Deurvergrendeling inrichtingen in de test

Deurvergrendeling inrichtingen in de test

veiligheid deur moet al op bij de voordeur inbreker, maar de Foundation Warentest in een onderzoek dat een aantal zekeringen te kraken met behulp van eenvoudige tools zonder veel inspanning.

Van de 15 deurvergrendeling apparaten in de test, geëvalueerd ze slechts één model met de rang "zeer goed"Terwijl drie zekeringen met "goed", Een met "genoeg" en zes modellen zelfs met "gebrekkig" secties.

Zoek uit wat is getest om de deur te vergrendelen en kastelen en op welke criteria om te letten bij het kopen.

Inhoud: deurvergrendeling apparaten in de test

  • Welke deurvergrendeling apparaten zijn bestudeerd in de test?
  • Dus inbraakbeveiliging voor deuren is getest
  • Bij de aanschaf van een deur files te dichten

Welke deurvergrendeling apparaten zijn bestudeerd in de test?

Bij de testwerkwijze zijn vier deurtypes vergrendelinrichtingen getest:

  • slotcilinder
  • Cross-grendelschoten
  • Box extra sloten
  • deur schilden

Dus inbraakbeveiliging voor deuren is getest

Deurvergrendeling inrichtingen in de test

De deur vergrendelende inrichtingen werden getest op hun gespecificeerd naar de productinformatie bescherming. Dus geef cross-grendelschoten, ook wel verstevigd grendelschoten, de deur meer weerstand en zich aan beide zijden van het kozijn. verhoging van contrast, oplegsloten gemonteerd op het kasteel en aan de binnenkant van de deur te beschermen. Open Inbraakwerende cilinder en sluit het deurslot en dienen moeilijker te kraken dan conventionele modellen. Tot slot deur schilden hebben de taak om de extractie of boren van het slot bemoeilijken of zelfs voorkomen. Tegelijkertijd werd ook waargenomen in de test als de opgegeven veiligheidsklasse viel samen met de weerstand van de deur security.

Resultaat van de vergelijking van de deurvergrendeling

Van alle ontvangen vergeleken zekeringen de slotcilinder BKS Janus testen schattend "zeer goed" en dus werd vergeleken winnaar. Dit model resistente Aufbohrversuchen en was niet meer te breken met hendel gereedschap of uit te boren. Daarnaast is het cilinderslot van Ikon Vector deden het goed, maar is gedevalueerd vanwege een onjuiste aanduiding van de veiligheid klasse.

Van de drie onderzochte deur schilden Twee modellen met een cijfer "goed" uitstekend. Zij omvatten de FSB 7376 en de Abus HLZS. Het is echter belangrijk dat de anti-inbraak deurplaat is afgestemd op de slotcilinder en de deur.

Deurvergrendeling inrichtingen in de test

Evenzo twee van de vier Cross-grendelschoten met "goed" beoordeeld. Hier lag de Ikon modellen DRS 8443 en DRS 8444 met check hendel naar voren. "gebrekkig" Er waren echter voor de Abus PR 1700 PR 1900 met beveiliging link, want het slot cilinder kan worden geopend zonder geweld met een slot plukken in te stellen.

het resultaat teleurstellend was de Box extra sloten. Deze drie deurvergrendeling viel in de test met een cijfer "gebrekkig" door. Alle drie de producten waren ofwel breken of in een korte tijd met eenvoudige hulpmiddelen open op lock picking. De installatie van dergelijke deurvergrendeling is logisch omdat de benodigde tijd waarin een inbreker breekt de deur te verhogen.

De volledige test zal worden getest in het juli 2009 nummer van het magazine en online op www.test.de.

Bij de aanschaf van een deur files te dichten

Bij het kopen van de inbraakbeveiliging op de afdichting, als het zegel van de VdS. Beslag en tanks grendelschoten maken primair een inbraakwerende deur zin dat eveneens is voorzien van een kluis slotcilinder. Daarnaast moet de deur vergrendelingen worden geïnstalleerd door een professionele sinds ze bieden geen bescherming in geval van een foutieve montage. De verzekering is vereist om een ​​gedeeltelijke betaling tijdens een inbraak, zelfs als het appartement was niet goed beveiligd te maken. Meer veiligheid tips zijn te vinden op de zijkant inbraakbeveiliging voor huizen en appartementen.