De kaarsen en de adventskaarsen

De kaarsen en de adventskaarsen

De zuil kaars - de kaars klassiekers om hard

Tijdloos mooie rode kaarsen zijn van Bordeaux naar Lila, die voornamelijk worden gebruikt voor klassieke Advent kransen of -Gestecke. Speciaal aanwezig sommige fabrikanten zogenoemde zelfdovende kaarsen of kaarsen met lekkage bescherming, -. Kan blussen de kaars op zichzelf en dus zorgen voor meer veiligheid - door middel van een gepatenteerd mechanisme.

De kaarsen gestructureerde en door gekleurde modellen zijn (resulterend geverfd een bijzonder mooie licht) in de trend en behoren in elke denkbare omvang - van mini-maxi naar XXL - de meest populaire vormen!

Inhoud op Kerst kaarsen

  • Ball kaarsen als een sneeuwbal of kerstbal
  • Waxinelichtjes en nachtverlichting
  • exotische kaarsen

Ball kaarsen als een sneeuwbal of kerstbal

De kaarsen en de adventskaarsenKugelkerze in Snowball optica <br />(Foto: European Quality Association Candles)

zie Ball kaarsen ofwel sneeuwbal ballen verwarrende gelijkenis vertonen met of doet denken aan glimmende kerstballen en hebben deze tijd van het jaar, uiteraard, een hoge seizoen. Ball kaarsen kunnen zowel worden gebruikt als een feestelijke tafeldecoratie en voor de krans. Populaire trend kleuren voor
Ball kaarsen: wit als een sneeuwbal, rood en oranje, goud glanzend, rood of zilver gelakt.

Dekotipp: Different-gekleurde kaarsen één kleur familie lijken interessanter dan meer van hetzelfde kaarsen!

Foto: De winter gevoel pure straalt als deze witte bal kaars met het RAL-keurmerk. Contrasterende kleur is de groene container met de zilveren decoratieve accessoires.

Waxinelichtjes en nachtverlichting

De kaarsen en de adventskaarsen

Teelichter vooraf meer en meer Dekostars en zijn er in vele kleuren, met glitter en mica evenals in talloze geuren als volgt: "gekruid" met weinig inspanning ze zijn zo in echte verandering kunstenaars.

Nieuwe en trendy zogenaamde "Night Lights". Aanzienlijk hoger dan de "normale" waxinelichtjes en met een ongeveer twee keer zo lang brandpuntsafstand (dwz ongeveer 8 uur) zij zorgen voor een lange en gezellige avonden bij kaarslicht!

exotische kaarsen

sterkaarsen past goed in de kersttijd en pak de sterrenhemel winter hemel recht in uw eigen huis.

geurkaarsen - per glas, zoals tealight of pijlerkaars - bedriegen in het koude seizoen met de geur van A naar anijs L als in Gingerbread tot Z zoals kaneel!

Kaarsen in glas zorg ervoor dat kerstversiering. Een ware blikvanger wordt gemaakt op de tafel wanneer u wit Meer wiek kaarsen, kaarsen en kaarsen combineren in het glas.

Koop Kerst kaarsen online