Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsille

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsille

Vuodesta pakkausmateriaalit paastota sähkö veneet ja aurinkoenergian veneitä voi rakentaa itse. Käsittelemällä erilaisia ​​materiaaleja ja pienet elektroniset töitä, lapset oppivat paitsi mitä voidaan muotoillut pakkaus, mutta kouluttaa teknistä ymmärrystä. Onko aurinko katamaraani polystyreenistä, aurinko veneen tyhjästä kalat voivat tai Airboat PET-pullot: Tällä sivulla esittelemme tarkat ohjeet rakentaa kolmea eri veneitä, jotka saavat virtansa aurinko- tai akkua.

Katsaus rakennusohjeet sähkö-ja aurinko veneet

 • Katsaus rakennusohjeet sähkö-ja aurinko veneet
 • rakentaa aurinko katamaraani itse
 • rakentaa aurinko vene itsensä kalasumppu
 • Piirustuksia veneen potkurin PET-pullojen

Seuraaville kokoamisohjeet meillä on elektroniikan ja aurinkoenergia komponentit oppimista paketti "Seikkailu sähkö-ja aurinko veneet" Franzis Verlag käytetty. Useimmat rakennuksen vaiheita voi ajaa lapset 8 vuotta itseään. Koska yhteys aurinkokennon tai akku on hieman hankala, vanhempien pitäisi tehdä työtä lapsille.

Yksityiskohtainen tarkastelu oppimisen paketin "Seikkailu sähkö-ja aurinko veneet" Löydät tässä viestissä Home Improvement blogi.

rakentaa aurinko katamaraani itse

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleTärkein rakennusmateriaali auringon katamaraani

Polystyreeniä, rulla teippiä ja aurinkokennon lapset voivat rakentaa omia katamaraani lyhyessä ajassa. Tästä he tarvitsevat vain seuraavia tarvikkeet:

 • styroksi
 • 1 x suuri rulla ilmastointiteippiä
 • 2 x 4 x puikoilla tai pitkä vartaat
 • 1 x mustalla tussilla
 • 1 x leveä mattoveitsellä
 • hiekkapaperi
 • pihdit

Elektroniikasta rakennus kirja:

 • 1 x aurinkokenno
 • 1 x Solar Moottori
 • 1 x ilma tai potkuri

leikata boot tehty styroksi

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsillerakentaa katamaraani tehty styroksi

Ensinnäkin veneen osat leikataan pois katamaraani. Tätä tehdä kaksi pitkää suorakulmioita styroksin, etu- kärki päättyy kolmioon. Sillä keskiuumaan kolmas kappale leikataan. Tämä tulisi olla riittävän laaja, että rulla teippiä sopii hänelle ja kaksi pitkää veneen osat on useita senttimetrejä etäisyyttä. Säädä Styrox palat yhteen, prick jokainen pitkä syömäpuikot keskitetysti ylhäältä päin kahden rungon korjata keskipisteenä. hyppysellinen takaisin ulkonevat sormet pihdeillä. Vaihtoehtoisesti syömäpuikot on myös kaksi pitkää vartaat sivulla on.

liittää Solar moottori ja aurinkokennon

Nyt pala Styrofoam lyhenee niin, että se voidaan työntää rulla teippiä. Nyt olet leikata leikkurin, teippiä ja työnnä se niin päälle aurinko moottori, joka Pinn näyttää. Kiinnitä moottori nyt styroksin palkit, kuten nähdään kuvissa.

Seuraavassa vaiheessa, laaja teipillä taitetaan sisäänpäin rullan muodostamiseksi, ja kiinnitetään alla aurinkokenno. Vaihtoehtoisesti kaksipuolinen teippi voidaan käyttää. Sen jälkeen, aurinkokenno puristetaan rullan nauhan keskellä edellä. Punaiset ja mustat johdot pitäisi osoittaa kohti merimoottorien.

Nyt laitat potkuri Pinn ja testaa, onko se ei osu Styrox tai liiman tulipalon aikana kääntämällä.

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsillePotkuri on täysi mahdollisuus siirtää aurinko moottoriElectric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleAurinkokenno sijaitsee keskeisesti rullan

koota aurinko katamaraani

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleSiinä menee kotiin rakennettu aurinkoenergialla vene

Seuraavassa vaiheessa, rulla on taitettu ja liimattu keskeinen palkki aurinko polystyreeni veneen laaja teippi painetaan tiukasti uudelleen ja rulla teippiä. Paremman otteen sen korjannut vahvalla teipillä veneessä. Vaihtoehtoisesti ne voidaan asentaa myös erityisellä Styrofoam liimaa.

Lopuksi, aurinkokenno, jossa musta johto sähkömoottorin punainen lanka ja musta johdin aurinkokennon kanssa punainen moottorin on kytketty yhteen. Niin, että kaapelit eivät pääse potkuriin, sitoa ne yhteen kuminauhalla ja kiinnitti sen rooli.

Nyt aurinko katamaraani on valmis koetukselle ajaa auringossa.

rakentaa aurinko vene itsensä kalasumppu

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleSolar vene kala tinaElectric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleMateriaalia aurinko vene

Tämä vene puuhastelun noin puolen tunnin matkan päässä punoitus ja puhdistaa kalat voivat. Ne, jotka haluavat rakentaa tämän aurinko veneen itse, vaatii seuraavat tarvikkeet:

 • 1 x tyhjä kala Dose
 • liimakalvon
 • kuminauha
 • Tarvittaessa kaksipuolinen teippi

Elektroniikasta rakennus kirja:

 • 1 x erityisen pitkän akselin
 • 1 x vähentäminen Liitin
 • 1 x pieni potkuri
 • aurinko moottori
 • aurinkokenno
 • Tarvittaessa Hauenleukoja kaapeli

valmistelu

Ensinnäkin tyhjät kalat voivat pitää olla huuhdeltu ja puhdistettu rasvaa jäämiä. On huomattava, että pienet avaaja ei irtoaa metalli kansi. Kun purkki on kuivunut, rakentamisen aurinko veneen voi alkaa. Varo teräviä reunoja kannen!

rakentaa laivan kannella kalasumppu

Ensimmäisessä vaiheessa kansi vedetään kokonaan pois laatikosta ja taivutettu kuin ensimmäisen kuvan muodossa: Käännä pää, jossa on avaaja varovasti alaspäin ja työnnä se hitaasti ulospäin. Täällä herkkyys on tarpeen siksi, että se ei snap. Toinen pää on taivutettu vinosti ylöspäin. Jos jokin asettaa kansi koeluonteisesti purkissa ja korjataan tarvittaessa muoto laivan kannella.

rakentaa moottori ja ajaa aurinko vene

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleMoottori Solar Vene on liimattu avaajaElectric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleOmatekoinen aurinko vene

Seuraavaksi se asettaa aurinko moottori on taitettu avaaja, siten, että tappi on osoitettu aukon ulkopuolelle, ja tarttuu siihen lujasti liimaamalla kalvo. Liitin on liitetty Pinn ja liitetty akselin ja pienen potkurin.

useita liima raina kiinnittämistä varten aurinkokennon taittaa rullan ja kiinnittämällä aurinkokenno taitetut päähän kannen. Vaihtoehtoisesti myös kaksipuolinen teippi on.

Nyt yksi käyttää kannen näyte voi ja korjattu - tarvittaessa - asema aurinkokennon ja toimilaite. Potkuri tulee koskettaa maata.

Poista kansi ja työnnä kaapelit allaan. Käyttämällä hauenleuoilla liittää aurinkokenno musta kaapeli moottorin ja päinvastoin, punainen johdin. Ulkonevan johto sitoa yhteen kannen alla kuminauhalla tai nippusiteen.

Lopuksi, se korjaa kansi, jossa on taitettu, levyistä liimakalvon, tai kaksipuolinen teippi kalan laatikkoon. Terminaalit ja niputettu kaapelit sijaitsevat keskellä ja etuosa aurinko veneen.

Vinkkejä uinti testi aurinko veneen

On tärkeää, että paino jakautuu tasaisesti kalan laatikkoon siten, että veneen ei luetella. Testata pitäisi laittaa se vedellä täytetty pesualtaaseen tai ammeen. Se on edessä raskas, päätelaitteet siirretään keskelle tai aurinkokenno lisättiin pala taakse.

Piirustuksia veneen potkurin PET-pullojen

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleMateriaali veneen potkuri

Tämä vene voidaan käyttää joko aurinko tai paristoja. Ne, jotka haluavat rakentaa tämän Electric Boat itse sarjaa tarvikkeet valmiina:

 • 2 x 0,5 l PET-pullojen ja korkki
 • 2 x pitkä nippuside
 • 2 x 1,5 V: n paristo
 • nauha
 • styroksi
 • kuminauha
 • Cuttermesser
 • sakset
 • mustalla tussilla
 • hiekkapaperi

Elektroniikasta rakennus kirja:

 • Potkuri ja iso potkuri
 • paristonpidin
 • Hauenleukoja kaapeli
 • aurinko moottori
 • aurinkokenno

rakentaa keskus web

Alussa voit leikata laajan leikkuri polystyreenistä keskushallinnolta www. Kaksi syvennystä leikataan alaosassa, johon pullot myöhemmin liitteenä. Yläpään polystyreenin saatu pyöreä syvennys, johon moottori on asetettu. Puhtaan reunat jauhaa kävelysillan hiekkapaperilla. Tämän jälkeen moottori on kiinnitetty Pinn ulospäin vahva teipillä syvennykseen.

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleKaapeli Moottorin taaksepäinElectric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleSähkömoottori on polleeta keskiuumaan

Kokoa Airboat

Seuraavassa vaiheessa, veneen potkuri on koottu. Tämä yksi lävistetty saksilla hieman Reikä keskiuumaan edellä syvennykset PET-pullojen ja työnnetään pitkä nippuside. Jos yksi nyt asennettu toisen kaapelin sitoa pullojen styroksiosassa ilman kiristämällä niitä. Niin että pullot eivät törmäävät loppupäätä, voit leikata kapea lohko Styrox ja työntää sen välillä. Lisäksi aurinkokenno tai paristonpidike on niin paremman otteen. Lisää vakautta molemmat pullot teipattu, kuten voidaan nähdä oikeanpuoleisen kuvan. Nyt syötetään potkuri Pinn aurinko moottori. Sinun ei pitäisi vetää keskiuumalla käännyttäessä. Säädä etäisyydet, nippusiteet kiristetään ja leikataan ulkonevat päät.

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleAirboat muotoutuuElectric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsillePieni harjanteelle pitää PET-pulloon etäältä
Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsillerakentaa sähköinen vene pulloista

Sähkökäytöt veneen potkuri

Jos haluat rakentaa sähköinen veneen itse, aseta kaksi paristoa paristopidike ja kiinnitä se tukevasti styroksiosassa pullojen välissä vatsat. Liitä käyttäen hauenleuat akun mustaan ​​johtoon moottorin ja kääntää punaisen langan. Ulkonevat johdot ovat kytköksissä kuminauha ja liimattu edessä keskellä bar. Välittömästi sen jälkeen kiinnittämällä kaapeli potkurin alkaa liikkua.

varustaa potkuri aurinkoenergialla -veneesi

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleAuringossa, potkurin auringon vene alkaa kääntyä

Jos vene on virtansa aurinko-, yksi kiinteä, aurinkokenno teipillä on polystyreeni keskeisesti pullojen ja tarttuu kaksi kapeat nauhat pitkin sen liimakalvo runko.

Lopuksi kytke kaapelit aurinkokennon kautta hauenleuoilla kaapeleihin ja aurinko moottori. Kun vene on auringossa, potkurin alkaa kääntyä. Ajo aurinko veneen väärään suuntaan, kaapelien voi helposti vaihtaa.

Electric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleAurinkokenno on juuttunut takana keskellä baarinElectric Boat ja aurinko veneen rakentaa itse - Ohjeita lapsilleLiitäntä aurinkokennon moottoriin

Kiinnostuitko? Yllä materiaalit ja oppimisen paketti "Seikkailu sähkö-ja aurinko veneet" Voit rakentaa veneen itse.

seikkailu sähkö & Osta aurinko veneet verkossa