Fjerne cement rest

Fjern Zementschleider

Cement rest frembragt under fugning fliser. Her flise fuger påføres overfladen, der skal bearbejdes og opslæmmes med en gummiskraber. Som regel kan det resterende mørtel blot tørres af med en fugtig klud, men er stadig en svag grå uklarhed synlig især i de lysere fliser og plader.

I dette tilfælde skal hjælpe Cement remover, som er tilgængelige som kemiske rengøringsmidler. For en blid fjernelse er også visse hjem retsmidler er.

Hvilke midler er egnede til det særlige gulv, og hvad du bør overveje, når sløret væk, viser vi dig på denne side.

Indhold at udstede cement fjernelse rest

  • Vigtig note til fliser
  • Med hjem retsmidler fjerne cement rest af fliser
  • Fjerne cement resten på natursten
  • Kemisk cement remover

Vigtig note til fliser

Start med at rense fliserne altid kun, når injektionsmørtel er fuldt hærdet. Dette vil tage op til en uge. Hvis en anden af ​​flisen klæbemiddel sløret i visse omstændigheder dele og en ny gardin dannes på fliserne. I frisk mørtel, er det endda muligt at aggressive rengøringsmidler blandes med ham og forringe vedhæftningen. Det er bedre at først rense fliserne med en fugtig svamp til at fjerne så de værste mørtel rester. Når injektionsmørtel er fuldt hærdet, kan fjernes, det resterende cement slør med konventionelle hjem retsmidler eller særlige rengøringsmidler.

Med hjem retsmidler fjerne cement rest af fliser

Fjerne cement restFliser med cement rester efter fugningFjerne cement restEfter rengøring fliserne er blevet gendannet til sin tidligere herlighed

For at fjerne sløret fra de fineste smudspartikler og cement fra fliserne, er der et par hjem retsmidler, der er tilgængelige i hver husstand:

  • Citron som naturlige rengøringsmidler: Indtast ren citronsaft på fliserne, forlade ham kortvarigt og tørre overfladen med varmt vand. Imod genstridigt snavs, en citronsaft koncentrat, som er let tilsættes fortyndet til fliserne og grundigt findelt med en svamp hjælper.
  • Eddike varmt vand blanding: For blandingen indtaste 1,4 l Essig i 5 liter varmt vand og behandle fliserne. Løsningen skal virke i mindst 5 minutter. Derefter vaskes blandingen med rent vand og en svamp. Afhængig af tykkelsen af ​​sløret multiple rengøringscyklusser er nødvendige.
  • Børste med detergent: Til dette lidt pulver opløses i vand og fugte en lille stålbørste med blandingen. Denne montere derefter på en vinkelsliber og børsten fra cement støv.

Fjerne cement resten på natursten

Fjerne cement restRent marmor gulv

For natursten gulve er hovedsageligt marmorplader, men også fliser fra støbte sten eller travertin. Dette bør du aldrig arbejde med konventionelle cement pletfjernere, fordi syre indeholdt ville brænde overfladen af ​​fliserne. Adgang foretrækker i stedet til en lidt surt rengøringsmiddel fosfor syre-base, - men kun på jorden granit bordplader. Der er også særlige cement remover til natursten. Men her, stenen og teksturen af ​​overfladen er kendt for. B. må ikke behandles med en sur opløsning kalksten.
Alternativt du bære normal Steinöl på pladerne og tørres af med en rensepude off hendes slør. Efter flere passager af natursten gulvet er rent igen.

Kemisk cement remover

Den mest almindelige middel mod den grå slør er en cement remover. Men dette består af en sur opløsning, og bør ikke anvendes til natursten. Som udgangspunkt skal du altid tjekke på forhånd overfladen kompatibilitet, for at undgå skader. Modsætning hjem retsmidler fjerne kemiske rengøringsmidler derudover mørtel rester, kalkaflejringer, udblomstring og uorganiske kontaminanter. 

ansøgning: 
Afhængigt af styrken af ​​cement slør du bære det lige eller indtil 01:10 på den våde overflade og sprede det med en svamp. Opløsningen skal reagere. De opløste rester kan tørres af med en svamp og absorbere med en serviet. Efter behandling, er det tilrådeligt nachzuwaschen grundigt med vand for fuldstændigt at fjerne eventuelle rester.

Køb cement rester remover på Amazon