Dremel Trio: slibning, skæring, fræsning

Dremel Trio: slibning, skæring, fræsning

Slibning, skæring, fræsning: Tre ting altid sker i livet handyman, og som det normalt skal købe tre enheder selv. Men hvis du har et lille værksted kan bringe ingen store maskiner ind i huset, hvis det er muligt - det er også ret dyrt. 

Med Dremel TRIO har alle tre funktioner nu blevet samlet i én enhed: Kun så, derefter slebet og derefter udføre med forskelligt tilbehør fræsning - all-rounder er fleksibel, tilpasningsdygtig og ekstremt praktisk. Selv filigran arbejde, for eksempel i møbler og bilindustrien restaurering, gå med denne enhed godt ud af hånden. Vi leverer Dremel TRIO.

Indhold: Dremel Trio

  • Håndtering af Dremel Trio
  • Savning med Dremel Trio
  • grind
  • mølle
  • Eksempel: Oldtimer Restoration
  • Dremel TRIO: Tre værktøjer - en enhed

Håndtering af Dremel Trio

Uanset om savning grind eller mølle: Mens du bruger Dremel TRIO er godt i hånden og formår at gøre både grov og små og sarte arbejde, der er vanskeligere med større enheder umusetzen. Derudover kan routeren med et par enkle trin og skruenøglen inkluderet i sættet udskiftes.

Dremel Trio: slibning, skæring, fræsning

Savning med Dremel Trio

Skær gerne med et puslespil: Dremel TRIO dukket pålideligt som en god pendul puslespil, men adræt og alsidig. Som drywall, træ, vægfliser, plast eller metalplade kan behandles med all-rounder - i snævre radier uden hyppige rabatter og omsætning.

Fordybninger enhver størrelse kan realiseres som for eksempel stikkontakter, afbrydere, eller for ekstra skærme i instrumentpaneler af historiske køretøjer.


Dremel Trio: slibning, skæring, fræsninggrind

grind

Efter skæring, forkant var allerede en temmelig glat, men ikke glat nok: Dremel TRIO abrades alle grater og sikrer en jævn forkant. For at bevæge sig fra at skære i slibning funktion, tilbehøret er kun udveksles, allerede det går på. 


Dremel Trio: slibning, skæring, fræsning

mølle

Formaling er den fine kunst træbearbejdning og kræver en sikker og kompetente hænder - men ikke mindst, et godt værktøj. Selv her Dremel standarder: Indviklede kurver, præcis overfladebehandling, rene kanter, ikke noget problem. Den ogee, affasningen og notfræser arbejder ud perfekt formede detaljer. 


Dremel Trio: slibning, skæring, fræsning

Eksempel: Oldtimer Restoration

Denne applikation eksempel viser én bygget med Dremel kopholder til en historisk køretøj - perfekt runde nedskæringer og en helt harmonisk resultat.

Den høje fleksibilitet og den lille størrelse af Dremel TRIO gør den ideel til arbejde på historiske køretøjer. Træ, metal, plast, kompositmaterialer - Dremel kan savning, fræsning og slibning disse materialer.

Dremel TRIO: Tre værktøjer - en enhed

Køb Dremel TRIO online

 

 

Skæring, slibning, fræsning: Køb Dremel TRIO online.

Stort udvalg af tilbehør, der er kendt god Dremelqualität og høj drift præcision.