fliser terrasse

fliser terrasse

Fliser er stadig betragtes som de mest populære gulvbelægninger. De er robuste, kan bruges individuelt og næsten uendelige, hvis lagt korrekt. Da udendørs, men øget stress forårsaget af sol, regn og frost emne, er et presserende behov fliser en professionel installation. Selv små fejl kan forårsage vand får under fliserne og gøre dem briste i frysning. Vandet har kun fundet en måde under flisen, er yderligere ødelæggelser stoppes kun ved hurtige modforanstaltninger.

For ikke at stå over for dette problem, bør kun kyndige DIYers vove sig ind dette arbejde. Vil de respekterer alle de vigtige regler er en stor flisebelagt terrasse ikke flere forhindringer. Bare en ren flisebelagt terrasse skabt blandt velplejede og en hyggelig atmosfære.

Indhold: fliser Terrasse

 • nødvendigt værktøj
 • Forberede substratet og forsegling
 • Påfør fliseklæber og lægge fliser
 • fugning fliser
 • Ekstra beskyttelse: balkon imprægnering

nødvendigt værktøj

Lægning af fliser i princippet adskiller sig lidt fra at installere fliser i stuen. Derfor er der ikke behov specialværktøj til æglæggende fliser.

 • Måle- og hjælpestoffer
 • Maurer værktøjer (slev)
 • omrører
 • fliseskærer
 • flise kors
 • Tandspartel eller tandspartel
 • Joint-gummi spatel
 • Svamp eller svamp bord

Forberede substratet og forsegling

Udover generelle overflade krav, såsom tørt, fast, fri for revner og stabil, kræver en flisebelagt terrasse andre vigtige grundlæggende. For at forhindre, at vand akkumuleres eller danner vandpytter, terrassen har en allerede Gradient på ca. 2% har. Så regnvand kan løbe fra huset og puddling undgås. Det er også vigtigt at forsegle overfladen. Dette forhindrer indtrængning af fugt fra bunden og er samtidig en beskyttelse af værelser nedenfor mod fugt fra oven. Indtrængende fugt kan blødgøre jorden og forårsage deformation, som kan rive fliserne.

En ordentlig forsegling er lavet med en tætningsflade, såsom flydende film. Dette påføres i to lag, og danner en yderst fleksibel, gummiagtig og vandtæt lag. Det vil ikke blive beskadiget af brudte fliser, så det er en permanent vandtæt overflade er garanteret. gør husstandstilslutning og processer er ekstremt vigtigt. Disse er desuden beskyttet af en tætningsbånd, som er indarbejdet direkte i tætningsmaterialet. Hvis en central gulvafløb anvendes tætte særlige manchetter overgange perfekt.

fliser terrasseindarbejde forseglingstapefliser terrassesæl terrasse

Påfør fliseklæber og lægge fliser

I overensstemmelse med den angivne tørretid af fugemasse af fliserne kan begynde at lægge. Der bør udvises forsigtighed, at det ikke er for varmt, ikke solen skinner direkte på at blive flisebelagt overflade og det ikke regner. Et køligt vejr med fugtig luft er optimal. Så limen tørrer ikke for hurtigt, men er ikke skyllet væk af regn. Ligeledes er det bydende nødvendigt at anvende frostbestandige og fleksibel fliseklæber. Kun denne garanterer, at vejrrelaterede bevægelser kompenseres.

Hvis fliseklæb rørt af producenten, kan dette påføres med en murske og kæmmet med en tandspartel. Her skal et ensartet billede af den anvendte fliseklæb resultere. 

Pladerne presses med en let roterende bevægelse og en lille tryk i flise klæbemiddel. Ved lægning fliser udendørs er det meget vigtigt, at uden hulrum under fliserne produceret. I dette vand kan samle og ødelægge fliserne i frost. Bevist hvorfor har det "Buttering flydende metode"Hvor flise klæbemiddel påføres på gulvet og på samme måde på flisen. Dette vil sikre samtidig anvendes overalt den samme mængde af et lukket lag fliseklæber.

fliser terrassekam fliseklæbfliser terrasselægge fliser

fugning fliser

fliser terrassefugning fliser

Før påbegyndelse fugning, skal alle samlinger kontrolleres igen. Limrester på fliserne fører til uskøn misfarvning af leddene og allerede fyldt med fliser limninger kan efterfølgende forårsage skader.

Det er vigtigt, det rigtige valg af fuger. Dette skal være frostsikkert og fleksibel. Venligst at overholde anvisningerne. Efter dette mørtlen omrøres godt og er klar til brug efter en kort lagringsperiode. Diagonal det vil blive fordelt med en fælles gummi og indarbejdet. Her er virkelig alle huller skal udfyldes.

Hvis flise fuger er tørret, kan det glattes med en våd svamp eller svamp bord. Også her er udslettet diagonalt over fugerne. injektionsmørtel vasker det ud af fælles, han er endnu ikke tør nok. Rengøringen bør kun udføres efter fuldstændig tørring af leddene. Til dette formål, er svampen regelmæssigt rengøres med vand. En varig cement film kombinerer godt med en tør klud for at fjerne.

Endelig, efter hærdning af det fælles morter og en grundig rengøring, samlinger og overgange er fyldt med passende tætningsmiddel. Da overgangene mellem fliser og hus nødt til at balancere ekstreme bevægelser, bør fugemassen klæber til fliser og hovedrengøring kun sideværts. En vedhæftning til underlaget forhindres ved at indføre Hinterfüllschnüren.

Ekstra beskyttelse: balkon imprægnering

Balkon overflader af keramiske fliser, natursten, beton eller afretningslag er stærkt understreget af vejret. Over tid, små revner og huller vises, så fugten trænge ned i jorden. Dette kan føre til frostskader, skimmelvækst, mos eller korrosion af altanen underkonstruktion. En altan eller fliser imprægnering anser dette "hacker" sikkert i skak, lukker revner og porer til 0,2 mm og stopper som altaner og terrasser for måneder vandtæt.

købe fliseklæb online