De dagen worden aanmerkelijk korter nu, vaak, mist sets in het hele land. De wereld is stil, contemplatief en de tekenen dat Kerstmis is coming up, opstapelen. Nu, een tijd waarin we willen u binnen gezellig en roepen een feestelijke sfeer in ons huis begint. Vooral hobby home improvement interieur, maar ook tal van amateur klusjesman zijn nu creatief. En terecht, want het "Feest van Love" biedt talloze mogelijkheden om te leven van zijn creativiteit.


Atmosferische moeilijk te

Licht speelt altijd een grote rol bij het versieren voor de kerst. Het is romantisch, sfeervol en brengt in de ware zin van het licht in ons hoofd en hart. Geen wonder dat herhaaldelijk hun toevlucht op lantaarns, lantaarns, lichten, kaars bogen en andere lichtgevende cijfers om het huis feestelijk versieren. Deze klassieker zal nooit vervelen, want lampen en lantaarns kunt u zich opnieuw te versieren elk jaar en uit te rusten met kaarsen, LED-verlichting of kerstverlichting. Dit jaar is meer rustiek op het gebied van decoratie's.

Hout, wol, kurk, korstmossen en veren zijn in de vraag deze kerst. Zo kun je grondig magische versieren lantaarns en lantaarns. Ook rond Arches en personages kunt u korstmossen, wol en veren atmosferische decoratieve landschappen aan te passen.

Maar hoe zou het zijn als u uw eigen luchtboog creëren? Uniek, niemand heeft. Andere cijfers kan uit hout of MDF worden gesneden.

Individuele hard

Dergelijke zelf ontworpen en vervaardigd dingen zijn natuurlijk niet alleen een bijzondere inrichting en home accessoire, maar ook een speciale gave.

 

Aanwijzingen voor het ontwerp van een kerstboom in 3D houten

Teken twee sparren op dunne MDF en snijd de onderdelen.

Gesneden dan een boom van top naar het midden en de tweede van onderen naar het midden als een die kan worden geplakt in elkaar graden, de beide delen van de 90

Zorg ervoor dat de bezuinigingen zijn niet te groot en niet te klein. Als ze te smal is, kunnen de bomen moeilijk of onmogelijk te schuiven in elkaar. Als ze te breed, wiebelen ze heen en weer en blijf soms niet correct.

De twee dennenbomen, kunt u ook versieren met cirkels of patronen. Om dit te doen opnemen volgens uw smaak en knip de binnenkant. Door het aldus ontstane openingen kunt u kerstverlichting slepen en de boom te maken in een individueel lichtobject. Of waardoor het betreffende snijdelen en boor een gat in de rand en de opening in de MDF.

Met een lint kunt u ze op te hangen als kerstversiering in de openingen. Als alternatief kunt u hangen daar en rechts ballen. Afhankelijk van uw smaak verf je dan uw kerstboom en alle onderdelen.

reminiscing

Classic ballen, klatergoud en houten figuren zijn te saai voor u? Een heel bijzondere idee is om foto's van familie en vrienden te hangen op de kerstboom. Dit is een afdruk van uw foto's over de grootte van ballen en andere ornamenten van de kerstboom gemaakt, zodat de beelden op de boom act niet oversized. U kunt daarna ook combineren uw individuele sieraden door de verkoop van kerstversiering.

Vervolgens gesneden bijpassende karton of multiplex frame (elk twee in dezelfde grootte en vorm), die aansluiten op elkaar ambachtelijke lijm of lijm. Als u wilt uw foto's uit te wisselen als je eenmaal de onderdelen bevestigen, zodat een voldoende grote kloof blijft. Dan kunt u uw foto's Zoom en schuif terug. Dan kunt u nog steeds kleur van het frame en versier met decoratieve elementen (bijvoorbeeld, edelstenen, glitter, etc.). Heeft u kleur van uw individuele sieraden op uw huis of de decoratie van Kerstmis door uw foto's af te drukken in zwart-wit of sepia. Tegelijkertijd zorgt voor een romantische en nostalgische touch.

Voor meer nostalgische flair, kunt u het frame in de vorm van oude sierlijke omlijstingen knippen en verf ze dienovereenkomstig.

Spreken van nostalgie: We hebben allemaal op een veilige plaats in de kelder of op zolder zijn minst een doos met oude kerstversiering uit het verleden, van oma en opa. Op dat moment hing vooral appels, peren, walnoten en stro sterren op de boom. U kunt nu terughalen en aufhübschen met verf en spray. Op het moment ligt direct aan trend. Meer inspiratie voor kerstversieringen zijn beschikbaar op mirabeau.de.