den nye generation af træ vinduer

den nye generation af træ vinduer

Omkring 380 mio vindue enheder (et vindue enhed svarer til 1,69 meter) vente Ifølge Sammenslutningen af ​​vinduet og front Producent eV i øjeblikket en renovering. Fordi 21% af alle tyske vinduer er installeret før 1978 og ikke har termoruder; En anden 49% er blot forsynet med forældet, dvs. uovertrukket isolerende glas.

Synopsis:
Vinduer består af en vinduesramme, der holder glaspladen og er bevægeligt forbundet med den faste ramme. Vedrørende drift kan simpelt roterende vinger og tilt-fløj skelnes. kriterier Vigtige kvalitet, når de køber vindue ud over træ og forbehandling / maleri fabrik, fittings og ruder.

 

Da moderne vinduer kan reducere energiforbruget markant i årevis, udveksling har gamle versus nye lys af stigende varmeudgifter hurtigt afskrives. Hertil kommer, den nye generation af trævinduer er meget sikrere og mere komfortabel. Gennem en single-glaseret vindue er op til fire gange mere varme går tabt i forhold til murværket. Grundlæggende procentdel af varmetab er Ug-værdi (tidligere K-værdi) per kvadratmeter. Jo lavere denne værdi er, desto bedre isolering - og lydisolering.

Indhold om træ vinduer

  • Ny Fenstersysteme- Holdbar
  • vinduesglas
  • Window fittings og håndtag
  • Yderligere materiale til vinduet montering
  • Vindue installation: Installationsvejledning og omkostninger
  • bygge skodder selv
  • Tips til vaske vinduer - korrekt og uden striber

Ny Fenstersysteme- Holdbar

den nye generation af træ vinduer

Selvfølgelig, i det naturlige produkt træ ordentlig pleje og vedligeholdelse er påkrævet - men et nyt lag maling takket være moderne fremstillingsteknik ofte kun er nødvendigt efter fire til seks år. Ny vinduessystemer udstyret fra fabrikken med en overfladebelægning, der beskytter mod elementerne. Lige så vigtigt for livet af trævinduer er at bygge: I dag lamineret scantlings er normalt behandlet, hvilket sikrer høj stabilitet og pålidelighed. Med hensyn til former og formater, næsten alt er muligt, når materialet træ: Uanset om enkelt eller dobbelt-fløjede vinduer, vindue konstruktioner med fast eller vippe og dreje ovenlys eller under lys, trapezformet, trekantet eller vinklede versioner. Også på hardware butik du har ingen i dag "Vindue af baren" Køb: Nogle mærkevareproducenter tilbyder udover de standard standpladser til kostpris Maßfenster, så selv historisk passende Bygningsrenoveringer er ikke et problem.

vinduesglas

I alle opvarmede rum varmeisolering briller er et must dag. De simpleste varianter har Ug-værdier fra 1,1, top vinduessystemer opnå Ug-værdier på op til 0,6. Hvor der ikke nødvendigvis ønskes Af opfattelse kan ornamental glas være en praktisk og attraktivt alternativ. Endnu mere spillerum til at åbne vandrette og lodrette skud, som også tilpasse moderne vinduer traditionelle facader. Skuddene (som glas opdelingselementerne kaldet "Fighter rung"tilgængelig) eller som et plaster version.

Window fittings og håndtag

Afgørende for komfort og sikkerhed, kvaliteten af ​​fittings, så åbning og lukning mekanisme af vinduet: Den sikrer sikker og lav slid drift. Med hensyn til at låse teknologi Tilt-turn fittings har sejret, så pladsbesparende ventilation. Håndtagene til at åbne vinduet for at kalde fagfolk "halv Olive"; også mange variationer mulige med hensyn til materiale, farve og funktion.

Yderligere materiale til vinduet montering

Hvem samler vindue, kan lige så godt einbauen- vindueskarme til indvendig og udvendig og matching system til lukkeren kasse eller bestille en enkel på og lift-off myggebalsam. 

Instruktioner: malede trævinduer

den nye generation af træ vinduer

Vindue installation: Installationsvejledning og omkostninger

Installation af nye vinduer er forbundet med høje omkostninger. men som har erfaring med at arbejde med murværk og træ, kan vinduerne installere sig selv, og derved reducere håndværker regningen. Her finder du vejledning i udskiftning vinduer og en oversigt omkostninger. Vindue installation: Installationsvejledning og omkostninger


den nye generation af træ vinduer

bygge skodder selv

Folding træskodder er et godt alternativ til skodder og give facaden en rustikke føler. Hvem har erfaring i træbearbejdning, kan brugerdefinerede skodder bygge selv. Denne illustreret manual tager dig trin for trin gennem konstruktionen. bygge skodder selv


Grooming Tips til Windows

Tips til vaske vinduer - korrekt og uden striber

Vask vinduer er ikke meget populære, mere populære tips til vinduespudsning. Alt, hvad der gør det lettere at rengøre vinduerne, er kun alt velkommen. Home retsmidler af forskellig slags, eller i det mindste bruge den klassiske glasrens? På en virkelig beskidt testvindue det testes. Tips til vinduespudsning