Eisheizung: Miten lämpö jäällä

Eisspeicherheizung tulevaisuuden lämmitys-

Lämmitys jään? Se ei todennäköisesti ole niin kauan sitten, se olisi syytetty tämän väitteen ja häiriökäyttäytymistä. Onneksi teknologinen kehitys etenee valonnopeudella ja ehkäisee myös uskaltaa katsoa paradoksit varten ratkaisu ongelmaan. Tässä on periaate, jolle Eisheizung perustuu luultavasti vanhin tapahtuma maailmassa: vesi sulattaa jäätä ja sitten.

Eisheizung: Miten lämpö jäällä

 

Eisspeicherheizung in Kaaviokuva:

1. aurinkopaneelit ja aurinkokennojen

2. jäähdytin

3. lämmönsiirto pumppu

4. Jää ja veden varastointi

mutta joskus se vie aikaa, kunnes mies löysi nero yksinkertaisin prosesseja. Ja aika on lyhyt, koska jatkuvasti nousevat lämmityskustannukset ja raaka-aineiden hintojen kaikki paineita meille ja ympäristöstä on tullut maailmanlaajuinen taloudellinen kysymys. Löytämisen Eisspeicherheizung lähestyvästä katastrofista voisi olla hyödyke voidaan asettaa kerta kaikkiaan loppumaan.

Eisspeicherheizung yhdellä silmäyksellä

  • Eisspeicherheizung yhdellä silmäyksellä
  • Eisheizung ja ympäristönsuojelun
  • rahoitus Vinkkejä
  • Kun kustannukset maksaa pois?
  • Eisheizung: Edut yhdellä silmäyksellä

Siten, lämmitys toimii jäällä

Eisheizung: Miten lämpö jäälläIce: jäähtyy kesällä ja lämmitetään talvella

Salaisuus toimintaa Eisheizung on näkökohta kiteytymisen. Täällä käyttää yksinkertaista fysiikan laki: Muutokset aineen tilaansa nestemäisestä kiinteään, energia vapautuu. Ja ei niin merkityksetön siinä määrin, koska energian määrä, joka vapautuu on yhtä suuri kuin määrä energiaa tarvitaan, jotta materiaalin tullut neste uudelleen.

Että luovutettu energia on riittävä tuottamaan havaittavissa hyvän olon lämpöä, voit nähdä, että käytämme alkuperäistä periaatetta jo pienoiskoossa. Taschenwärmer esimerkiksi nestemäinen sisältö kiteytyy läpi ryppyjä, ovat nyt talvella kävellä ja lisää. Jos olet joskus käytetty lämpimämpi, valkoinen: Osa on todella lämmin!
Mutta taskulämmittimen vielä osuu toinen erikoisuus: voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen. Kun toimittaa hänet lämmittää ja tuo kiteet sulaa, se on valmis käytettäväksi uudelleen.
Eisspeicherheizung toimii periaatteessa samalla tavalla, vain iso: joka on tallennettu talon ulkopuolella maanalaiseen varastoon vesi, energia uutetaan lämmönvaihdolla pumpulla, kunnes se muuttuu jäätä. Tämä energia johdetaan lämpöä rakennukseen ja lämmitykseen käytetty oleskelutilassa lattialämmitys ja muut vastukset. Myös pesuveden ja suihkussa voidaan saattaa sopivassa lämpötilassa avulla Eisheizung.
Jos kaikki vesi jäädytetään säiliössä, se voidaan sulattaa uudelleen avulla energian aurinkopaneeleilla tai maalämpöä.

Eisheizung: Miten lämpö jäälläSun selkeä etu: Tällä Eisheizung voidaan käyttää aurinkoenergiaa

Sitä paitsi Lämmityksen Eisheizung voi silti jotain muuta lämmittimet voi. Sillä vaikka se lämmittää talvella, jäähdytetään kesällä oleskelutilat. Kuten edellä on mainittu, ja sulattamalla aine - vaatii enemmän energiaa kuin silloin, kun on jäädyttäminen free - tässä tapauksessa vettä. Täällä, lämmönvaihto pumput siirtää lämpöä rakennuksen sisällä juuri jää tankin ulkopuolella pois, ja sinä säästät kaikki ilmastointilaitteet ja tuulettimet.
tietenkin sähkötehoa käyttöön tarvitaan Eisspeicherheizung. On kuitenkin suositeltavaa turvautua sähkön ja lämmön tuotanto on aurinkoenergian ja aurinkopaneelit. Joten jos olet jo päivittänyt talonsa siten tuo parhaat edellytykset asennuksen Eisspeicherheizung.

Eisheizung ja ympäristönsuojelun

Eisspeicherheizung on todennäköisesti kaikkein ympäristöystävällisiä tyyppisiä lämmitys tulevaisuudessa, koska se käytöstä johtuva ei myrkyllisiä höyryjä tai palamisjätteiden. Ei ole olemassa pureva savua, joten mitään päästöihin hiukkasista ilmassa ja ympäristön.
Koska toimiva voima Eisspeicherheizung voidaan syöttää aurinkopaneelit, se on riippumaton avoin virtalähteestä ja kuluttaa resursseja ei täällä. Mutta muuten ei raaka-aineiden ja fossiilisten polttoaineiden, kuten öljyn, kaasun tai hiiltä kulutetaan. Toisin sanoen, jos kaikki resurssit kuluttaa yössä ja samalla valta epäonnistuisi, omistajan Eisheizung jatkaisi istua täysin lämmössä.

rahoitus Vinkkejä

Siirtyä lämmityksen jäällä, mutta ei ole rahaa? Pyytää pankista lainaa tai puhua mahdollisuus maksueriin aikana kuumentamalla valmistajille. Vihreän jälkiasennuksissa, voi olla kunnan tukia tietyissä olosuhteissa - viisastella! Monet "rahoitusongelmat" ovat oikeastaan ​​vain tiedon puute monista mahdollisuuksista.

Kun kustannukset maksaa pois?

Eisheizung: Miten lämpö jäällä

Ei kysymys: Mitä vähemmän resursseja lämmitykseen kulutetaan, halvempi koko asia tulee. Siitä huolimatta se on helpompaa monille kotitalouksille ja asunnon maksaa vuosittain lämmityskustannuksia ja maksuja, kun yhtäkkiä menoja paljon rahaa ja vaihtaa lämmitysjärjestelmä. Siksi kysymys ei ole merkityksetön, siitä kun investointi maksaa itsensä takaisin kustannusten kannalta on Eisspeicherheizung.
Varmasti Amortisierungsfrage riippuu siitä, kuinka iso ja niin kallista on uusi järjestelmä ja mikä on kiinnitetty lämmityskustannuksia. Karkea nyrkkisääntö, joka on enintään 10 vuotta voidaan järjestää täällä. Kuitenkin tämä arvio on jo ylärajalla. Yhä nousevien raaka-aineiden hinnat jatkavat ajaa lämmityskustannukset tulevaisuudessa ilmassa, joten voidaan olettaa, että osto Eisheizung on arvoltaan lyhyemmän ajan.
Lisäksi pitäisi ottaa huomioon, että yhä täytäntöönpanoa, teknologia jatkaa laskuaan markkinoilla.

Eisheizung: Edut yhdellä silmäyksellä

  • Ei enää raaka-ainekustannukset
  • Ei energiakustannukset
  • Sähköverkosta
  • Lämmitetty talvisin ja viileä kesällä
  • Täysin ympäristöystävällisiä