effenen terras met betonnen platen of straatstenen

effenen terras met betonnen platen of straatstenen

Nadat de grond te hebben voorbereid op het terras, is het tijd om de betonplaten of straatstenen te leggen. Voor deze, elk huis bouwer moet weten hoe de stenen zijn later te worden geregeld. Hier is een handige installatie plan, waardoor men kan detecteren op voorhand of de geplande terras, voldoet aan de eisen. Een verwerkingskosten kan worden overgebracht naar een geabonneerde behulp van CAD in een legpatronen geschetst door de klant met de aankoop van de benodigde materialen. Het moet ook duidelijk zijn welke materiaal bedoeld is als tot stilstand gekomen. Degenen die willen combineren, bijvoorbeeld betonplaten met natuurlijke stenen, kunnen problemen hebben. Dit komt doordat de verschillende kunstwerkhoogten (natuursteen bestrating 5-8 cm, betonplaten 3-5 cm), moet het substraat worden aangepast. Als materialen voor de bestrating van het terras op afstand is nodig van de patio stenen of ™ stenen ook Feinsplitt-, zand of mortel mengsel voor het beddengoed en een gids, een lange houten plank en een rubberen hamer. Daarnaast worden grind, zand of kwartszand en een bezem en water voor de Einschlämmen het terras nog steeds nodig.

Inhoud: terras met betonnen platen en straatstenen

  • Hoe kan het beddengoed te creëren?
  • Als effenen een terras?
  • Hoe maak je een terras met een patroon te creëren?
  • Als een terras grout?
  • boeken kopen op Amazon

Hoe kan het beddengoed te creëren?

Voor het leggen van een Steinterrasse voorschakelapparatuur wordt toegepast, die meestal uit een Feinsplitt-, zand of mortel mengsel. In een gebonden versie die u nodig hebt voor bestrating bestrating mortel, Verlegeschlämme en griesmeel die zorgen voor duurzame stabiliteit. Want het zand kan worden gewassen met standaardcement in de verhouding 3: eerst worden gemengd In één uitvoeringsvorm wordt een ongebonden gebroken zand en grind toegepaste mengsel met een korrelgrootte 0-5 mm als compensatielaag. Dit moet 0,5 tot 1 cm boven de afgewerkte terras minus de sterkte van de terrasoverkapping, zodat spoelen na compressie terrasoppervlak en scherpen.

effenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatstenen

De gemalen zand en grind mix of droge mortel wordt verdeeld in een laag van 3-8 cm dikte losjes over het oppervlak glad. Men moet ervoor zorgen dat er geen stenen of mortelresten zijn in het beddengoed. Voor het afpellen het oppervlak, kan een metalen buizen, zogenaamde leringen die respectievelijk zijn ingebed in de hoogte en de helling, en waarop het voorschakelapparaat wordt onttrokken met een langere houten plank gebruiken. Vervolgens worden de metalen buizen moet worden verwijderd en gevuld, de overige groeven. Het terras oppervlak is het best niet te voeren na het schillen. Echter, de omgeving zo groot dat een eenvoudige installatie moeilijk is, is het raadzaam om in stukken ongeveer 1,5 tot 2 m.

Als effenen een terras?

effenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatstenen

Het is raadzaam om te beginnen in bestrating met betonblokken of straatstenen op een rechte zijde als gevel van een huis. Voor grotere terrassen Ook wordt aanbevolen om in secties en spannen van de voorgevel directionele lijnen onder rechte hoeken met een afstand van ongeveer 1,5 meter. Hierdoor wordt een rechte stootvoegen laag. Bovendien is het belangrijk in-gebonden versies die ruimte die een dilatatievoeg aan de randen of armaturen die een breedte van ongeveer 4 mm moet hebben.

De eerste betonplaat wordt uitgelijnd langs de gespannen gids en omhoog gedrukt door de deur of raamprofiel. Men moet ervoor zorgen dat deze en alle latere platen volgens de eerder geselecteerde gradiënt in lijn van het huis naar de tuin met een rubber. Een waterpas kan worden gebruikt om de koers te regelen. U moet ook ervoor zorgen dat de gewrichten zijn vrij van mortel en zand en de individuele rijen zijn altijd schoon geplaatst. Hier tegel spacers kan helpen om een ​​gezamenlijke afstand van 3 tot 5 mm te waarborgen.

effenen terras met betonnen platen of straatstenen

Bij het leggen van straatstenen en straatstenen gewoonlijk een smalle voegspleet tussen 3 en 5 mm mag ook, die wordt gevuld door elke vier rijen breekzand. De straatstenen "boven het hoofd" geïnstalleerd. A-color evenwicht terras te krijgen, moet je de stenen van verschillende pakketten en verschillende lagen te mengen. Dit geldt niet alleen voor Pflastersteine- en klinkers, maar ook voor de betonplaten. Als materiaal van de natuurlijke producten grind, zand en cement concreet natuurlijke kleur is onderhevig aan schommelingen. Hoewel er kwalitatief hoogwaardige en ware kleuren Eisenepoxidfarben hard rock splitter te gebruiken, maar tussen verschillende leveringen kunnen schommelingen veroorzaken.

Hoe maak je een terras met een patroon te creëren?

effenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatstenen

Voor beginners is het raadzaam om zich te onthouden van het nuttigen van patronen en naar het terras van betonplaten of straatstenen alleen in eenvoudige verenigingen of rechte lijnen te leggen. Toch zal het mogelijk zijn om een ​​terras van verschillend gekleurde betonnen platen bewegen en maken ze meer interessant met sierbestrating stenen.

effenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatstenen

z - Bijvoorbeeld, kan men een verschillende gekleurde betonnen blok voor banding en patio platen met kleine spaarders te gebruiken. Roestvrij staal - los te maken. Dit zijn slechts los getapt in het beddengoed na de eerste platen werden geplaatst. Ontbrekende oortjes kunt u ook eenvoudig een watergekoelde steen zaag of een haakse slijper. Ook kunt knippen Terrassenplatten men ook met een steen geezer.

effenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatstenen

Het bedekken van het terras moet zeer zorgvuldig gebeuren. Daarom moet men ook altijd de waterpas bij de hand en controleer de helling. De beste werken werken als u tenminste nog een assistent, waarmee u op het terras snel en nauwkeurig in teamwork af te ronden.

Als een terras grout?

effenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatsteneneffenen terras met betonnen platen of straatstenen

Na de bestrating terras Einschlämmen het oppervlak wordt uitgevoerd op de gewrichten van de terrasoverkapping dichten. Bij het leggen van betonplaten is best kwarts of zilveren zand, dat krijgt in elk gewricht. Voor een oppervlakte van 25 vierkante meter ongeveer drie sache zand nodig. Dit is terug met een bezem in de gewrichten en daarna bevochtigd met een tuinslang. Zo is de patio krijgt zijn composiet actie en draagkracht. Aan het einde van de resterende zand wordt afgewend.

effenen terras met betonnen platen of straatstenen

Bij het leggen van straatstenen straatstenen en dat de voegen eerst vullen met droog gemalen zand uitgevoerd met een korrelgrootte 0-2 mm of grind met een korrelgrootte van 1-3 mm. Het ingevulde pleisterplafond moet - in tegenstelling beton - wordt vervolgens gecomprimeerd, bij voorkeur met een trilplaat met Plattengleitvorrichtung. Pas na het schudden van de verbindingen zijn niet volledig gevuld door halte zand, de geledingen zand gesuspendeerd met een waterslang en schoongemaakt de patio van het zand blijft. Wat overblijft is een schone, creatief speels, afhankelijk van het betreffende patroon of rustig bestrating met een zeer hoge levensverwachting. Als u wilt Langelebigkeit bevorderen van de bestrating Association des te meer moet de alternatieve methode kasseien grout tekenen met voegmortel in overweging.

boeken kopen op Amazon