De grote Bosch doe-boek

overtuigd Holger Swiss grote home improvement boek en onderscheidt het van het aantal boeken beschikbaar over dit onderwerp uit. De referenties van de auteur kan ook beter zijn: Zwitsers kan een halve eeuw van home improvement ervaring bogen, technische artikelen geschreven voor modelbouw geschriften in binnen- en buitenland en werkte al tientallen jaren voor een groot hulpmiddel fabrikant.

Juist het bedrijf heeft ook veel beelden van de Zwitserse project. De snee in het assortiment van een fabrikant doet de kwaliteit en de hoeveelheid informatie van het boek kon niet worden gestopt. Bijna 300 professionele kleurenfoto's, 389 tekeningen en 66 tabellen geven praktische informatie voor ambitieuze zowel beginners als ervaren knutselaars.

De eerste van de drie hoofdstukken behandelt de basics: Wat moet deel uitmaken van een goed gevulde gereedschapskist zijn? Wat zijn de belangrijkste technieken en methoden voor de berekening van home improvement is de knie te krijgen? Hoe kan ik werken met elektrisch gereedschap en hoe kan ik mezelf beschermen tegen verwondingen?

In hoofdstuk twee zorgt voor de nodige materialen wetenschap. Hout, kunststoffen, metalen en steen zijn gedetailleerd besproken, toegelicht vaktermen en fysische eigenschappen.

In het grootste deel, die goed is voor ongeveer tweederde van het boek is gewijd aan het eigenlijke onderwerp Swiss - de home improvement praktijk. Stuk voor stuk wordt elke mogelijke zelf besproken, Gereedschap legt geanalyseerd praktische problemen en suggesties voor het oplossen. Elke praktisch voorbeeld wordt vaak voorzien van afbeeldingen en tabellen en technische tekeningen.

Ondanks de omvang, het boek duidelijk gemaakt en daarom is een uitstekend naslagwerk. Gemeten in termen van uitgaven, die werkte voor de grote home improvement boek, de prijs van 29,90 euro is meer dan gerechtvaardigd. Een sterk koopadvies voor alle hobbyisten en degenen die willen worden.

De grote Bosch doe-boek

het boek
Uitgever: Ulmer 2012 pagina's 351, 289 illustraties in kleur, tekeningen en 66 389 tafels, afmetingen: 27,1cm x 20,2 cm, gewicht: 1645g, ISBN: 9783800175949

de auteur
Holger H. Schweizer is ambitieus home improvement sinds de jaren '50. In de jaren '60 schreef hij professionele artikelen voor het Duits, Engels en Amerikaanse modelbouw lettertypen. Voor Robert Bosch GmbH, bekleedde hij verschillende business lines in binnen- en buitenland, waaronder 20 jaar in de divisie Power Tool. Gedurende deze tijd maakte hij vele technische publicaties over autotechniek en hand-held werktuigmachines.