, som bliver mere og mere populære på hjem forbedring arbejdsbænke. Den hurtige og præcise gering ophidset selv ved semi-professionelt udstyr; Vinkel og geringssnit er nemme.

Henvisningen blandt elværktøj traditionelt kommer fra Bosch: Power Tools er beliggende i det tyske marked vil blive dømt i årtier på de grønne og blå enheder fra Schwaben. Vi har den seneste udvikling i Kappsägetechnik der testede Bosch PCM 7S udelukkende for dig før lanceringen. Bosch PCM 7S vil være tilgængelig fra april 2011 i handlen.

Indhold oversigt: Bosch PCM 7S i testen

 • Chop oplevede Bosch PCM 7S: Specifikationer
 • Emballering og samling
 • Blade forandring og behandling
 • betjeningsvejledning
 • Chop oplevede praktiske prøve: Vi så med Bosch PCM 7S
 • lige snit
 • gering
 • jack spær
 • Bosch PCM 7 S: Fordele og ulemper
 • Test resultat Bosch PCM 7S
 • Kontakt Bosch el-værktøj:
 • købe produkter fra Amazon

Chop oplevede Bosch PCM 7S: Specifikationer

Bosch gering  PCM 7 S
Nominel effekt 1200 watt 
tomgangshastighed 4800 U / min
vægt 11,8 kg
klasse II
Sav diameter klinge 190 mm
tykkelse klinge sav 1,4 til 2,5 mm
boring diameter 30 mm
støjniveau 94 db / A (Brug høreværn!)

Emballering og samling

Meget godt emballeret Bosch PCM 7S kommer til kunden: Den grønne boks er solid, indretningen er stabil klemt inde mellem Pappelementen. Strukturen efterlader ingen spørgsmål ubesvarede. tværsnittet saven hurtigt fjernet fra emballagen og placeres; sikkert en imponerende enhed.

Batterierne til laseren er placeret i den forreste styrehåndtaget af saven; batterirummet er ganske godt lavet, hinischtlich polaritet forblive ingen spørgsmål ubesvarede.

De grønne plast bordplade udvidelser er en interessant idé. De kan sættes fra arbejdsbordet og skabe et arbejdsområde på næsten en meter bred venstre og højre. Alternativt kan også, takket være plug-in riller rundt, kombineres med mange andre arrangementer for at tilvejebringe det bearbejdede emne en optimal overflade.

Blade forandring og behandling

Ændringerne savklinge hos Bosch PCM 7S er relativt let at udføre. På venstre fod af maskinen er en kommercielt tilgængelig unbrakonøgle. For at fjerne saven dog nogle tricks skal overholdes: Således skal spindlen låses i første omgang at blokere kniven, derefter til venstre rundt savklingen skal skrues af. Hvad lyder kompliceret, er ganske enkel virkelig; bladet forandring bliver lettere efter et hurtigt kig i manualen også nybegyndere.

Behandlingen af ​​enheden er fremragende: alt holder godt, håndtag og styreanordninger er godt i hånden, er fri for grater og logisk arrangeret. Den dobbelte funktion savarmen beskytter mod unabsichlichem skift på arbejdsbordet lavet af robust aluminium indgyder tillid. Kontakterne og betjeningshåndtag indgreb nøjagtigt; vinkelindstillingen er præcist og låst. Samlet set enheden kommer på tværs som høj og stabil, intet vakler, intet rasler.

betjeningsvejledning

Den brugsanvisning er forståeligt, flersproget og omfattende. Alle betjeningsgreb er tydeligt vist og nummereret i flere grafik. Sproget er teknisk og sober, men forståeligt, og i drift, forudsat en vis ekspertise, ingen spørgsmål ubesvarede. Yderligere oplysninger om specifikke emner er givet, layoutet er klar og forståelig.

Crosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 S

Chop oplevede praktiske prøve: Vi så med Bosch PCM 7S

Vi har Bosch PCM 7S testet hugge så i en praktisk prøve og var meget tilfredse: fastspænding, justering, savning - enheden virkelig muliggør præcis håndværk!

lige snit

Crosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 SCrosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 S

Når fastspændt, PCM 7S save hurtigt og ekstremt vibrationsfrit af den fastspændte emne. Men hans stabile og tunge forarbejdning værktøj fordele.

Med den indbyggede laser, kan interfacet giver nøjagtige, afsnittet er muligt med lidt indsats og en overbevisende, glat resultat.

Gennem den sikrede med to kontakter med hånden intet kan ske, ud over en bevægelig skjold lavet af klar plast at beskytte mod flyvende savsmuld og fra bladet i hvile.

gering

Crosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 SCrosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 S

Ingen køber en hugge så fordi han kun lige ønsker at foretage nedskæringer: hvorfor vi har den anden snit ved 35 graders gering henrettet.

Før emnet med den monterede klemme fastspændes, skal geringsvinklen indstilles. Dette gøres præcist med en stor skala, hvilket giver mulighed for nem læsbarhed. Selv geringsskæringen udføres målrettet og uden neddeling kanterne.

jack spær

Crosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 SCrosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 S

Højdepunktet af en kapsav er den såkaldte jack spær: Dette er ikke kun en horisontal, men også en lodret gering er forberedt. Med andre ord er den arm af tværsnittet sav vippes til siden.

Her er bladet anbragt i en meget usædvanlig vinkel, også armen kan ikke udføres helt med nedad virkende kraft. Her er vigtige en kraftig kniv og en kraftfuld, hurtig omdrejninger.

Også dette krævende manøvre med Bosch PCM 7S let muligt, snittet er præcis og hurtig, er emnet ikke glider.

Bosch PCM 7 S: Fordele og ulemper

Crosscut sav og geringssav i testen: Bosch geringssav PCM 7 S

Chop sav og geringssav Bosch PCM 7 S er en sofistikeret enhed, hjem forbedring med høje krav til præcision og forarbejdning. Udviklet i Tyskland Device skuffet brugerne ikke: Alt knækkede være præcis, er kontakterne placeret ergonomisk, udførelsen overbevist. Lige snit lavet i løbet af få sekunder, geringssnit skal hurtigt gennemføres. De krævende skift nedskæringer kan være let og præcist justere - Thumbs up for håndtering og kvalitet.

Klingen forandring er hurtig og nem, er nøglen til at skrue anker følger med enheden. Den indledende opstart kræver ingen særlig installation indsats. Ved transport til stedet, er saven desuden udstyret med en transport lås, som er let at låse og låse op.

Den ene negative er vores eneste lille ting: Du kan finde den vedhæftede klemme til at være lidt stærkere. Også en fold ud oversigten af ​​kontrollerne i manualen ville være ønskeligt.

Test resultat Bosch PCM 7S

Præcision, ergonomi og forarbejdning top - med dette så har du ret. 

Kontakt Bosch el-værktøj:

Du kan finde mere information om Bosch geringssav PCM 7 S, alle andre elektrisk værktøj fra Bosch og store tips om emnet hjem forbedring:

www.bosch-do-it.de
www.1-2-do.com

købe produkter fra Amazon