Fischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaal

De plug voor elk bouwmateriaal

Of het nu een wastafel, een satellietsysteem of een nieuwe voortent moet worden vastgesteld - dat is de vaststelling van dit recht hangt af van verschillende criteria: oppervlak, plaatst u één anker, lengte, de installatie en voorschriften voor de bescherming tegen corrosie moet de selectie van zijn bekende bevestiging.

Fischer pluggen: Inhoud

  • schroeflengte
  • Minimale schroeflengte
  • drill sterkte
  • Anchor keuze - Underground
  • spreidanker

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/651157' 17861, '');

Fischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaal

schroeflengte

Fischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalDowel Snake

Het gebeurt vaak dat terwijl pluggen en schroeven bij de hand, maar beide komen niet overeen. Indien schroeven met een te kleine diameter gebruikt, de hechting bezit minder. Een te grote schroefdiameter vereist meer kracht bij het inschroeven en dus onnodig tijd. daarom instructies van de fabrikant moeten worden nageleefd op het anker pack voor optimale bedrijf waarden. Even belangrijk is het kiezen van de juiste schroeflengte. De schroeven moeten voorbij de plugpunt de lengte van de schroefdiameter. Men mag niet vergeten dat tegels, gips en isolerende materialen niet steunlagen. Een veilige verankering moet in het onderliggende constructiemateriaal. De optimale schroeflengte kan gemakkelijk worden bepaald:

Minimale schroeflengte

Fischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalwandsectie

= 1 x schroefdiameter
+ lengte van anker
+ Dikte van de pleister en / of isolatiemateriaal
+ Dikte van het object montage

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/651157' 16464, '');

Fischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaal

drill sterkte

Maar met wat kracht oefeningen moeten nu waarvoor ankermaat Bored? Meestal geldt: Het anker diameter komt overeen met de boordiameter. In cellenbeton en andere bouwmaterialen erg zacht, maar het is beter om het gat te boren 1 mm kleiner. Het anker dus zorgt voor een betere belastbaarheid.

Fischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalUniversal plugFischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalkozijnplugFischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalanker lange lijstFischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalgipsplaat plugFischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalinjectiesysteemFischer pluggen: De passende stekkers voor elk bouwmateriaalstalen pluggen

Anchor keuze - Underground

Van cruciaal belang voor het anker keuze is het oppervlak om iets verbonden aan het worden. De zachtere en vol gaten, de wand, de langere en dikkere pluggen en schroeven worden gekozen. In ongepleisterde gemetselde wand structuur kan worden bepaald uit de steen vorm en kleur. Indien de wand gepleisterd tegen of vermomd, helpt geleidingsgat. Afhankelijk van de penetratiesnelheid van het boormeel en de kleur van de ankerbodem worden bepaald.

Geperforeerde bakstenen, bouwmaterialen met een lage sterkte en Port beton mag alleen worden geboord in een roterende beweging (zonder slag) - zelfs als er een andere manier sneller. Vooral bij geperforeerde baksteen Anders bestaat het gevaar dat de bruggen worden vernietigd in het blok en nauwelijks vindt de ankers vervolgens houden. Het grondig reinigen van het boorgat is belangrijk voor stevig vasthouden van het anker, omdat bereiken maximum in een schone gat bedrijf waarden.
Gaten kunnen worden verlegd of opgezogen met een stofzuiger of met behulp van ventilator en uitgeblazen.

Bij het kiezen van de juiste anchor vijf montagestijlen kan afhangen van bouwmaterialen, belastingen en montage onderscheiden: General bevestigingen, bevestigingen holte, kader armaturen en zware en injectie onderdelen met de afbreekconnector tellen.

spreidanker

Expansieankers werden lang beschouwd di e standaard pluggen. In vaste materialen zoals beton, volle steen en kalkzandsteen, bieden ze optimale ondersteuning. De klassieke van de pluggen is de S-ankers Fischer. In 1958 was hij de eerste nylon pluggen op de markt. Vandaag de dag is hij de meest geproduceerde (en meest gekopieerde) verankert de wereld.

Dit onderwerp is uitgewerkt voor u door heimwerker.de in samenwerking met Fischer werkt.

contact
fischerwerke
Artur Fischer GmbH & Co.KG
Weinhalde 14-18
72178 Waldachtal
Tel. 07443 / 12-0
Fax: 07443 / 12-4222
E-mail: [email protected]
Internet: www.fischerwerke.de