Fodbold pude håndværk til haven bænke og stole

tinker fodbold puder

Uanset om temafest, fødselsdag eller til EM og VM: komme på en fodboldfest kun med en intim dekoration virkelig flipper på. Dæk kedelige øl tabeller med græsklædte grønne bordløbere eller duge på fodbold look. For en lang og behagelig mødet på BBQ eller nåle spillene giver komfortabel pude. Denne fodbold Pillow Tinker helt uden syning færdigheder, i stedet, skal du blot en hæftepistol, en hobbykniv, en blyant og skum bord, fiberplader og tyk, robust stof eller fleece, der passer i en lys nuance af grøn til fodbold fest.

Du kan også rode med disse instruktioner også komfortabel stol puder eller sædehynder til haven. Ved hjælp af elastikker og velcro lukninger, kan puden nemt monteres på bænke og stole uden konstant faldende fra siddepladser. Bliv inspireret og oprette dine egne puder til fodbold eller andre temafester.

Indhold: tinker fodbold puder

 • Instruktioner for at gøre en fodbold puder
 • Ideer til fodbold møbler og dekorationer
 • Video: bygge fodbold-sæde kasse

Instruktioner for at gøre en fodbold puder

Materialer og redskaber

 • Grøn-vævet stof eller robust
 • skumindlæg
 • Fiberplader i bredden af ​​sædets overflade, for. Bredde af banken B.
 • elastikker
 • Hvis det er nødvendigt, velcrolukninger
 • Tacker
 • saks
 • Cutter eller tæppekniv
 • blyant

Tip: 3 mm tyk fiberplader kan skæres med både en skærer kniv med en skarp kniv og har en dip og stiksav til det ønskede format. Vær opmærksom på en fast fiksering af pladen.

cut polstring, stof og fiberplader

cut skumMed en hobbykniv trimme skummet.festtackern nonwovenmateriale på skummetfesttackern plænen grøn mat på skum og fiberplader.

Det første trin er at bestemme størrelsen af ​​puden, denne foranstaltning bredden af ​​banken eller - i tilfælde af en stol - formatet af sædets overflade. Overfør målingerne til fiberplader, ordne det, før det er skåret.

Derefter sættes skræddersyet fiberplader på skum pad og klippe det til den samme størrelse. Det er derefter placeret på nettet og underskrevet deres konturer. Tilføj en kant på 5 cm på hver side, og bør også markere det med en blyant.

Tip: Hvis web har en smuk og mindre respektable side, er markeringerne foretaget på mindre smukke side.

festtackern fleece på puden

Efter skæring, position på det grønne fleece skummet inde i blyantsstregerne og lå på ham træfiberplader. Nu den udragende kant af stoffet er foldet over kanterne og hæftes. For rektangulære fodbold pude er det lettere at hæfte langsiderne først. Gentag dette trin med den korte side. I runde figurer op stof scraps kan overlappe, afbrød i dette tilfælde for meget skarpe kanter.

vedhæfte elastikker

fix elastikkerfastsætte elastikker med hæfteklammer.

For ikke at glide fodbold puder fra banken, kan du vedhæfte et eller to elastikker. Afhængigt af størrelsen af ​​sædehynden der skal hæftes i en afstand af 5-10 cm fra den ydre kant, så at deres ender peger indad i stedet for til kanten af ​​puden.

Tip: Hvis en velcro på undersiden af ​​Football puden og i den ene ende af elastikken knyttet, du har brug for festtackern kun de to bånd-ende og kan vedhæfte det nemt selv midt i haven bænk.

Denne pude er også sidder på fodbold tribunen på offentlig visning, komfortable i stadion og på hjemmelavet fodbold taburetter kasser.

Pillet fodbold puderDer går din fodbold pude.Fastgør sædehyndenVed elastikker, forbliver den sikkert ligge på bænkene.Fodbold puder og bordfodboldPå græs sædehynden passer med grønt stof-dækket bordfodbold eller en bordløber i fodbold look.

købe produkter til at følge trop på Amazon

Ideer til fodbold møbler og dekorationer

Med et robust grønt stof eller fleece også sæde kasser, borde eller mål vægge kan streng. Hvis du har en bygge Torwand, markere åbningen på stoffet og skære dem ud zig-zag form. Træk derefter stoffet stramt over træplade og hæfte kanterne på bagsiden fast.

ved konventionel øl borde designet er endnu enklere: Den tykke stof hæftes over bordet og strækkes på bunden. Men hvis du ønsker at tage af og vaske ham bør Fold yderkanterne indad og ideelt set blive savnet - som et alternativ uden Sy en søm jern band eller hem fleece på. Endelig Velcro fastgjort til den foldede kant og tabellen base, således at dugen på undersiden af ​​pladen kan fastgøres med velcro-forbindelse.

For en lille Fodbold bord snor en træplade med grønt stof og maling med en hvid stof pen mærker på fodboldbanen. små fodboldmål blive pillet så sammensat af tre logfiler, der er fastgjort med korte negle på banen. et stykke mandarin net til netværk anvendes f.eks. Efter alt, behøver du kun en mini-fodbold og endda spillet kan begynde.

Video: bygge fodbold-sæde kasse