Farvede kontaktlinser til karneval

Korrekt håndtering af farverige kontaktlinser for en perfekt kostume

Farvede kontaktlinser til karneval

Som et hjem forbedring kan du lave mange dele af hans karneval kostume selv. Men i nogle prikken over i'et, for eksempel, farvede kontaktlinser, er du nødt til at falde tilbage på sælgende. Men det har også sin god grund til at gøre kontaktlinser selv, hvilket er endnu ikke muligt. Da de eksisterer, farverige motiv linser er de vrede. Med dem kan du slå øjnene i stort set alt: Alligator øjne, slange øjne, vampyr øjne, smileys og meget mere.

Den enormt høj tilgængelighed er en stor fordel, at kontaktlinser er ikke en ren øjenlæge domænenavn i lang tid. Dog kan den lille Køb også fristet af hensynsløshed, som er specielt fatalt, når visse principper hygiejne ikke overholdes. Til at bære de farvede kontaktlinser ikke kommer ind i øjet, bør følgende tips følges.

Indhold på Carnival Kontakter

  • Problemer med kontaktlinser
  • Rene linser, bruge det ordentligt, og fjern
  • Farverige kontaktlinser og sikkerhed i hverdagen

Problemer med kontaktlinser

Kontaktlinser er ligesom en tynd film direkte på øjet. Selvom materialet er meget blødt, er det dog ikke meget gennemtrængelig for luft og fører til hurtigere træthed og tørre ud øjnene. Selvom linsen iført er lavet i øjet, er det stadig repræsenterer et fremmedlegeme, som påvirker udvekslingen af ​​tårevæske. Mangel på luft og fugt, så den hurtigt kan føre til irritation. I et sådant tilfælde, skal linsen fjernes hurtigt. Den maksimale drægtighed periode er otte timer om dagen alligevel. Dage og nætter lange festligheder uden linser bryder er derfor ikke mulig.

Desuden er mange billige farverige kontaktlinser såkaldte "daglig Engangs"Hvilket skal bortskaffes efter én anvendelse. Alternativt kan du få adgang til dyrere "månedslinser" falde tilbage på. Selv farverige linser med recept linser er til rådighed - her optikeren af ​​tillid er den ideelle partner. Dog kan en stærk astigmatisme være i farvede modeller normalt ikke fuldt opvejet.

Til at bære kontaktlinser skal vænne. Men når den farverige kontaktlinse fra starten er smertefuldt, bør du ikke engang forsøge at ride ud den smerte, fordi det ikke er muligt. En smertefuld kontaktlinse skal fjernes med det samme - det er beskidt, hvis der er indsat forkert eller beskadiget. Meget følsomme mennesker kan udvikle problemer, når bæres uden tilsyneladende forstyrrelse faktor, bare prøve det på forhånd.

Rene linser, bruge det ordentligt, og fjern

brugBøj fremad for lettere indføring af linsen fremad.

Før du fjerner farvede kontaktlinser fra beholderen, vaske hænderne grundigt med sæbe og vand og tørres grundigt. Det er vigtigt, at ingen efterfølgende Fluseln håndklædet eller pind til fingeren er fortsat en fedtet film. Også eingecremte hænder skal vaskes, ellers er der øjenirritation.

Åbne linsebeholderen og fjerne linsen indeholdt med tørre fingre uden at beskadige materialet med lange fingernegle. Placer linsen nu så din fingerspids, at de let kan indsættes i øjet. Reglen er: Jo mere fugtige linsen og tørrere af fingrene, jo lettere det kontaktlinse kan sættes ind i øjet. I kontaktlinsen, men bør ingen væske svømme.

antydningHvis du ikke er sikker på, om linsen er højre side op på fingeren, hjælper en skrå udsigt. Når linsen på spidsen af ​​fingeren har form af en udskæring gennem sfære, derfor lige kanter, det er korrekt. Hvis det er den forkerte retning, kanterne bøjer udad, såsom med en suppe skål.

objektivNogle kontaktlinser er særligt store og dække hele øjeæblet.kostumeZombie kostumer gavn af multi-farvede kontaktlinser.

I en første anvendelse bliver linsen tilstrækkeligt renset og kan anvendes med det samme. Det hjælper, hvis du sætte et spejl på bordet og ikke bruger den vægmonterede badeværelse spejl. Hold for eksempel med den højre hånd, den venstre øjenlåg fra hinanden og sat på linsen til det venstre øje. Du vil hurtigt trække på deres egne og smutte efter et par sekunder i den optimale position. Hvis det er nødvendigt, kan du flytte kontaktlinse og omhyggeligt med fingrene og slå.

antydning: Farvede linser er ofte væsentligt tyndere end konventionelle kontaktlinser med recept linser og kan ikke bruges helt så nemt - bare prøve lidt rundt, indtil den vaklende ting sidder i øjet. Put lommetørklæder klar, øjet kan godt rive noget.

Efter mindst otte timer, linsen skal fjernes for at undgå unødig stress for øjnene. Wet fingrene med kontaktlinsevæske - til nød er også vand - og fjern objektivet ved at skubbe til venstre og højre margen på samme tid til centret. Selv med lidt lukkede øjne muligt. Rengør objektivet derefter med kontaktlinsevæske - ingen vand, der hærder linsen! - i din håndflade og indtast det endelig vendte tilbage til opbevaring container. kontaktlinsen renses, før den næste brug.

antydningMedium til at fugte øjnene kan i løbet af dagen til at yde nødhjælp, når øjnene bliver tørre og gnid linserne. Kontaktlinser Egnede produkter til ethvert apotek.

Farverige kontaktlinser og sikkerhed i hverdagen

objektivFarverige linser begrænse synsfeltet er en enorm.

Eye linser med moderigtige farver tjener normalt ikke øjne korrektion, men bruges kun til en ekstern effekt. Derfor giver de ingen måde for en bedre udsyn, men begrænse det kan endda kræve en.

Afhængigt af objektivet motiv også kun en lille åbning, hvorigennem lyset kan komme til at fange øjet. Derfor bør man undgå at sidde med sådanne farverige kontaktlinser bag rattet eller generelt motoriseret eller være ude på cyklen det helt. Især under Carnival periode, desuden de politikontrol hober - kan det endda blive retsforfulgt som fanges med farverige kontaktlinser under kørslen,.

Desuden anbefales det at øve iført linser før karneval dage, fordi de påvirker tårevæsken og kunne opfattes som et irritationsmoment. Desuden bør fjernelsen være indøvet flere gange, før det bliver mere kompliceret i beruset tilstand. Hvis du ønsker at bruge kontaktlinser hele dagen, bør du har yderligere produkter til fugtgivende øjet der. Disse øjendråber kan købes på ethvert apotek. Sørg for kun at produktet er egnet kontaktlinse.

købe farvede kontaktlinser online